Kizlar oyle bunaldim ki .. ben yeni evliyim daha uc ay oldu evleneli. Bekarken esimle sevgiliydik biz annesiyle tanistirdi samimi bi sekilde cok sevdim o zamanlar anne diye diye adini yere koymadim . Neyse biz nisanlandik ben hala ayni saygi ve sevgiyle hic birseyi yakistiramadim kadina benim annemde hic sevmedi numaraci bu kadin dedi tutturdu bende annemle defalarca kavga ettim annemin gerekcesi surekli canim gelinim vs seklinde konusup bir tane igne bile getirmemesiydi ben maddiyata bagladim oz annemle dusman oldum resmen . Ve dugun oldu bi ton yalandan dolandan sonra iki gun sonra esimi arayip borclar icin karinin kolundaki bilezikleri al dedi . Canim gelinimler uctu bir anda ve basladi esimi doldurmaya esim her gun gelip annemlere git temizligini yap falan diyoki gidiyorm bana anneme dusman misin diyor sozlerine bi anlam veremiyorm tabi ben el opmeye gittim memlekete kadin yatagimin nevresimlerine kadar degistirmis ve ic camasirlarimi cikarip yatagin ustune tek tek koymus gecenin bi yarisi oturmaya geliyo elini opmeye geldim diyo bir tane kotu soz soylemiyorm ama esim bana surekli kotu davraniyor yeni evlimiyim 30 yillik evli miyim hic anlamadim ilk gunden bu gune o adam gitti baskasi geldi ve benim aileme asiri kinli nearkadaslar anlam veremiyorm ama ne yapacagimi bilmiyorm yardim edin