Esime laf soypenmiyorki ayrilacam senden deyince tutusuyor agliyor zirliyor ama onun haricinde bisey soylesem hemen zit cevap ve ben su yasima kadar hic kavga etmedim desem yeridir canim dusun ki benim annemle babam bir kez bile tartismis degiller kotu soz nedir bilmiyorm ve yasadiklarim beni kotu etkiliyor dayanamiyorm insanlarin bu kadar kotu olmasina cevap bile verecek guc yok bende boyle olursam kaybeden ben olacam sanirimcok tesekkur ederimBBlair
Haklisin valla canim dugun yaptiklari icinde cok pismanlar zaten benim ailem altin istedi diye nefret ediyorlar ki ben altinlari getirdim ve zaten cogu gitti ..babam durumum yok biraz bekleyin demesine ragmen israr ettiler biz yapariz dediler ne yaptiysa da esim yapti zaten babasi arayip ne yaptin oglum bile demedi annesi desen agzimla istedim anne bayramlik alir misin bana aileme karsi mahcup oluyorm dedim almadi kadin ve ben yeni yeni uyaniyorm ve boyle bir yasam istemiyorm hayat bu degilhep uckagitcilik hepKöprüyü geçene kadarmış herşey ..ben olsam geri döner o köprüyü yıkarım ..
Ne diye temizliğe yolladığı annesinin evine gidiyorsun ? Bu işleri yapan insanlar var,parasını veriyorsun yaptırıyorsun ..ekstra düğün yapıp masrafa girmeselermis keşke ..
Anneme git ,evinı temizle ,dediğinde ,gitmiyorum ,diyemiyorsan üzgünüm ..evlilik bu değil ..al karşına konuş ,olmuyorsa ,ben artık annemin evini temizlemeye gideceğim ,işimin ne zaman biteceği belli olmaz ,beni bir daha arayıp sorma ,de ..
Tamam canim esimde bana kotu davraniyor o zaman ama ne yapim ne olacaksa olsun haşa Allah degil ya bunlar bende insanim demiİşin zor canım Allah kolaylık versin anneni dinle ama annenin gözlemlemeleri dogru bence bide eşinin annesiyle nolursa olsun mesafgeli ol ya kocan ne derse desin sen cok takma fazla görüşme bence yada gittiğinde cok konuşma
Bende onu istiyordum ne bilim canim cicim deyip sarilip guluserek tadini cikarsak ne vardi ama ayri oturmamiza ragmen 3 ayda 3 kere aile yemegi verdim dusun ise girsem kurtulur muyum bunlardanMesafeni bir an önce koy canım yoksa daha da üzülürsün eşin de bi enteresan yemi evliliğin tadını çıkarsanıza Allah kolaylık versin
Karsidakiler unutunca iste canim bi anlami olmuyor ben universite mezunuyum esim lise mezunu ve ben universite okudugum icin beni asagiladi dusun universite mezunusunya sen diyor bisey soyleyecegi zamanAman düşman başına dicem de senin başına gelmiş gelenler. Ne diyim ki Allah kurtarsın.
Sen bireysin , insansın, kadınsın unutma.
Mantıklı canım işe gir hem kafan dagılır Hemde haftada bi akşam gidersin yemeğe oda tamamBende onu istiyordum ne bilim canim cicim deyip sarilip guluserek tadini cikarsak ne vardi ama ayri oturmamiza ragmen 3 ayda 3 kere aile yemegi verdim dusun ise girsem kurtulur muyum bunlardan
Yaaa sorma annemden defalarca aglayarak ozur diledim ve o affettim dese de ben kendimi affedemiyorm onun hakkini nasil oderim bilmiyormAh bu annelerimiz hep mi haklı çıkarlar.
Sagol canim vakit ayirdigin icin cok iyi geldiMantıklı canım işe gir hem kafan dagılır Hemde haftada bi akşam gidersin yemeğe oda tamam
Senin yerinde olsam tek çöplerine tenezzül etmezdim ..ailen bilmiyor mu sanki neler olduğunu ...Haklisin valla canim dugun yaptiklari icinde cok pismanlar zaten benim ailem altin istedi diye nefret ediyorlar ki ben altinlari getirdim ve zaten cogu gitti ..babam durumum yok biraz bekleyin demesine ragmen israr ettiler biz yapariz dediler ne yaptiysa da esim yapti zaten babasi arayip ne yaptin oglum bile demedi annesi desen agzimla istedim anne bayramlik alir misin bana aileme karsi mahcup oluyorm dedim almadi kadin ve ben yeni yeni uyaniyorm ve boyle bir yasam istemiyorm hayat bu degilhep uckagitcilik hep
Cok sagol canim en dogrusu oyle yapmak bence de baska turlu baslamadan bitecekSenin yerinde olsam tek çöplerine tenezzül etmezdim ..ailen bilmiyor mu sanki neler olduğunu ...
Esinle konuşup sadece kendi evinle ve hayatınla ilgilenmek istediğini söyle. .fazlası olursa katlanmanin mantığı yok ..eş değil hizmetçi istiyorlarmış. Beleşe getirmek için de az masrafa girip düğün yapmışlar ..
Olabildiğince uzak dur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?