Yatakta dönmekte zorluk çekenler..

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
21.haftanın içindeyim Allah'ın izni ile.Karnım büyük değil,yani hamilelikten önceki bir büyüklük var..ama bu hafta biraz daha genişledi sanırım.
Eski halimle çok büyük fark yok ama yatakta dönmekte zorlanacak kadar bir fark hissediyorum.Dönerken baya bir zorlanıyorum.Normalde rahat dönerdim ama son bi buçuk aydır falan zorlanıyorum.Var mı bu yatakta dönmenin bi püf noktası?Sadece yüzün koyu karnımı yatağa değdirmeden rahat dönüyorum ama ondanda korkmuyor değilim psikolojik olarak.Aslında bir tehlike arz etmiyor.

canım bende 27 haftalık hamileyim bende zor dönüyorum kalkarken zor oluyor uyurken bacağımın arasına yastık alıyorum iyi oluyor tavsiye ederim kilo olarak 5 kilo aldım normal şişmedim öyle sağdece karnım var erkek karnı gibi herkez erkek mi diyor ama benim kızım var annesi yesin onu :)

Allah bağaşlasın o zaman prensesini : )Ben hamile yastığı değilde yorganı rulo yapıyorum: )Hamile yastığı daha mı rahat oluyor acaba?Ben iki kilo aldım ama karnımda kalkarken sanki iki üç kilo bir ağırlık taşıyorum gibi.Aldığım iki kilo sırf karına mı giitti anlamadım ki..

cnm bende 21 haftalık hamileyim ben yatınca kalkamıyorum oturunca kalkamıyorum bile fazla kiloda yok birde sag tarafıma hiç yatamıyorum

cnm bende 21 haftalık hamileyim ben yatınca kalkamıyorum oturunca kalkamıyorum bile fazla kiloda yok birde sag tarafıma hiç yatamıyorum
Karnın büyüdü mü arkadaşım ya?Büyüdüğünü bile zor anlarken acaba neden zorlanıyor insan..Tamam bana şimdi 'neden acaba' diyeceksiniz belki: ) ama bebek daha bir muz büyüklüğünde falan mış.Bu kadar mı zorlar anlamadım.Hani benim kalkamamam sorun değil ama rahimim zorlanacak falan diye Allah korusun stres oluyorum.

fazla karın büyüklügüm yok cnm bnm karka taraf büyüdü biraz .. ya sanırım zorlanmalar hormon degişikliginden vücut dirençsizliginden hava şartlarından bi mayışma benm bacagım agrıyor mesela 5dkka sonra bacak agrımı unutuyorum belim agrımış her gün bi agrı anlaycagın yatıp kalkmakta o yüzden zordur belki..

kızlar naptınız daha erken değil mi. ben 33. haftanın içindeyim. 10 kilo aldım şimdiye kadar, karnımda oldukça büyük ama dediğiniz gibi yatakta dönmekte zorlanmaya başlamadım henüz. oturuş kalkışlarım da gayet rahat. sadece gece kramplarım olmaya başladı, öyle olduğunda zorlanıyorum.
sizin zorlanmaktan bahsettiğiniz, minikler daha tam olarak dönmeye başlamadıkları için kasıkta olurlar genelde. onun yaptığı baskıdan dönememekse eğer, geçici bir durum olduğunu söyelyebilirim. hareketlenip yukarı çıktıklarında daha rahat yatıp kalkarsınız

dönmekde zorlugum 33. haftada yanı bu hafta basladı gece her defasında dönmek istesem eşim uyurken bile uyanıp hemen elimi tutar bana destek olur döndürür öyle uyur :) kıyamam canıma ya..bacaklarımın arasına yastık koyunca rahat oluyorum bazende kocamın bacagını koyuyorum

haklısın galiba biraz erken ama gerçekten hani bel agrım ve bacak agrım oluyor ve bebegim sag tarafta sürekli taş gibi sag tarafıma yatamıyorum bile

haklısın galiba biraz erken ama gerçekten hani bel agrım ve bacak agrım oluyor ve bebegim sag tarafta sürekli taş gibi sag tarafıma yatamıyorum bile

sürekli taş gibi sert ve zaman zaman sanki içerde bir şeyler saplanıyormuş gibi olurdu bende yatarken. dr.uma içerde sanki kazı çalışması var demiştim bebek kasıkta olduğundanmış, kendine yer açıyormuş, gelişip yukarı çıktıkça kasıklarındaki baskın azalacak demişti ve dediği gibi oldu. umarım sizdede öyle olur.

Bende yatakta çok dönüyorum, biraz huzursuz uyuyorum galiba. Bide tuvalete filan uyanınca iyice düzenim bozuluyor. sık döndüğüm için yatakta zorlanıyorum ama onun dışında rahatım diyebilirim. ee biraz da olacak tabi. Aksam mutfak masasının altını dizlerimin üstüne eğilip sildim mesela :))

durun bakalım daha bunlar ne ben sizi 30 haftadan sonra görürüm bende çok kilo almadım ama karın büyüdükçe dönemiyorsun ben saat başı uyanıyorum artık yatakda doğrulup öyle dönüyorum

Vallahi erken falan ama ciddi anlamda zorluk çekiyorum nedense.Kendi rahatsızlığımdan değil,küçüğüme zarar gelmesinden korkuyorum.Sanki su şişesi var karnımda dönerken.O derece..

İyice dönemez oldum yatakta..
Sadece ben miyim bu kadar sıkıntı çeken bilmiyorum.
Dönerken bebek etkilenir mi bilmiyorum ama korkuyorum.

ben de zorlanıyorum dönerken. erken mi geç mi bilmem ama dönemiyorum gerçekten normalde hiç mızmız değilimdir.acıyada ağrıyada dayanıklıyımdır ama bu başka valla

Bende 30.haftamdayım 4,5 kg aldım toplam

ama dönerken rahatım..kızlar yürüyüş yapın bol bol,ben 1.ayımdan beri yürüyorum.
Tavsiye ederim..sadece kalçamda ara ara ağrı oluyo tek rahatsızlığım bu şimdilik şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…