canım bende 27 haftalık hamileyim bende zor dönüyorum kalkarken zor oluyor uyurken bacağımın arasına yastık alıyorum iyi oluyor tavsiye ederim kilo olarak 5 kilo aldım normal şişmedim öyle sağdece karnım var erkek karnı gibi herkez erkek mi diyor ama benim kızım var annesi yesin onu :)
Karnın büyüdü mü arkadaşım ya?Büyüdüğünü bile zor anlarken acaba neden zorlanıyor insan..Tamam bana şimdi 'neden acaba' diyeceksiniz belki: ) ama bebek daha bir muz büyüklüğünde falan mış.Bu kadar mı zorlar anlamadım.Hani benim kalkamamam sorun değil ama rahimim zorlanacak falan diye Allah korusun stres oluyorum.cnm bende 21 haftalık hamileyim ben yatınca kalkamıyorum oturunca kalkamıyorum bile fazla kiloda yok birde sag tarafıma hiç yatamıyorum
haklısın galiba biraz erken ama gerçekten hani bel agrım ve bacak agrım oluyor ve bebegim sag tarafta sürekli taş gibi sag tarafıma yatamıyorum bile
fazla karın büyüklügüm yok cnm bnm karka taraf büyüdü biraz.. ya sanırım zorlanmalar hormon degişikliginden vücut dirençsizliginden hava şartlarından bi mayışma benm bacagım agrıyor mesela 5dkka sonra bacak agrımı unutuyorum belim agrımış her gün bi agrı anlaycagın yatıp kalkmakta o yüzden zordur belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?