Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

Gunluk zatwn hem arkadas yada komsularla gorusur susumden odun vermez onunlada ilgilenir vaziyetteyim hayatim surekli hareketli zaten ama adam yaptikca citayi artiriyor ama sunu kacirdi cok agzindan ben her geldigimde kabul ediyorsun zaten.... demekki etmememliyim

Zor ulasilan sey daha tatli oluyor....
Bunun cevabini hala bulamadim

Şu erkek milletinin eşlerini aynı evi paylaştığı erkek arkadaşı gibi görmelerine sinir oluyorum ..o ne ya öyle nasıl bir terbiyesizliktir ..muhtemelen sen güzelsin oda aşağılık komplesinden seni öyle ezmeye çalıyor işte..zavallı..

Vallahi zaten gunluk yaptigim seyleri yazmissin be gozum
Anlatamadım mı :)

Diyorum ki, her insanın belli başlı alışkanlıkları vardır bu alışkanlıklar zaman içerisinde karşı taraf tarafından kanıksanır ve dikkat edilmez. Bu yüzden şu an senin yapman gereken, kendine ait bir hayatın olabileceğini ve istersen çekip gidebileceğin hissini yaratmak. Bunun için günlük hayatta ki rutinlerini bozman ve farklı davranman gerek ki eskiden olduğu gibi dikkatini çek ve panik yapmasını sağla.

Maksat adama güzel görünmek değil sen zaten gereken bakımı kendin için yapıyorsundur, burada mevzu ona bir şeylerin değiştiğini göstermek.

Her zaman saat 19:00 da hazır olan akşam yemeğini 19:30a kaydırmak bile rutini bozmak demektir. Rutini bozdun mu adamın da rahatını bozarsın. Rahatı bozuldu mu sorgulamaya başlar.

Cok haklisin simdi anladim dogru ya dur basliyim ssu ise bubarada az evvel vc ye kalkti ve bu odadayim bakti iceri girdi twline bakmis belliki yazmisbbana sen seni yatagindan kovmadim tepemde dirdirindan git dedim demis dengesiz bu ya valla bak

Eşin sana mutlu değilsin mi diyor ? Eger böyle diyorsa seni düşünen biri, senin mutsuzlugunu farkediyor demek ki...

Evet diyor ben de ona dedim ki ben esimle oglumla ailemle yaslanmaj istiyorim fukaralik da gordum brn zamaniyle sukur durumum iyi simdi raziyim fakat maneviyat senden beklentim senin elinde mutlu olmami istiyorsan senin elinde demistim bisi dememisti o zaman 2 gun oluyor

Asagikik kompleksine gerek yok o da yasina gore gayet fit ve minyon yuzlu biri kendine guveni tamdir aslinda ama sebebi hala muamma su yaptiklarinin

Tv ye bakıp böyle yapıyorsa kim bilir dışarda nasıldır demissin de, Ablacim erkek olup da disardakilerine bakmayani var , cok cok cok az...Dedigim gibi bu arkadasimizineşi bunu ağzından kaçırmış, yoksa bir erkeği sexy bulduğu kadını diğer erkekler de sexy bulur ha kimi söylemez kimi uluorta soyler...Eşlerinin yanında hic böyle konuşmayan erkekler işyerindeki ateş gibi kızlara bakmıyor mu sanıyorsunuz..Belki de hayal edeni fantezi kuranı bile vardir..Kimi kızı sen bile ateş gibi buluyorsundur, erkek nasıl görmesin ki, ha su vardır adam lafını etmez...Şimdi eskisi gibi de degil her yerde ateş saçan kızlar var :))) herif işyerinde eşinden daha güzelini mutlaka goruyordur...

Bak bu adam seni seviyor...Senin mutsuzlugun. Adamın dikkatinden kaçmamış...Seni umursayan biri.

Cok haklisin simdi anladim dogru ya dur basliyim ssu ise bubarada az evvel vc ye kalkti ve bu odadayim bakti iceri girdi twline bakmis belliki yazmisbbana sen seni yatagindan kovmadim tepemde dirdirindan git dedim demis dengesiz bu ya valla bak

Mecburen öyle diyecek tabii ne desin, çocuk gibiler :)

Bu arada sorduğu sorulara kısa cevaplar ver,

Günün nasıl geçti canım?
Her zamanki şeyler işte.

Gördüğün gibi aslında gün içinde ne yaptığını anlatmıyorsun. Azıcık gizem yarat ve tartışma. Tartışma ortamı yaratmasına da izin verme. Sanki bu evlilikten umudu kesmiş de uzatmaları oynar gibi.

İşe yarayacak mı dersin, evet yarıyor. Konuşarak halledemediysen, kırgın olduğunu belli et, tutuşsun paçaları...Biraz çaba gösterneye başladığını görünce zaten anlarsın ki doğru yoldasın fakat fazla da uzatmamak lazım.

Haklisin zaten ozur nedir bilmez o direk koynuma girer barisma stili o da bu ara da adetliim kudursn dur sen

Valla abla atesin biri de onun koynunda, ki isyeri hep sap dolu isi erkek isi cunku disarda goruyosa anca ates gibi cocukta cok ama simdi.o kadsr da ileri.gitmesin bence

Sana mesaj mi atmış "seni yatagindan kovmadim diye " ? Eger böyle yazmissa seni gerçekten seviyor bana inan..Gerçekten seviyor bu adam..Ara ara odunluk yapsa da seni seviyor...

Bak bu adam seni seviyor...Senin mutsuzlugun. Adamın dikkatinden kaçmamış...Seni umursayan biri.

Beni. Mutlu etmek cok kolay iki kelam et iki guzelsin de naazardan iyisi yok o gun cenente cevjriim evini yn odadan bana yazjyor yarin kelle alayim paca corbasi yap.corbalarin cok guzek bide boreklerin dedim kelle.almaben bizim evde var kellesi yagli bisey ondan yaparim sustu yatti

Valla abla atesin biri de onun koynunda, ki isyeri hep sap dolu isi erkek isi cunku disarda goruyosa anca ates gibi cocukta cok ama simdi.o kadsr da ileri.gitmesin bence
Nazarcik ben genel konuşuyorum ya, Sen veya eşimle ilgili degil :)) Senin da taş veya ateş olduğunu biliyorum...Sana bi lafım yok güzelim..

Sana mesaj mi atmış "seni yatagindan kovmadim diye " ? Eger böyle yazmissa seni gerçekten seviyor bana inan..Gerçekten seviyor bu adam..Ara ara odunluk yapsa da seni seviyor...

Onu.ki odunluk degil buun yatmicsm onunla yarin yatarm haddini.bilsin yazma daha yazmis ok dedm

Al bu hata işte. O laflardan sonra adam sana kelle paça diyor.
Normal rutine dönmeye çalışıyor bir şey olmamış gibi kastım tam olarak bu işte. Arsız olmuş bu adam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…