Yatakta seks dışında ne yapılır?

yatağımızda mutlaka şakalaşırız..yastık kavgası yapmayız,eli ağırdır benim kocamın..kafama yastığı yediğim an sinirlenirim..:mymeka:
kahvaltı işi bize göre değil.filmlerde kalır ancak..sositososito
birlikte yatak odamızda tv olmasına rağmen 2 senede 2 kere filan izlemişizdir..
kitap dergi okumayı çok istemişimdir ama çok sırnaşır benim kocam onuda yaptırmadı hiç..:sm_confused:
sohbet de ederiz biz.günü değerlendirir neyin nasıl olacağını da konuşuruz..
:asigim:

Vallaha yatagi görünce aninda malum yerimi devirip yatiyom ben:icecream:

Bütün gün yorgunluktan öyle bitkin oluyorumki hic ne sohbet edecek nede sakalasacak halim kaliyor...-tatlicadiarzu-

Bazen dergi okurum yada bulmaca cözerim, lakin ilk üc sayafadan sonra bayiliyom hemen...mirmirmirmir

kahvaltı yaparım yatakta yemeği bildikten sonra neden dökülsün yatak tepsisi die bişe var cnmm
ayrıca şakalşmaya bayılırım kociş bana sırnaşınca çok hoşuma gidersırnaşık şey sohbet ederiz
ama hiç uyurkenmirmirmirmir izlemeye fırsatım olmadı çünkü ya o benden önce uyanır ya sonra uyur
arada hiç yakalayamadım
bizde şu an seks dışında herşey yapılıyor yataktakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Uyunur tabi ki................:))))))))))))))

Yatakta en çok muhabbet ederiz eşimle.Özellikle yeni evliyken sabah saatlerine kadar konuşurduk,birbirimizi daha iyi tanımamızda bu sabahladığımız yatak sohbetlerinin çok faydası oldu diyebilirim..Şakalaşmakta çok hoş bence. .Ama kahvaltı banada uymaz yatakta,kişisel tercih tabi ki..yerimseniben

Biz genelde günün değerlendirmesini yaparız eşimle.........
Yatak sohbeti hoş oliyiii kaydirigubbakcemile3

yatakta yemek yemeyi istemem ama...eşime masaj yapmam karşılığında onunda benim saçlarımla oynamasını ve onu uyurken seyretmeye bayılırım.. ama fazla dayanamıyom öperken uyandırıyorum:)

oldum olası nefret ederim yatakta kahvaltıdan
saç baş dağınık,el yüz yıkanmadan,wc ye gitmeden açılamamki yatakta kahvaltı yapayım
hasta bile olsam hep masada yerim yemeğimi
bence en güzeli sohbet etmek

biz tv izleriz
yemek yeriz
kitap okuruz(bu yalan.kendime entel bir hava vermek istedim :roflol:)
konuşuruz

Banada yatakta yemek ters gelıyor
bızde kocısle bazen bılg fılm ızlerız
bazen bırbırımıze satasır
bazendee cok gusel sohpetler eederıs kocısımleea.s.

Biz de yatakta tv izlemeyi ve sohbet etmeyi severiz.
Biizm yatak kavgamız kuş tüyü yastıklarla değil de yorgan kavgasıdır...Her sabah oo yine yorganı sen kapmışsın diye şakalaşırız...
Şimdi kongrede onsuz asla yatağımızda uyuyamıyorum.Biran önce gel aşkım kanepede uyumaktan sırtım tutuldu.:sm_confused:
ONU ÇOK ÖZLEDİM:asigim:
Bir de yatakta kahvaltı asla yapamam...Yağlı yağlı sucukların, yumurtaların yatağımda işi yokyasakkelime

burda yazanlarin hicbirini yapmiyoruz, hepsine bir engelimiz var.
yatak odasini kizim daha cok ziplamak icin kullaniyor:roflol:
yada aynada kendine bakmak icin, bizden cok onun isine yariyor.

aaaaaaaaa valla yatakta kahvaltı çok zevkli oluyor. Titiz hanımlar bir kereliğine kırın zincirlerinizide deneyin hiçbirşey kayetmezsiniz.Hele birde eşiniz hazırlarsa mükemmel

2 şey dışında bişiy yapmıyom
uyumak
ve haşne fişne
gerisi boşş
yatağın hakkkını vermek lazımm

yatakta eşime sarılıp 5 10 dakika sohbet etmek çok hoşuma gider....:asigim:

Ben yatakta en çok kocamın sıcacık göğsüne uzanmasını seviyorum. En çok sevdiğim onun sevgisini hissederek uyumak. Zaten ben uyumadan o asla uyumuyor. O uyuyunca ben uyuyamıyorum zaten. Onun sevgisini en çok hissettiğim yer, yatağımızda onun göğsü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…