Yatak örtüleri

bence çok gereksiz. saten ve en incelerinden aldım tülsüz düz bişey. onu bile kullanmıyorum. şık bir battaniye yeterli bence.

Size bu tür bişiler lazım sanırım gezginiz ve piyonist

Son düzenleme:
evet abartılılar ama yeni evlenecek olan gelin adaylarının %90'ı da kullanışsız olduğunu bildiği halde hevesleniyordur sanırım

bu örtüleri yeni gelin ilk aylar kullanırda güzel ama onun dışında çok abartılı geliyo

Evet yeni gelinlerin hevesi bu yatak örtüleri sanırım

Son düzenleme:
Bunlar nasıl kızlar?Ben bunları çok beğendim.

Eklentiler

• $2013_yatak_ortusu_modelleri_2013-20-272.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 114
  • $2013_yatak_ortusu_modelleri_2013-6.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 116
beyaz olanı süper çok beğend,m. ayrıca benden sana bir tavsiye saten dışında siyah örtü kullanmanı tavsiye etmyiorum çok fazla toz topluyor ve hep kirli görünüyor

evet herkese çok gereksiz geliyor şu yatak örtüleri ama ben nedense delisiyimmmm çeşit çeşit alırım sererim hiç üşenmeden :)))

evet herkese çok gereksiz geliyor şu yatak örtüleri ama ben nedense delisiyimmmm çeşit çeşit alırım sererim hiç üşenmeden :)))

hehe aynen bende cok severim esim hep derki yaa nasil erinmiyonda hergun seriyon der :) perdeleride var cok guzel duruyor set olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…