Hayırlı olsun canım tebrikler şimdiden. Çok güzelmiş yatak odası ben de bu tarz ama bellonadan beğendim. Ben de senin tam tersin başlığın desenli olmasını istiyorum. Hatta şu yatak odasının başlığını gül desenli bi kumaş kaplatıcam. Çünkü çekmece kulplarında gül desenleri var. Aynı ürünün koltuk takımında bu kumaştan kaplamışlardı çok hoşuma gitmişti. Bakalım sen beğenecek misin?
Eki Görüntüle 1334574 Eki Görüntüle 1334575
benim yemek odam, yatak odam ve halılarımın çoğu beyaz...
senelerdir kullanıyorum, problem yaşamadım,
yenileyecek olsam yine beyaz alırdım
ben sevdim, hayırlı olsun, güle güle kullanın..
Yalnız degilsin.Ya ben deliricrm ya da baltayla giricem:) hergun siliyorum yine tozlaniyo..Islak mendille dolaniyorum biktim 2 senesi kaldi..Hevesinizi kaçırmak istemem ama bana tanıdığım bir mobilyacı yatak odasına beyaz alma hayatının hatasını yaparsın demişti, salonuma beyaz aldım ve üzerinde oluşan çiziklerden kafayı yemek üzereyim, Gördükçe mobilyaları değiştiresim geliyor. Ne yaptın da çizdin derseniz, hiç bi şey yapmadım. Bu kadar çizik nereden geliyor anlamıyorum beyaz bence çok zor. : )
Mutluluklar :)
Evet bi de böyle ince tüyler birşeyler, nereden uçup konuyorsa artık... Ceviz diyorum, ölene kadar modası geçmez diyorum, kullanımı kolay ve şık diyorum :)Yalnız degilsin.Ya ben deliricrm ya da baltayla giricem:) hergun siliyorum yine tozlaniyo..Islak mendille dolaniyorum biktim 2 senesi kaldi..
Bi aceleyle almistik..Benim ev komple beyaz ama halilarim ve perdelerimde hic sıkinti yasamadim cok memnunum..Ceviz düsunuyorum da nerden baksam acaba ki..Evet bi de böyle ince tüyler birşeyler, nereden uçup konuyorsa artık... Ceviz diyorum, ölene kadar modası geçmez diyorum, kullanımı kolay ve şık diyorum :)
Dimi yaa, içimi rahatlattınız :) Beyaz çook hoş duruyor, çok ferah...
Çizilme vs olmadı dimi sizde? Çok teşekkürler bu arada :) :)
benim de herşeyim beyaz, ve takım da çok hoş ama sığacak mı ikinizin eşyası bu dolaba, ev seninse duvara göre özel yaptır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?