• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odasınin altini ustune getiren kaynanam

Essazait

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
109
52
18
33
Kizlar oyle bunaldim ki .. ben yeni evliyim daha uc ay oldu evleneli. Bekarken esimle sevgiliydik biz annesiyle tanistirdi samimi bi sekilde cok sevdim o zamanlar anne diye diye adini yere koymadim . Neyse biz nisanlandik ben hala ayni saygi ve sevgiyle hic birseyi yakistiramadim kadina benim annemde hic sevmedi numaraci bu kadin dedi tutturdu bende annemle defalarca kavga ettim annemin gerekcesi surekli canim gelinim vs seklinde konusup bir tane igne bile getirmemesiydi ben maddiyata bagladim oz annemle dusman oldum resmen . Ve dugun oldu bi ton yalandan dolandan sonra iki gun sonra esimi arayip borclar icin karinin kolundaki bilezikleri al dedi . Canim gelinimler uctu bir anda ve basladi esimi doldurmaya esim her gun gelip annemlere git temizligini yap falan diyoki gidiyorm bana anneme dusman misin diyor sozlerine bi anlam veremiyorm tabi ben el opmeye gittim memlekete kadin yatagimin nevresimlerine kadar degistirmis ve ic camasirlarimi cikarip yatagin ustune tek tek koymus gecenin bi yarisi oturmaya geliyo elini opmeye geldim diyo bir tane kotu soz soylemiyorm ama esim bana surekli kotu davraniyor yeni evlimiyim 30 yillik evli miyim hic anlamadim ilk gunden bu gune o adam gitti baskasi geldi ve benim aileme asiri kinli nearkadaslar anlam veremiyorm ama ne yapacagimi bilmiyorm yardim edin

Bir kaç şey yazmak istiyorumtabi istisnalar vardır belki ama bana göre istisnalar kaideyi bozmaz.
Hiç bir zaman kendi annen gibi seni can evlat kimse bilemez, başkaları için anneni karşına almayacagını Allah sana göstermiş.Cok yüz vermişsin çok iyi niyetle bakmışsın olaylara Annenden baska sana analık yapan olmaz artık bunu bil ona göre gardını al derim eşinede yeri geldikce cevabını ver bence çokta alttan alıp ezidrme kendini.

Esime laf soypenmiyorki ayrilacam senden deyince tutusuyor agliyor zirliyor ama onun haricinde bisey soylesem hemen zit cevap ve ben su yasima kadar hic kavga etmedim desem yeridir canim dusun ki benim annemle babam bir kez bile tartismis degiller kotu soz nedir bilmiyorm ve yasadiklarim beni kotu etkiliyor dayanamiyorm insanlarin bu kadar kotu olmasina cevap bile verecek guc yok bende boyle olursam kaybeden ben olacam sanirimcok tesekkur ederim BBlair BBlair

Köprüyü geçene kadarmış herşey ..ben olsam geri döner o köprüyü yıkarım ..

Ne diye temizliğe yolladığı annesinin evine gidiyorsun ? Bu işleri yapan insanlar var,parasını veriyorsun yaptırıyorsun ..ekstra düğün yapıp masrafa girmeselermis keşke ..

Anneme git ,evinı temizle ,dediğinde ,gitmiyorum ,diyemiyorsan üzgünüm ..evlilik bu değil ..al karşına konuş ,olmuyorsa ,ben artık annemin evini temizlemeye gideceğim ,işimin ne zaman biteceği belli olmaz ,beni bir daha arayıp sorma ,de ..

Esime laf soypenmiyorki ayrilacam senden deyince tutusuyor agliyor zirliyor ama onun haricinde bisey soylesem hemen zit cevap ve ben su yasima kadar hic kavga etmedim desem yeridir canim dusun ki benim annemle babam bir kez bile tartismis degiller kotu soz nedir bilmiyorm ve yasadiklarim beni kotu etkiliyor dayanamiyorm insanlarin bu kadar kotu olmasina cevap bile verecek guc yok bende boyle olursam kaybeden ben olacam sanirimcok tesekkur ederim BBlair BBlair

İşin zor canım Allah kolaylık versin anneni dinle ama annenin gözlemlemeleri dogru bence bide eşinin annesiyle nolursa olsun mesafgeli ol ya kocan ne derse desin sen cok takma fazla görüşme bence yada gittiğinde cok konuşma

Köprüyü geçene kadarmış herşey ..ben olsam geri döner o köprüyü yıkarım ..

Ne diye temizliğe yolladığı annesinin evine gidiyorsun ? Bu işleri yapan insanlar var,parasını veriyorsun yaptırıyorsun ..ekstra düğün yapıp masrafa girmeselermis keşke ..

Anneme git ,evinı temizle ,dediğinde ,gitmiyorum ,diyemiyorsan üzgünüm ..evlilik bu değil ..al karşına konuş ,olmuyorsa ,ben artık annemin evini temizlemeye gideceğim ,işimin ne zaman biteceği belli olmaz ,beni bir daha arayıp sorma ,de ..
Haklisin valla canim dugun yaptiklari icinde cok pismanlar zaten benim ailem altin istedi diye nefret ediyorlar ki ben altinlari getirdim ve zaten cogu gitti ..babam durumum yok biraz bekleyin demesine ragmen israr ettiler biz yapariz dediler ne yaptiysa da esim yapti zaten babasi arayip ne yaptin oglum bile demedi annesi desen agzimla istedim anne bayramlik alir misin bana aileme karsi mahcup oluyorm dedim almadi kadin ve ben yeni yeni uyaniyorm ve boyle bir yasam istemiyorm hayat bu degilhep uckagitcilik hep

Mesafeni bir an önce koy canım yoksa daha da üzülürsün eşin de bi enteresan yemi evliliğin tadını çıkarsanıza Allah kolaylık versin

İşin zor canım Allah kolaylık versin anneni dinle ama annenin gözlemlemeleri dogru bence bide eşinin annesiyle nolursa olsun mesafgeli ol ya kocan ne derse desin sen cok takma fazla görüşme bence yada gittiğinde cok konuşma
Tamam canim esimde bana kotu davraniyor o zaman ama ne yapim ne olacaksa olsun haşa Allah degil ya bunlar bende insanim demi

Aman düşman başına dicem de senin başına gelmiş gelenler. Ne diyim ki Allah kurtarsın.
Sen bireysin , insansın, kadınsın unutma.

Mesafeni bir an önce koy canım yoksa daha da üzülürsün eşin de bi enteresan yemi evliliğin tadını çıkarsanıza Allah kolaylık versin
Bende onu istiyordum ne bilim canim cicim deyip sarilip guluserek tadini cikarsak ne vardi ama ayri oturmamiza ragmen 3 ayda 3 kere aile yemegi verdim dusun ise girsem kurtulur muyum bunlardan

Aman düşman başına dicem de senin başına gelmiş gelenler. Ne diyim ki Allah kurtarsın.
Sen bireysin , insansın, kadınsın unutma.
Karsidakiler unutunca iste canim bi anlami olmuyor ben universite mezunuyum esim lise mezunu ve ben universite okudugum icin beni asagiladi dusun universite mezunusunya sen diyor bisey soyleyecegi zaman

Bende onu istiyordum ne bilim canim cicim deyip sarilip guluserek tadini cikarsak ne vardi ama ayri oturmamiza ragmen 3 ayda 3 kere aile yemegi verdim dusun ise girsem kurtulur muyum bunlardan
Mantıklı canım işe gir hem kafan dagılır Hemde haftada bi akşam gidersin yemeğe oda tamam

Haklisin valla canim dugun yaptiklari icinde cok pismanlar zaten benim ailem altin istedi diye nefret ediyorlar ki ben altinlari getirdim ve zaten cogu gitti ..babam durumum yok biraz bekleyin demesine ragmen israr ettiler biz yapariz dediler ne yaptiysa da esim yapti zaten babasi arayip ne yaptin oglum bile demedi annesi desen agzimla istedim anne bayramlik alir misin bana aileme karsi mahcup oluyorm dedim almadi kadin ve ben yeni yeni uyaniyorm ve boyle bir yasam istemiyorm hayat bu degilhep uckagitcilik hep
Senin yerinde olsam tek çöplerine tenezzül etmezdim ..ailen bilmiyor mu sanki neler olduğunu ...

Esinle konuşup sadece kendi evinle ve hayatınla ilgilenmek istediğini söyle. .fazlası olursa katlanmanin mantığı yok ..eş değil hizmetçi istiyorlarmış. Beleşe getirmek için de az masrafa girip düğün yapmışlar ..

Olabildiğince uzak dur ..

Senin yerinde olsam tek çöplerine tenezzül etmezdim ..ailen bilmiyor mu sanki neler olduğunu ...

Esinle konuşup sadece kendi evinle ve hayatınla ilgilenmek istediğini söyle. .fazlası olursa katlanmanin mantığı yok ..eş değil hizmetçi istiyorlarmış. Beleşe getirmek için de az masrafa girip düğün yapmışlar ..

Olabildiğince uzak dur ..
Cok sagol canim en dogrusu oyle yapmak bence de baska turlu baslamadan bitecek

Back
X