Yatak Örtüleri

Niltol tam olarak nerden alabılırız yatak örtünden:):):):):)
bayıldımmmmm

Arkadasim biraz gec oldu ama simdi gordum yazini...o duvardaki yapisan stiker gibi susler ikea 'da satiliyor.ben orda gordum hem de aynen siyahti.belki baska yerde de vardir bilemem...

Niltolcum, ben alakasiz birsey sorucam simdi:

duvardaki sticker tarzi birsey mi? boya mi? ben hem yatak odama hem salonda 2 koltuk arasina boyle desenler yaptirmak istiyorum...
p.s. bzim dugun aralikta olacak insaAllah ama simdiden basladim ben arastirmalara:) :asigim:

canım duvardaki duvar stickeri ben Koçtaşdan aldım fiyatıda 50tl idi acayip değişik renkler ve modeller var tavsiye ederim Koçtaşa bakmanı canım...

Niltol tam olarak nerden alabılırız yatak örtünden:):):):):)
bayıldımmmmm

canım markası Homeart internet sitesi var, oradan sana yakın şube varsa ulaşabilirsin ben Eminönünde yeri vardı oradan almıştım yazın

18047937.jpg

18047938.jpg

18047939.jpg

18047940.jpg

18047941.jpg

bunları pek beğendim...fiatlarıda uygun 99,00...şirinler..özellikle turkuazı çok sevdim.

elartyatakortusuhayal.jpg

22-61-thickbox.jpg

yatak10.jpg

ben mor olana bayılıyorum kızlar annem dedi diktircem sana ondan...pahalı ama olsun mor renk olan ehrşeye değer =)

homeart şubeleri ömür boyu açık kalsın :D ben evlenene kadar kapanmasın bütün alışverişimi ordan yapıcam harika ürünleri var ya

benimki de bu kızlar. 119 liraya aldım taçtan. fiyatı çok cazip geldi. ve serince çok güzel durdu fazla belli olmuyor ama üzerindeki çiçeklerde kabartmalı ince kurdele gibi.

çok güzel modeller var ama bazılarıda bana çok ağır ve klasik geldi daha sade modelleri seviyorum ben..

kabartmalılardan ziyade şöyle ser-çık tarzı şeyler hoşuma gidiyor.

selam kızlar ben aranıza yeni katıldım a.s.
bu arada emin değilim ama bu yatak örtüsünün tarzı Home Sweet Home'unkilere benziyor

Back
X