• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatakodasında nasıl giyinsem sorunsalı?

Cinsellikte iç çamaşırı gecelik vsnin dikkat çekemsi bakımından önemi var.Fakat herzaman bu şekilde gelişecek diye bri kural yok.Eşinizin ilgisi sevgisi varsa kafanızda sorun yaratmayın ama tabiki zaman zman şaşırtmak süpriz yapmak iyidir

Şu erkekler geceliğe bayılır nasıl sevmez lafı da beni bayıltıyor. Niye sevmek zorunda mı acaba?
Eşim de hiç sevmez arada giyerim yok hayatım çıkar şunu der baktım sevmiyor bende giymiyorum artık.
Yatak odamız renksiz mi oldu yani şimdi?
Alakası yok. Yeterince renkli hatta rengarenk :KK66:

ruhla alakalı renklilik bence siz onu yakalamışsınız

Bana kalsa ben çırılçıplak yatarım, ama depremden korkuyorum açıkçası; bu sebeple bırakın çıplağı gecelikle bile yatamam.
Hiçbir zaman da öyle seksi geceliklerle uyumadım. Eşiniz de istemiyormuş, olabilir, istediğiniz gibi yatın.
Allah korusun deprem kötü birşey.İnsan bazen uyuyup kalabiliyor yarı çıplak bile.

Resim seninse yerinde olsam sadece yatak odasında değil her yerde çok iddialı kadınsu giyinirdim.çok güzelsin çünkü doğru giyindiğindeistediğini ve davrandığında eşine her istediğinidavrandığında yaptırabilecek kadar çok güzelsin..kullan bence bunu harcama

Bu konunun cinsellikte olması gerekmiyor mu?
Yoksa ben mi yanlış biliyorum.
Konuya gelirsek böyle şeylerden hiç anlamam üzgünüm.

Yersiz, amaçsız saçma bi yorum oldu kusura bakmayın.sadece cinsellikte olması gerekmiyomu onu merak etmiştim
Estağfurullaj evet haklisiniz lakin cinsellikte konu acamadim bir turlu bende anlam veremedim. Konu ac butonu yoktu
Bende en uygun burayi gordum

vvv.webp

işte vücut çorabı :))

Back
X