• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

o_Oo_O
yuksek sesle konusuldugunda duyuluyorsa , sevisirkende duyuluyordur sonucta o isi yaparken her an ses kontrolune konsantre degilsinizdir...
Teyzenin iyi niyetli oldugunu dusunmek istiyorum ben yinede...
Bende o teyze konumundayım şuan ve soyleyemıyorum benım çocuğumun sesı gıdıyordur ona çünkü duvar dıbınde yatağı süte halkıyo aglıyo fılan mantık olarak bu bayan demıyormu o bebegın sesı gelıyo büze benım bu bagrıslarım gıtmıyormu muhtemel biliyor umrunda degıl yada buradaki çoğunluk gıbı benım odamda seks kımseyı ilgilendırmez bılmıyorum uyarmalımı acaba

Çok guzel yazmışşın aynen durum bu ben o adamı ve kadını gördüğümde asansörde apartmanda dokunduğu yer olunca Oray'a dokunmak ıstemıyorum çünkü bılıyorum dün gece hepsını duydum o ellerı fılan istedıklerı kadar seks yapabılırler banane ama o ses olmadık bır saatte bıze gelıyorsa ben buradaki yorumları okuyunca uyarmaya cekındım ters tepki gelır dıye cunku normalmiş gıbı karşılanmış
Siz buradaki yorumlara bakmayın, nesi normal bunun? Ama buradaki her yorum ciddiye almaya değer değil, kimisi dalga geçmek için yazıyor. Kimin kim olduğunu bilmiyoruz. Ama daha önemli sorun, evet, uyarınca ters tepki verebilirler. Gece 3'te TV sesini kıs dedi diye komşusunu öldüren insanlar varsa bunun için uyarmanızı ters karşılayabilirler. Bu yüzden ister buradakiler gülsünler, ister hak versinler önemli değil, siz bilgisayar çıktısı bir not yazıp kapılarına gizlice bırakın. Kadınla samimiyetiniz varsa yüz yüze bi çaya çağırıp deneyebilirsiniz ama muhatap değilseniz dediğim gibi yapın. Ya da polis çağırın diyeceğim ama polis ne yapacak o da ayrı konu.

Ben olsam önce doğru düzgün, normal bir not yazıp rica ederdim. Anlamazlarsa ya da aldırış etmezlerse çok kışkırtıcı, böyle kadını seslerinden dolayı hayal eden, onunla ilgili fanteziler kuran bir erkeğin dilinden manyak kıştırtıcı, kocasını kıskançlıktan kudurtacak bir not yazardım bak o zaman nasıl susarlar BENCE. Elin adamlarına malzeme oluyoruz diye düşünüp susarlar belki. Bu bir ikna yöntemi ama herhalde anca benim gibi kötü insanların aklına gelir. :D

Eger kendi evim olursa hic kimsenin bişey demesine gerek yok kendim yaptırırım yalıtımı. Şehir apartman hayatında herkesin rahatsız oldugu konu mahremiyet olmamadi. Duvarlar incecik. Birisine ses gidicek mi aman da yatak gicirdadi dusunmekten tilki gibi sevisiyoruz.

o_Oo_O
Bende o teyze konumundayım şuan ve soyleyemıyorum benım çocuğumun sesı gıdıyordur ona çünkü duvar dıbınde yatağı süte halkıyo aglıyo fılan mantık olarak bu bayan demıyormu o bebegın sesı gelıyo büze benım bu bagrıslarım gıtmıyormu muhtemel biliyor umrunda degıl yada buradaki çoğunluk gıbı benım odamda seks kımseyı ilgilendırmez bılmıyorum uyarmalımı acaba

Valla ben sahsen utanirdim, insanlar art niyetli patavatsiz kadin degilde adamin biri birgun ortaya bir laf atsa kim kalkacak altindan ? namus cinayeti diye bir kavram var yani ulkede..
Bence herkes ozel hayatini ozel sekilde yasamaya gayret etsin her anlamda herkesin iyiligi icin.
Boylece elin ergenlerine gece masturbasyon malzemesi, menapozlu teyzelerin diline dedikodu malzemesi olmamis olursunuz.

Konun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..o_Oo_Oo_O

Bide yeni evlisiniz anliyorum seni diyen tipler yokmu alip elime agir birseyi kafalarina geciresim geliyor.
Yeni evli olmak = azginlik anlamina geliyor bazi penis kafalilar icin..

Siz buradaki yorumlara bakmayın, nesi normal bunun? Ama buradaki her yorum ciddiye almaya değer değil, kimisi dalga geçmek için yazıyor. Kimin kim olduğunu bilmiyoruz. Ama daha önemli sorun, evet, uyarınca ters tepki verebilirler. Gece 3'te TV sesini kıs dedi diye komşusunu öldüren insanlar varsa bunun için uyarmanızı ters karşılayabilirler. Bu yüzden ister buradakiler gülsünler, ister hak versinler önemli değil, siz bilgisayar çıktısı bir not yazıp kapılarına gizlice bırakın. Kadınla samimiyetiniz varsa yüz yüze bi çaya çağırıp deneyebilirsiniz ama muhatap değilseniz dediğim gibi yapın. Ya da polis çağırın diyeceğim ama polis ne yapacak o da ayrı konu.

Ben olsam önce doğru düzgün, normal bir not yazıp rica ederdim. Anlamazlarsa ya da aldırış etmezlerse çok kışkırtıcı, böyle kadını seslerinden dolayı hayal eden, onunla ilgili fanteziler kuran bir erkeğin dilinden manyak kıştırtıcı, kocasını kıskançlıktan kudurtacak bir not yazardım bak o zaman nasıl susarlar BENCE. Elin adamlarına malzeme oluyoruz diye düşünüp susarlar belki. Bu bir ikna yöntemi ama herhalde anca benim gibi kötü insanların aklına gelir. :KK70:
Bunları dusunmedım degıl açıkcası çünkü samımıyet yok merhaba ıyıgunlrrden başka kocasıyla çok sık karşılaşılıyorum saçma gelıcek ama twdırgın oluyorum Ada'mdan sapık dıye düşünüyorum onu kadınıda gorsenız hanım hanımcık bırı ama yatakta geysa mubarek kocam bazen takılıyor bana bak bak mıllette ne karılar var diye bız onlara çılgın komşular diye lakap taktık mesela ses gelmezse acaba kadına birşeymi oldu diye gırgır geçiyoruz ama şaka biryana rahatsız verıyor bazen bu seslerı acaba bizden sanan varmıdır çok utanırım diye düşünüyorum inş yoktur

Konun başlığıda malumm kızlarr henüz yeni evliyim 1 aylık dün akşam üzeri yan komşum şansa eşim evde yokken geldii 50 li yaşlarda tonton bi teyze hoşbeş muhabbet şaşırdım tabii kadın ne alaka sonra bana üst kattaki yatak odamın oğlunun odasıyla yanyana olduğunu ve ses yalıtımı yaptırmamız gerektiğini söyledi o kiracı olduğu için bizim yaptırmamız daha mantıklıymış ben şok içinde dinliyorum azımı açamadan yeni evlisiniz anlıyorum ben sizi hepimiz yeni evli olduk sonuçta ben sizin için söylüyorum gibi laflar etti ve gitti ben sadece bu konuyu eşime söylicem gereğini yaparız diyebildimm.. hayırr çığlık çığlığa bi yatak odamız yok ne duyduki rahatsız oldu diyemedimm ama utancımdan yerin dibine girdimm..o_Oo_Oo_O

:KK57::KK57::KK57::KK57:
tövbe yarabbim

Konu eski ama benimde yan komşum sesı bıze geliyor ve ınanın rahatsız oluyoruz normal ses gelse amenna ama yatak sesı insanı cıdden sınır edıyor ıllaki dınlenıyor külagını tıka mümkün degıl kadın bağırıyor oh oh ve çığlıkları ve yatağı duvara vuruyolar tam bızım duvara yani ilk Zaman'lar komık geldı sonra günde 2 kere olduğu oluyo gece 1 gece 4 uykudan uyanıyoruz o derece ses oluyo kadın için hıç ıyı düşünmüyoruz açıkcası normal bır kadın öyle bağırırmı ya ayıp kadını görünce gülme tutuyo benı yolumu degıstırıyorum veya telf ile konuşuyor gıbı yapıyorum tanımıyorum bayanı selam merhaba o kadar böyle bırşeyi ona söylesem demek buradakiler gıbı düşünecekler aslında degıl mahrem bir şey ve bızım kültürümüze göre ayıp ve ben esım onların seks hayatını biliyoruz affedersiniz şkap şkap seslerı ve komutları bıle geliyor ınanın hoş degıl belli sure sonra sınır bozucu yan komşu kadın bızım için azman bır kadın profili çizdi o kadına selam bıle veremıyorum veremıyorum artık
ben de aynı durumdaydım
3 sene cektım
allaha sukur evi tasıdık kurtuldum
bence apartmanda yasayan ınsanlar dıkkat etmelı
etmeyecekse de kendıne aıt müstakıl bır eve tasınmalı
ben mılletın nasıl seviştiğini detaylarına kadar istemeden de olsa bilmek durumunda değilim

Komsudan tv sesini kısmasını istersin bir bardak toz şeker istersin çamaşırın düşer alt balkona onu istersin ama bu istek... :halay::halay:

Ay kızlar geçen yaz yazlıkta üst komşu gece 3 de başaldılar 4 e kadar deprem olıyor sandım yatağın sesinden uyandım ve bir çığlıklar kadından ya 40 dk gecenin 3 ünde çığlık atılır mı ayıp ya sonra ohhh ohhh sesleri bağırıyor ay sinirlerim bozuldu.kim olduğunu da tanımıyorum galiba adam kadın getirmiş 3e kadar içtiler sonra sarhoş olup bağırmaya başladı .yine inle zevk sesleri çıkar kocana da 1 saat çığlık çığlığa gece 3te yankı yapıyor canlı yayın

Konu zaten yeni değil birsürü şey yazılmış ama ses yalıtımıdır,inşaat şirketinini ayıbıdır,masrafı kim üstlenir bunlar ayrı konu.Burda o kadar çok kadın var ki TÜM çiftlerin cinsel ilişkisi sinek çiftleşmesi gibi sessiz,zevksiz,çabuk ve sadece "üreme amacına yönelik" şekilde hallolsun bitsin gitsin istiyor.Yani böyle bir talebi kendine hak görüyor!
"Öyle bağırılır mı ay resmen zevk alıyo kadın cıkcıkcık" diyen mi ararsın "o kadın asansöre filan dokunuyordur tiksinirim" diyen mi ararsın.Sonra neden evliliklerde cinsel hayat kötü?neden vajinismus yaygın?neden çiftler cinsel hayatlarını düzeltmek için terapiye muhtaç?
Birçoğunuz belki çocukluğunda anasıyla babasıyla aynı odada yatıyordu.Kaç kardeşiniz var sayın çok namuslu,ışık açmayan,cinselliği kocasına ödül bisküvisi sanan ablalar? Terbiyesizliğe ittiniz beni de ya!
Tekrar vurguluyorum ses yalıtımıdır,binaların kalitesidir bunlarda değilim, beni sinirlendiren HERKESİN yatak odasına varıncaya kadar hayatına karışmayı kendinize hak görmeniz ve ufuksuzluğunuzu tüm topluma empoze etmeniz.

Konu zaten yeni değil birsürü şey yazılmış ama ses yalıtımıdır,inşaat şirketinini ayıbıdır,masrafı kim üstlenir bunlar ayrı konu.Burda o kadar çok kadın var ki TÜM çiftlerin cinsel ilişkisi sinek çiftleşmesi gibi sessiz,zevksiz,çabuk ve sadece "üreme amacına yönelik" şekilde hallolsun bitsin gitsin istiyor.Yani böyle bir talebi kendine hak görüyor!
"Öyle bağırılır mı ay resmen zevk alıyo kadın cıkcıkcık" diyen mi ararsın "o kadın asansöre filan dokunuyordur tiksinirim" diyen mi ararsın.Sonra neden evliliklerde cinsel hayat kötü?neden vajinismus yaygın?neden çiftler cinsel hayatlarını düzeltmek için terapiye muhtaç?
Birçoğunuz belki çocukluğunda anasıyla babasıyla aynı odada yatıyordu.Kaç kardeşiniz var sayın çok namuslu,ışık açmayan,cinselliği kocasına ödül bisküvisi sanan ablalar? Terbiyesizliğe ittiniz beni de ya!
Tekrar vurguluyorum ses yalıtımıdır,binaların kalitesidir bunlarda değilim, beni sinirlendiren HERKESİN yatak odasına varıncaya kadar hayatına karışmayı kendinize hak görmeniz ve ufuksuzluğunuzu tüm topluma empoze etmeniz.

:KK9::KK9::KK9:

Evim müstakil Allahtan, düşündüm de kapıya çok gelen olurdu :-):-)

Yatak odasında yapmalarına gerek yok uluorta yapsınlar daha ıyı olur sonuçta ben artık onların komşudan zıyade aıle ferdıyım jelini 2 .cekmecede olduğunu ve hemen surmemesı gerektiğini jadının jeli sevmefıgını ters ilişkilerini ve hangı pozısyon olduğunu bılıyorum hatta bılıyoruz çoğul söylüyorum bunları komşuya duyurmadıgımuz içinde sanırım seks hayatımız kötü ezılen sövülen bır aıleyız yaxık bıze çünkü bunlar uluorta ve mutlakki duyurularak yapılması gereken mevzu yaxık bıze

Back
X