Yatak Odası Dekorasyonu Yatak örtüsü alan/kullanan tavsiye

kamelya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
174
1
46
Adana
Çeyiz için bu gelin yatak örtülerinden almayı düşünüyorum ancak ne kadar gereklidir bilmiyorum.Alan memnun olan ya da almayıp memnun olanlar kimler? Kullanışı nasıl olur? çok kullanılır mı ? Pike set takımları(nevresim ve pike) duruşu daha zarif geliyor sizcede öyle mi ? Çok soru oldu kabul :)

canm sen imkanın varsa al kullanırsın mısafır gelıcegı zman falan ayrı bı hava katıyor cok pahalı bısey almana gerek yok ucuz sık seylerde var arastır

Öyle kabarıklardansa bu şekilde bi pike nasıl olur?siz olsanız hangisini seçerdiniz​

$geln home gülbeyaz pike.webp
$gelin home 890 tl diana.webp

Son düzenleme:
ben evlenirken en şatafatlısını almıştım ama pişman oldum doğrusu sade bişey daha kullanışlı bence.aldığım simli pullu yatak örtüsünü sadece bir iki defa serdim yıkamasıda ayrı bir dert .ona vericeğin parayla kaliteli ve kullanışlı bir model al.tabi insan evlenirken en gösterişlisini almak istiyor beni uyardılar ama ben dinlemedim şimdi boşa verdiğiğim paraya yanıyorum doğrusu.

Çeyiz için bu gelin yatak örtülerinden almayı düşünüyorum ancak ne kadar gereklidir bilmiyorum.Alan memnun olan ya da almayıp memnun olanlar kimler? Kullanışı nasıl olur? çok kullanılır mı ? Pike set takımları(nevresim ve pike) duruşu daha zarif geliyor sizcede öyle mi ? Çok soru oldu kabul :)

o gelinlik gibi kocaman kabarık yatak örtülerini bende hiç sevemedim gitti..bence çok gereksiz,kullanması ayrı dert temizliği ayrı dert..üstelik çok pahalı..onu alana kadar çeşit çeşit pike takımı alırım :) bi de yeni gelinken kullanırsın belki ama sonra kullanılmıyo..ben de çeyiz hazırlıyorum şu an kesinlikle almicam...özdilekten bi yatak örtüsü beğendim günlük kullanmak için..$foto_B28289065-1.webp

Ben 8 yıllık evliyim. İlk başlarda çeyizim tam olsun güzel olsun diye aldığım yatak örtüm yıllardır dolapta durur..
İlk zamanlarda ev görmeye gelenler vs çok old. için gerekli olabilir fakat sonrasında dolaba saklanmaya mahkum oluyor kendisi.

ince fazla yer kaplamayan şık şeyler daha kullanışlı olacaktır.

Ben english home'dan 2 tane pamuklu örtü aldım ve nevresimlerime göre seçip kullanıyorum.
Çok pratik ve yıkanabiliyor olması kesinlikle avantaj.

aldım. ilk gün serdim. ertesi gün yatak düzeltme derdinden kaldırdım rafa koydum.
hala 2. kez kullanmış değilim ve boşa yer kaplıyor
hangi kafayla aldıysam

ben gelın homden almıstım fıyatıda 600 tl ıdı ve gelın gıbı ıstıyordum kı oyle aldım valla 2,5 senedır evlıyım catır catır hergun kullanıyoru cunku yatak odasını o gosterıyor dıye düşünuyorum 5 dakıklaık üşengeclıkte yapmayın canım yani....

Bende aldım, outletten aldım çok şatafatlı bişey değil ama minik dantelli beyaz ve kibar bişey..

ama çok az kullanacağımı şimdiden biliyorum çünkü zaten sabahın köründe işe giderken anca kalktığım yerdeki yorganı çekip kapatmaya anca vaktim ya olur ya olmaz haftasonu desen ev hali zaten 1 ve ya 2 günün var kendine ayıracağın onda da yatak mı toplanırmış :))

ama misafir gelirse gerekli, çeşitli durumlarda kullanılacak bişey bu yüzden evde bir köşede mutlaka tutmak lazım.

Bende aldım, outletten aldım çok şatafatlı bişey değil ama minik dantelli beyaz ve kibar bişey..

ama çok az kullanacağımı şimdiden biliyorum çünkü zaten sabahın köründe işe giderken anca kalktığım yerdeki yorganı çekip kapatmaya anca vaktim ya olur ya olmaz haftasonu desen ev hali zaten 1 ve ya 2 günün var kendine ayıracağın onda da yatak mı toplanırmış :))

ama misafir gelirse gerekli, çeşitli durumlarda kullanılacak bişey bu yüzden evde bir köşede mutlaka tutmak lazım.

ben de katılıyorum sana. üşenmeden 10 dk fazla zamanımı ayırırım.her zaman için gözüme şık gelmeli o yatak. üşenen yada zamanı olmayanlar içinse mutlaka kıyıda köşede misafir için tutmak lazım. yatak odasını gösteren şey örtüdür bana göre. ben de bu hafta içi fransız dantelli şık çok fazla kabaraık olmayan modellerden alıcam nasipse

Back
X