- 19 Haziran 2009
- 1.077
- 25
- 158
- Konu Sahibi sirenamelita
konu cigrindan cikmis...
+18e tasinsa iyi olur...![]()
evet, gerçekten de...ama konu başlığı cuk olmuş ''yatak odası krizi'' =) güzel uymuş wesselam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu cigrindan cikmis...
+18e tasinsa iyi olur...![]()
bana iğrenç gelmiyor işte ama hemen de olmuyor opüşüyoruz hatta o benim çoğu yerimi öper frijit de değilim bence çümkü ıslanıyorum sevişme başlamadan önce ve ben altta olunca daha rahat oluyorum öyle garip şekild eüste falan çıkamam kendimi kötü hissederim o da diyor hadi sen de aktif ol diye ama olmuyor demekle ve opüşmekten tiksinmiyorum aksina acayip zevk alıyorum hoşuma gidiyor opüşmek ama penise dokunamıyorum hem her yerime falan de değmiyor değemez onun yeri belli ona karşı değilim
Canım 1 sene evlilik için çok yeni. ben de 1,5 yıllık evliyim . ben de öyle işve cilve vs... hepsini yaptım eşim 10 veya 15 günde birlikte olmak istiyordu. Bizim de yeni yeni düzelmeye başladı. Öncelikle sakin ol. Sen düzeltmek için elinden geleni yap. Biraz zaman tanı. Bak ben 1,5 yıldır uğraşıyorum. Daha yeni düzelmeye başladı. Erkekleri bazen anlamak çok zor oluyor gerçekten . Sabırlı olmanı tavsiye edebilirimmerhabalar
biz evleneli 1 sene oluyor eşimle severek evlendik ve hala birbirimizi seviyoruz...en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum.birbirimize karşı saygılıyız ikimiz de akşam olduğu zaman evimize gelen beraber vakit geçirmeyi seven insanlarız,ayrı ayrı pek dışarı çıkmayız yani kısacası biz birbirimizin sevgilisi eşi olduğu kadar aynı zamanda da birbirimizin en yakın arkadaşıyız maddi manevi sorunları büyütmeden eriten,sürekli olur yönüne bakmaya çalışan insanlarız bunları anlatıyorum çünkü aramızda duygusal anlamda herhangi bir sorun yok ama iş cinselliğe geldiği zaman sorunlarımız var.
Ben cinselliği zevk ve doğal ihtiyaçtan ziyade eşimle aramızdaki iletişimin başka bir boyutunu hissettiğim için büyük bir keyif olarak algılıyorum aramızda tensel olarak güzel bir uyum var ikimizde öyle çok katı tabuları olan insanlar değiliz tabi ki belli başlı kriterleri ezmemek şartıyla güzel vakit geçirebiliyoruz,eskiden ben sürekli diretirdim şımarıklık yapardım hadi hadi diye zorla kolundan tutup yatak odasına çekerdim J) ama bir dönem geldi ve sürekli beni itmeye başladı o kadar işve cilve vs vs neler yaptım,beni bu şekilde ret etmesi beni çok incitti kendimi çirkin,değersiz hissettim bir gece bu konuda şiddetli bir şekilde kavga ettik bana ağır sözler söyledi küfür ya da argo kelimeler söylemedi tabi ki ama küfür etse sanırım daha az canımı acıtırdı..ve ben o günden sonra ona eskisi gibi yaklaşmadım
Günlük hayatımız devam etti ondan hiçbir zaman sevgimi ilgimi eksik etmedim ama yatakta da eskisi gibi davranmadım kendimi törpüledim,şimdi gün oldu devran döndü ve bana kalkıp neden eskisi gibi tutkulu değilsin demeye başladı ölürmüsün öldürürmüsün,ben de “sen bana dememişmiydin bana sarılıp uyumak yetmiyor mu” diye? Artık yetirdim bunu kendime herşey senin istediğin gibi dedim,üste çıkmaya çalıştı ama ben lafı kestirip attım ve konuyu kapadım artık haftada 1 yada 10 günde bir beraber oluyoruz geçen gece yine bu sorunu yaşadık tüm yükü benim üstüme attı kadınlığını yap dedi bana ben de neden bu şekilde davrandığımı anlattım o da bu benim değil senin eksikliğin olur dedi kalbim nasıl kırıldı anlatamam,yani demek istiyor ki yarın öbürgün seni aldatsam bu benim değil senin yüzünden demeye getiriyor sanırım.kalbim çok kırık lütfen bana görüşlerinizi sak
ince bildirin biliyorum okurken hepiniz içten içe kızıyorsunuz ama şu an ihtiyacım olan şey öfke değil mantıklı öneriler şimdiden teşekkür ederim.
Canım 1 sene evlilik için çok yeni. ben de 1,5 yıllık evliyim . ben de öyle işve cilve vs... hepsini yaptım eşim 10 veya 15 günde birlikte olmak istiyordu. Bizim de yeni yeni düzelmeye başladı. Öncelikle sakin ol. Sen düzeltmek için elinden geleni yap. Biraz zaman tanı. Bak ben 1,5 yıldır uğraşıyorum. Daha yeni düzelmeye başladı. Erkekleri bazen anlamak çok zor oluyor gerçekten . Sabırlı olmanı tavsiye edebilirim![]()
evet ama kocamla konuşamıyorum çünkü zaten bu konuda o beni anlamıyor benimde onu anlamadığımı söylüypr yakın tanıdıklarımla da konuşamıyorum utanıyorum anlıyor musun
elbette birçok kişi okuyor ama onlar beni tanımıyor tanımamanın verdiği rahatlıkla yazıyorum tanıdık biri olsa bunları anlatamam ya da bu kadar net anlatamam çekinirim burada böyle çözüm arıyorum saçma belki de haklısın ama çeresizlik
yine olmadı( sanırım sonuna yaklaşıyoruz
arkadfaşların dediklerini yapmaya çalıştım ama yapamıyorum işte(