- 11 Ağustos 2015
- 333
- 284
- 23
- 42
- Konu Sahibi middleburypink
butce olarak kolay da,oteki türlü evet ayda 3-4 takım alıyorum diyebılırımO derece mi işin zor canım o zaman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
butce olarak kolay da,oteki türlü evet ayda 3-4 takım alıyorum diyebılırımO derece mi işin zor canım o zaman :)
ama yaa ben başlığı okuyunca zannettim ki camdan pencereden görünürüm diye nasıl giyinsem diye soruyorsunuz. böyle bir garipsedim hatta.içerik bambaşkaymış.
hay benim düz mantığıma
![]()
Her haftaya bir takım ki her ay farklı takımlar fazla abartı ya yanlış anlamabutce olarak kolay da,oteki türlü evet ayda 3-4 takım alıyorum diyebılırım
yalnız olmadığıma sevindimBende öyle algıladım ilk başta :))
Merhaba kizlar ben 6 aylik evliyim. Çevremdekiler surekli yatakodasinda seksi giyinmenin onemini anlatiyorlar erkekler boyle seylerden hoslaniyorlar diyorlar. Yalniz ben evlendigimden beri gecelik ya 1 ya 2defa giydim tarzim degil hoslanmiyorum. Yazin sort askili tsort tarzi seyler giydm.Ve bigun esiminde tepkisini merak ettim internetten bir kac gecelik resmi gonderdm sence aliyim mi gibisinden sacmalama ben hoslanmam boyle seylerden dedi. Ama yinede benim icime bir kurt dustu bugunlerde acaba yanlis mi yapiyorum diye. Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz ?![]()
diyorum ama laf anlamaz bir eşe sahibimHer haftaya bir takım ki her ay farklı takımlar fazla abartı ya yanlış anlama
Hic bir zaman isveli cilveli birisi olamadim bu konuda cok yetersizim. Mesela bir erkek arkadasimin nisanlisi var kizcagiz kara kuru birsey 42 kiloymus aman yarabbi o isveler o cilveler o bakislar bakinca hayretler icinde kaliyorum. Keske bendede su kizdakinin yarisi olsa diyorum ama nerdeee yok yani
Payetli kilot görmüştüm şıkır şıkır ya altın rengiydi gideri var yani ama almamıştım ama alasım geldi şimdi :))hahaha buna koptumpayetli boxer
![]()
O işve cilveye tav oluolar zaten kadınlar işini bilio tip yoksa cilve var her adam cilveye tav olur bende cilve özürlüsüyüm bu arada :))O güzellikle hiç bir işveye cilveye ihtiyacın yok.
O kadar şanslısın ki.
guzel olabılırPayetli kilot görmüştüm şıkır şıkır ya altın rengiydi gideri var yani ama almamıştım ama alasım geldi şimdi :))
Ayy masallah kiyafetten cok gecelik var gardirobunda desene bosver senin esinde oyle seviyor iste .sende sıkılmiyorsan ne mutlu.bendede ic camasir hastaligi var nerde gorsem alirim. esimde geceligi onemsemez onlara bayilir her erkek farkli iste .diyorum ama laf anlamaz bir eşe sahibim
bız bayanların farklı takıntıları var canta ayakkabı v.s,senınkıde ıc camasırı mesela bende sewerım ıc camasırını ama şu tanga olayına bır alısamadımAyy masallah kiyafetten cok gecelik var gardirobunda desene bosver senin esinde oyle seviyor iste .sende sıkılmiyorsan ne mutlu.bendede ic camasir hastaligi var nerde gorsem alirim. esimde geceligi onemsemez onlara bayilir her erkek farkli iste .
Bende sevmiyorum tanga falan cok sacma bi icat bana gore..ama ic camasirr bayiliyorum ceyizimde bile o kadar cok vardıki yengem ceyizimi dizerken sok gecirmisti bide bayagi takilmisti ondan sonra. Oysa sadece kendim sevdigim icin aliyorum. O kadar cok giymedigim varki genede alirim ama hastalik olmus bende. Kotu bisey aslindabız bayanların farklı takıntıları var canta ayakkabı v.s,senınkıde ıc camasırı mesela bende sewerım ıc camasırını ama şu tanga olayına bır alısamadım
bız bayanlar boyleyız ıste gıymesekte alırız rabbim bizi boyle yaratmısBende sevmiyorum tanga falan cok sacma bi icat bana gore..ama ic camasirr bayiliyorum ceyizimde bile o kadar cok vardıki yengem ceyizimi dizerken sok gecirmisti bide bayagi takilmisti ondan sonra. Oysa sadece kendim sevdigim icin aliyorum. O kadar cok giymedigim varki genede alirim ama hastalik olmus bende. Kotu bisey aslinda![]()