• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odama ses yalıtımı yaptırmamı isteyen yan komşu :/

Kimsenin mahremi kimseyi ilgilendirmez tabii ki, ama eğer o sesleri konu komşu duyuyorsa zaten mahrem diye bir şey kalmamış demektir. Benim üst komşumda böyleydi kocasıyla sevişme sesleri olduğu gibi bizim yatak odasındaydı. Hadi onu geçtim evde 15, 12 ve 6 yaşlarında 3 tane de çocukları vardı. O sesi biz duyduğumuza göre o çocuklarda duyuyorlardır herhalde. Ben alt kattan kadının çığlıklarıyla uyanıyordum evdekiler nasıl duymasın ki?

Konu sahibinin evliliği de konusu da açılalı neredeyse 2 yıl olmuş.Artık cinsellikte tavşan modundan kaplumbağa moduna geçmiş olabilir. Yalıtım yapılmadıysa bile teyze ve oğlu biraz rahatlamış olabilir artık.

bence gayet yerinde bir uyari yaptırmak istemezseniz de siz bilirsiniz bizim burda da evler kagit gibi ustteki hapsursa alt katim cok yasa diyecek neredeyse.. kiraci yalitim yaptirmaz ev sahibi kiradan dusmezse felan yani gayet makul bir öneri

Bunları dusunmedım degıl açıkcası çünkü samımıyet yok merhaba ıyıgunlrrden başka kocasıyla çok sık karşılaşılıyorum saçma gelıcek ama twdırgın oluyorum Ada'mdan sapık dıye düşünüyorum onu kadınıda gorsenız hanım hanımcık bırı ama yatakta geysa mubarek kocam bazen takılıyor bana bak bak mıllette ne karılar var diye bız onlara çılgın komşular diye lakap taktık mesela ses gelmezse acaba kadına birşeymi oldu diye gırgır geçiyoruz ama şaka biryana rahatsız verıyor bazen bu seslerı acaba bizden sanan varmıdır çok utanırım diye düşünüyorum inş yoktur
Kocanizin yorumu cok iğrenç.

Artık su teyzelerden nefret etmeye başladım.. ! Ne kadar dengesizler yaa. Cahillikde diyemiyorum. Kendinden küçüklere Cahil sıfatını yapistiriyorlar. Kendileri Kara Cahillll !!

Bız gırgır yapıyoruz Can'ım cıddı degıl tabıkıde ama fırsat vermesınler o Zaman

gırgır yapıyorsunuz ama düşündüm de siz gırgırına ''bak bak millette ne kocalar var'' deseniz, o an eşiniz ne tepki verir bilemedim açıkçası. benim ki bana böyle bi cümle kurduğu an o iş gırgırdan ciddi bi tartışmaya dönüşür.:110:

NAsıl yani?
Sadece büyük abdestte mi çekiyorsunuz ?

Ben şok...

Ben türkçe yazıyorum ama siz okuma kısmını çok çözememişsiniz.
Altımdaki üstümdeki 5dakika geçmeden sürekli sifon çekiyolar.
Bi insan kaç kere tuvalete gidebilir günde ? Sürekli çektiğine göre ishal olmuş gibi diyorum.

İshalin meolduğunu mu açıklıyım?

Ben türkçe yazıyorum ama siz okuma kısmını çok çözememişsiniz.
Altımdaki üstümdeki 5dakika geçmeden sürekli sifon çekiyolar.
Bi insan kaç kere tuvalete gidebilir günde ? Sürekli çektiğine göre ishal olmuş gibi diyorum.

İshalin meolduğunu mu açıklıyım?
Konu ıshale Nasıl geldi hıç anlamadım

Konu ıshale Nasıl geldi hıç anlamadım

:) Eskiden altımdaki üstümdeki ishal olmuş gibi sürekli sifon çekiyolar bu sesten rahatsızım demiştim

Biriside korkmayın çekin sifonu ishale gerek yok gibi bişey yazmıştı

Başka biride 2 yıl sonra şimdi gelip büyük abdest yapınca mı sifon çekiyosunuz yani demiş

Anlayamayanlar kulubu olduk iyice

:) Eskiden altımdaki üstümdeki ishal olmuş gibi sürekli sifon çekiyolar bu sesten rahatsızım demiştim

Biriside korkmayın çekin sifonu ishale gerek yok gibi bişey yazmıştı

Başka biride 2 yıl sonra şimdi gelip büyük abdest yapınca mı sifon çekiyosunuz yani demiş

Anlayamayanlar kulubu olduk iyice
Bızım akrabamız sındırım sorunu vardı yani akşam çay kahve içerse WC'de gecırıyordu gününü gece yani hep kalkardı sıfon deyınce aklıma geldı rahmetli konu dağıldı ama eğer yazıcım olsaydı yazı bırakırdım kapıya cıdden mesela akşam kadınla karşılaştım kapıda çöp koyarken merhabalaştık samimiyet zaten yok aklıma geliyo gülme tutuyo beni

Kocanizin yorumu cok iğrenç.
Evet ama böyle bir durumda kim bilir daha ne iğrenç yorumlar yapıyordur komşular.
Açıkçası kocam bana öyle bişey söylese olayı direkt adama bağlardım. "Adam marifetli demek ki kadını bu kadar çıldırttığına ve kadın da ortalığı yıktığına göre. Aaah ah, nerde bizde!" derdim sonra al bakalım karı koca kavgası :D

Evet ama böyle bir durumda kim bilir daha ne iğrenç yorumlar yapıyordur komşular.
Açıkçası kocam bana öyle bişey söylese olayı direkt adama bağlardım. "Adam marifetli demek ki kadını bu kadar çıldırttığına ve kadın da ortalığı yıktığına göre. Aaah ah, nerde bizde!" derdim sonra al bakalım karı koca kavgası :KK70:
şimdi kıskanç çıkacak adımız :eek:

Bızım akrabamız sındırım sorunu vardı yani akşam çay kahve içerse WC'de gecırıyordu gününü gece yani hep kalkardı sıfon deyınce aklıma geldı rahmetli konu dağıldı ama eğer yazıcım olsaydı yazı bırakırdım kapıya cıdden mesela akşam kadınla karşılaştım kapıda çöp koyarken merhabalaştık samimiyet zaten yok aklıma geliyo gülme tutuyo beni

Hah işte aynen böyle bişey
Ama hayatlarını kabız olarak geçiren insanlar bu durumu algılayamayıp çekin sifonu diyolar
Problem benim sifon değil komşuların sifonuydu
:kızgın:

Valla ben sahsen utanirdim, insanlar art niyetli patavatsiz kadin degilde adamin biri birgun ortaya bir laf atsa kim kalkacak altindan ? namus cinayeti diye bir kavram var yani ulkede..
Bence herkes ozel hayatini ozel sekilde yasamaya gayret etsin her anlamda herkesin iyiligi icin.
Boylece elin ergenlerine gece masturbasyon malzemesi, menapozlu teyzelerin diline dedikodu malzemesi olmamis olursunuz.
Valla şu konudaki en mantıklı yorum herhalde bu. Ben de böyle düşünüyorum. Ya dikkat edilecek ya da yalıtım yaptırılacak. Özellikle ev sahiplerine bunu şiddetle öneriyorum zira kiracı insan yaptırmak istese bile sorun yaratan ev sahipleri var. Bu öyle "istediğim gibi sevişirim, kime ne" diye diklenilecek bir konu değil bence. Sen bütün apartmana yayın yap ondan sonra herifin biri "yenge de erik gibi, kütür kütür yiyorsun, duyuyoruz her gece yaniii"ye bağlasa bakın bakalım ne oluyor. Artık namus cinayeti mi ararsınız dediğiniz gibi, başka bişey mi, seç beğen al. Bana ne benim evim, istediğim gibi sevişirim diyenlerin biraz da bu açıdan düşünmesi lazım. Ufak tefek seslere (komşuya giden ufak sesler tabi) zaten çoğu insan tolerans gösterir ama komşun sizin pozisyonunuza, ters ilişkinize kadar duyuyorsa orada bi sorun var demektir.

Valla şu konudaki en mantıklı yorum herhalde bu. Ben de böyle düşünüyorum. Ya dikkat edilecek ya da yalıtım yaptırılacak. Özellikle ev sahiplerine bunu şiddetle öneriyorum zira kiracı insan yaptırmak istese bile sorun yaratan ev sahipleri var. Bu öyle "istediğim gibi sevişirim, kime ne" diye diklenilecek bir konu değil bence. Sen bütün apartmana yayın yap ondan sonra herifin biri "yenge de erik gibi, kütür kütür yiyorsun, duyuyoruz her gece yaniii"ye bağlasa bakın bakalım ne oluyor. Artık namus cinayeti mi ararsınız dediğiniz gibi, başka bişey mi, seç beğen al. Bana ne benim evim, istediğim gibi sevişirim diyenlerin biraz da bu açıdan düşünmesi lazım. Ufak tefek seslere (komşuya giden ufak sesler tabi) zaten çoğu insan tolerans gösterir ama komşun sizin pozisyonunuza, ters ilişkinize kadar duyuyorsa orada bi sorun var demektir.
Çok guzel yorumlarınız var gerçekçi en azından hayata daır yorum yazmak için değil olduğu gıbı yazıyorsunuz :KK52::sampiyon::KK9:

Back
X