Yatak Örtüsü Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

• Konu Sahibi Konu Sahibi terke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

terke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
189
26
43
35
Arkadaşlar, birtürlü yatak örtüsü beğenemiyorum.Çok abartı olmayan kullanışlı bir model istiyorum .Bana güzel modeller önerirmisiz?

mümkünse alma.
kımse kullanmıyor.
evde kalabalık

O zamanda aklım kalıyor çeyizim eksikmiş gibi geiyor.

Ben kendime aldım. Bizde muhakkak kullanılır. Yalnız yaşadağım dönemde bile her gün kapatırdım yatağımı :)) Hatta işe geç kalıyor olsam bile örtüyü yatağa atıp çıkarım, sevmiyorum açık yatağı.

Ben düz renk, az bir parlaklığı olan, hafif bir model aldım. Abiye örtüleri kesinlikle düşünmem. Sen de çeyiz veya tekstil mağazalarında pek çok model bulabilirsin. İnternetten de bildiğin markalardan alabilirsin canım.

Canım eğer beyaz gelinlik yatak örtüsü tarzı istiyorsan kesinlikle fırfırlı, fazla şağşağlı modellere bakmanı tavsiye etmem. Kullanışlı olmuyormuş, kaç tane evlenen arkadaşım aynı şeyi söyledi.

Çeyizlik mefruşat satanlarda ağır olmayan hafif ve beyaz renkli pek çok model var. Üstelik fırfırlı, işlemeli olmadığı için fiyatları uygun. Ama spor tarzda dersen english home un açık renk örtülerini öneririm. Ben hep onlardan aldım çeyizime, kendi evimde de kullanıyorum. Hem sağlamlar hem de indirim zamanları aldığım için uyguna geldiler.

Bende evlenirken almıştım iki tane bir tanesi bayağı abartılı fransız dantelli fırfırlı falan sadece misafir geldiği zaman kullanıyorum diğeri günlük basit birşey.Mutlaka kullanırım ben yatak örtüsünü.Ama abartılı birşey tavsiye etmiyorum basit ve şık bir model tercih edebilirsin.

Canim bende. Calisan bi insanim ve hem kullanimi kolay hemde gosterisli birsey istiyodum sarev in suno modelini aldim hem indirimdeydi google dan modeli aratabilirsin

Bende çalışan bir insanım ama hayatta yatak örtümü sermeden çıkmam evden, geç bile kalsam illa o örtüyü sereceğim. Ben 2 tane yatak örtüsü aldım. Biri misafir falan geldiğinde yayacağım diğeri günlük olarak kullandığım.

Yatak odam beyaz olduğu için ben yatak örtümü siyah tercih ettim. Günlük olan ise beyaz üzerine desenli.

Bu günlük yatak örtüm

$images.webp

Bu da misafirlik aldığı örtü. Taç Ottava Serisi. Benim ki siyah olanı, beyaz olanı da diğeri. Belki sana fikir olur.

$4900_hg.webp $[img][5][1][2000x2743].webp

canım perper home diye bir marka var benim yatak örtüm ordan sade abartılı değil kesinlikle güzel modeller var beğeneceğin bir model çıkacağına eminim;)

canım ben üstü Fransız dantelli yanları bir kat fırfırı var ve alt kısmı saten çok sade ve şık bir model evkurdan almıştım onun kataloğunda var güzel modeller bakmanı öneririm

Back
X