Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odası takımım :) Doğtaş Country

jodijodi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
76
59
53
Merhaba kızlaar, kısmetse 6 ay sonra evleniyoruuz

Uzuun arayışlar sonucu içime en çok sinen yatak odası takımı bu oldu. Resmen aşık oldum takıma Ama yatak başını çiçekli değil düz renk (krem-bej arası) yaptırıyorum.
Umarım siz de beğenirsiniz :)

Son düzenleme:
Hevesinizi kaçırmak istemem ama bana tanıdığım bir mobilyacı yatak odasına beyaz alma hayatının hatasını yaparsın demişti, salonuma beyaz aldım ve üzerinde oluşan çiziklerden kafayı yemek üzereyim, Gördükçe mobilyaları değiştiresim geliyor. Ne yaptın da çizdin derseniz, hiç bi şey yapmadım. Bu kadar çizik nereden geliyor anlamıyorum beyaz bence çok zor. : )
Mutluluklar :)

Tahmin edebiliyorum kullanımı zor olacak:) tek tesellim komidinlerin ve şifonyerin üst kısımlarının beyaz değil de kahverengi olması. Ama o kadar çok beğendim ki koyu renk hiç düşünmedim bile... Sizin mobilyalarınızın malzemesi ne, lake mi? Eğer öyleyse lake çok çiziliyor diye duymuştum

Hayırlı olsun canım tebrikler şimdiden. Çok güzelmiş yatak odası ben de bu tarz ama bellonadan beğendim. Ben de senin tam tersin başlığın desenli olmasını istiyorum. Hatta şu yatak odasının başlığını gül desenli bi kumaş kaplatıcam. Çünkü çekmece kulplarında gül desenleri var. Aynı ürünün koltuk takımında bu kumaştan kaplamışlardı çok hoşuma gitmişti. Bakalım sen beğenecek misin?

benim yemek odam, yatak odam ve halılarımın çoğu beyaz...
senelerdir kullanıyorum, problem yaşamadım,
yenileyecek olsam yine beyaz alırdım

ben sevdim, hayırlı olsun, güle güle kullanın..

Canım çok teşekkürler :) Seninki de çok güzelmiş çok beğendim, kumaş da çok hoşmuş... Benim desensiz istememin sebebi yatak örtülerimin hep desenli olması, karışık durabilir diye düşündüm... Sen aldın mı bu takımı?

benim yemek odam, yatak odam ve halılarımın çoğu beyaz...
senelerdir kullanıyorum, problem yaşamadım,
yenileyecek olsam yine beyaz alırdım

ben sevdim, hayırlı olsun, güle güle kullanın..

Dimi yaa, içimi rahatlattınız :) Beyaz çook hoş duruyor, çok ferah...
Çizilme vs olmadı dimi sizde? Çok teşekkürler bu arada :) :)

Yalnız degilsin.Ya ben deliricrm ya da baltayla giricem:) hergun siliyorum yine tozlaniyo..Islak mendille dolaniyorum biktim 2 senesi kaldi..

Yalnız degilsin.Ya ben deliricrm ya da baltayla giricem:) hergun siliyorum yine tozlaniyo..Islak mendille dolaniyorum biktim 2 senesi kaldi..
Evet bi de böyle ince tüyler birşeyler, nereden uçup konuyorsa artık... Ceviz diyorum, ölene kadar modası geçmez diyorum, kullanımı kolay ve şık diyorum :)

Rengi acik ama modeli güzel..Bitek komodin falan yere sifir nasi cekicen temizligi zor olmaz mi..

Evet bi de böyle ince tüyler birşeyler, nereden uçup konuyorsa artık... Ceviz diyorum, ölene kadar modası geçmez diyorum, kullanımı kolay ve şık diyorum :)
Bi aceleyle almistik..Benim ev komple beyaz ama halilarim ve perdelerimde hic sıkinti yasamadim cok memnunum..Ceviz düsunuyorum da nerden baksam acaba ki..

evet haklısın yatak örtülerini aldıysan desensiz daha mantıklı.. ben daha yatak örtüsü bile almadım. ben de bir iki sene kullanayım hevesim gidince başlığı değiştiririm diye düşünüyorum. Yatak odasını daha almadık ay sonuna doğru almayı düşünüyoruz :)

benim de herşeyim beyaz, ve takım da çok hoş ama sığacak mı ikinizin eşyası bu dolaba, ev seninse duvara göre özel yaptır bence

Dimi yaa, içimi rahatlattınız :) Beyaz çook hoş duruyor, çok ferah...
Çizilme vs olmadı dimi sizde? Çok teşekkürler bu arada :) :)

rica ederim..
hayır problem yaşamadım..ki memurum birkaç kez taşındık da, sorun yok henüz 6yıl oldu..

benim de herşeyim beyaz, ve takım da çok hoş ama sığacak mı ikinizin eşyası bu dolaba, ev seninse duvara göre özel yaptır bence

Fotodaki 5 kapılı, biz 6 kapılı dolabı aldık, 3 metreye yakın genişliği sığar diye düşündük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…