- 29 Mayıs 2021
- 14.362
- 93.429
- 548
- 36
- Konu Sahibi Serpil8989
Sen o olay sonrası eşinin sana karşı farklı olduğunu yazmıştın.Galiba
Bari yalandan ilgli davransaymis bir süre. Adamın umru değil demek ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen o olay sonrası eşinin sana karşı farklı olduğunu yazmıştın.Galiba
Değil mi en çok da bu sinir bozucuSen o olay sonrası eşinin sana karşı farklı olduğunu yazmıştın.
Bari yalandan ilgli davransaymis bir süre. Adamın umru değil demek ki.
Bana bunu anlatması gerekirdiKızlar o kadını uyarmıştım eski konumu bilenler.Suan ne gördüm ben onu 15 tatilde uyardım ve okul açılınca aramış konuşmuşlar hala da arkadaşlıkları devam ediyor ortak okul grubunda konuşuyorlar yani gördüm simdi
Esine sordun mu?Okul çıkışı konuşulmuş 1 dk kadın aramış önce sonra 5 dk sonra eşim geri dönmüş 7 sn konuşmuşlar
Sormadım izleyeceğim biraz watsapini indirdim PC eEsine sordun mu?
Seni takan olmamış gibi duruyor.
Kadına göz dağı verdim, eşim çok pisman diyordun ama öyle değil.
7 saniye de geldim, şurdayım gibi sözler için geçmiştir muhtemelen.
E biz size dedik kadınla muhatap olmayın diye. Eşiniz bikaç gün surat bi özür bi demet çiçekle her şeyin gül gibi olacağını gördü dedik. O zaman bik bik konuşuyordunuz ama bi daha olursa affetmem diyordunuz. Hadi bakalım sorun şimdi ne konuştunuz diye.Peki neden silmez gormemi mi istiyor.Onun Bi gün öncesi sordum konuştunuz mu hiç diye yok merak etme sen dedi.Normal de konussalar bu araşmalar anlatilmaliydi ki böyle saklamali olunca pek normali de kalmiyor