• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

keşke konuyu teyze açaydı da yorumlar 180 derece nasıl değişiyor göreydik..

demek ki sesiniz gidiyor konu sahibi, teyzenin yaşı ya da özel hayatıyla dalga geçilecek bir durum yok.. gelecek sefer apartman toplantısında gündeme geleceğine siz önlem alın..

Apartman toplantısında yeni evliler çok çalışıo kadınında bi sesi çıkıo ki sormayın dieceklerini hiç sanmam :)

(:
Kötü düşünme tonton teyze hakkında.
Belli ki ince duvarlar. Oğlu bişeyler söylemiş ki sizi uyarmış. İyi etmiş bence. :)

• Beğen
Reactions: gve
arkadaşlar ergen evladınızın komşularınızdan böyle sesler duyarak uyumasını ister misiniz?
tabi ki dikkatli olmak ve gerekli tedbirleri almak gerekir.
hiç şakaya gelecek bir konu değil. çocukların psikolojileri bile bozulabilir.

Ergen olduğunu nerden biliyoruz ?
50 yaşında kadının 30 yaşında da oğlu olabilir

eger ses gıdıyorsa haklılar bencek abı

• Beğen
Reactions: gve
valla kimsenin kimseye bir şey deme hakkı yok
çünkü maşşallah öyle ince yapıyorlarki binaları üstteki adamın gaz sesini duyuyoruz , hangi dizileri izliyorlar , ne konuşuyorlar hepsini duyuyorum , bizim üzerimizde bekar erkekler oturuyor bizim sesimiz de gidiyordur muhakkak .
daire başı onca para almayı biliyorlar , duvarları biraz kalın yapsalar da insanlarda rahat rahat cinselliğini yaşasa

gerçekten, okudukça yorumların esnekliğine şaşırıyorum.
benim alt katımda da beraber yaşayan bir çift vardı. yatak odaları kızımın odasının tam altında, yahu nefret geldi seslerinden, adamın ki az çıkıyor da kadının çığlıkları nefret ettirdi. kızım artık odadan kaçıyor ama mutfak var hemen odanın yanında, etinden et koparıyorlar sanki, ses oraya da geliyor. geceleri anladık ama hafta sonları gece gündüz yuh artık. ne yaparsan yap da sesini kıs biraz. kaç kere kalorifer borusuna vurdum. zemine vurdum, yukarıdan bağırdım. kızımın arkadaşları gelince dehşet içinde noluyo yaz teyze derlerdi. çünkü kadın bağırmıyor, böğürüyor.
çektirip gittiler, şimdi doğru dürüst bir aile geldi, ortalı sakinleşti.
uzun lafın kısası dışarıdan duyanlar için durum hiç de hoş değil.
off feciymiş durum.

Apartman toplantısında yeni evliler çok çalışıo kadınında bi sesi çıkıo ki sormayın dieceklerini hiç sanmam :)

hayır, apartman toplantısında "bazı evlerden çok ses geliyor, özellikle yatak odası tarafından, lütfen bir çaresine bakın" derler.. herşeyi demenin bir yolu vardır da, laf yerini bulur..

valla kimsenin kimseye bir şey deme hakkı yok
çünkü maşşallah öyle ince yapıyorlarki binaları üstteki adamın gaz sesini duyuyoruz , hangi dizileri izliyorlar , ne konuşuyorlar hepsini duyuyorum , bizim üzerimizde bekar erkekler oturuyor bizim sesimiz de gidiyordur muhakkak .
daire başı onca para almayı biliyorlar , duvarları biraz kalın yapsalar da insanlarda rahat rahat cinselliğini yaşasa
aslında duvar kalınlığı yanı sıra delikli tuğla kullanımından yahu daireler tasarlanırken ses yalıtımını yatak odası düşünülen yerlere en azından yaptırmak gerek bunu anladım..

Ya aklima eski komşumuz geldi.
16-17 yaslarindayken annemlerin yeni evli komsulari vardi. Her gece iniltiler gelirdi. Ozellikle dinlemezdim, gelirdi iste.
Butun arkadaslarima yan komsumuzun ne kadar ser.fsiz bir adam oldugunu anlatiyodum. Hatta polis cagiricam diyodum.
Cunku ben kadının dayaktan inledigini zannediyodum :KK31:
Buyuyunce anladim olayı:KK37:

aslında duvar kalınlığı yanı sıra delikli tuğla kullanımından yahu daireler tasarlanırken ses yalıtımını yatak odası düşünülen yerlere en azından yaptırmak gerek bunu anladım..
kesinlikle , yeni binalarda herkesin ses sorunu var , herkes aynı şeyden şikayetçi

yorumların hepsini tek tek okudum kızlarr yanlızz zaten konumun en başındada belirttim öyle inlemeler çığlıklar yok açıkcası zaten dikkat ediyoruz ses gider diye ama gece ses soluk kesilince ufacık sesler bile duyulabiliyo dediğim gibi ogün evde yoklar diye açıkcası biraz rahat davrandık kiii birde bizim yatak başlığımız o duvara yaslı ses falan çıkmıyo ama en ufak sesi geçiren duvardan başka şekildede rahatsız olabilirler diye düşünüyorum ki zaten teyzeyede suç bulmuyorum kimse kimsenin bu tarz seslerini duymak istemez bende olsam rahatsız olurdumm kesinlikle

yorumların hepsini tek tek okudum kızlarr yanlızz zaten konumun en başındada belirttim öyle inlemeler çığlıklar yok açıkcası zaten dikkat ediyoruz ses gider diye ama gece ses soluk kesilince ufacık sesler bile duyulabiliyo dediğim gibi ogün evde yoklar diye açıkcası biraz rahat davrandık kiii birde bizim yatak başlığımız o duvara yaslı ses falan çıkmıyo ama en ufak sesi geçiren duvardan başka şekildede rahatsız olabilirler diye düşünüyorum ki zaten teyzeyede suç bulmuyorum kimse kimsenin bu tarz seslerini duymak istemez bende olsam rahatsız olurdumm kesinlikle
sizde sıkıntı yok zaten:) eleştirel ve anlayışlı yaklaşmışsınız bence teyze biraz pimpirikli ama siz yine de ses yalıtımı yaptırın ki rahat edebilesiniz

Canim duvarlariniz cok incedir. Konusmalariniz bile gidiyor olabilir. Ciglik atmaya luzum yok yani. Atiyor da olabilirsinm Utanilcak bir sey yok. Yalitimi yaptir. Yatak odasinda yapilmamis olmasi cok sacma. Annemlerin evi boyle. Yan evdeki fisildasmayi duyuyoruz resmen.

Canim duvarlariniz cok incedir. Konusmalariniz bile gidiyor olabilir. Ciglik atmaya luzum yok yani. Atiyor da olabilirsinm Utanilcak bir sey yok. Yalitimi yaptir. Yatak odasinda yapilmamis olmasi cok sacma. Annemlerin evi boyle. Yan evdeki fisildasmayi duyuyoruz resmen.

aynen zaten düşünebilseydikkk inşaatken rica ederdikkk ve kesin yaptırırdık

Back
X