- 19 Mart 2016
- 265
- 380
- 23
- 34
buyuk bir dert degil belki benimki ama yinede rahatsız edici:) simdi soyle bir durum var bende kucuklukten beri uyurgezerim kalkarım yaptıgım seyleri hatırlarım ama engel olamam kendime yas ilerledikce bu durum azaldı ama baska seyler cıktı mesela uykumdan gece yarısı aniden uyanıp odanın tum perdelerini acmak gibi uyanıp kör oldugumu sanıp aglak bir vaziyette lamba aramak en cok olanda yatakta yılan var bocek var orumcek var diye kalkıyorum arıyorum varmı diye sonra kendime geliyorum ama yatakta ben o yılanıda orumcegide goruyorum cok gercekci oluyor tabi uykum bolunuyor uyumakta zorlanıyorum falan bu tarz seyler basına gelen varmı nette arastırdım ama neden olduguna dair pek birsey bulamadım
genetik bir durum mu ? ailede birinci dereceden yakınlarda aynısını yaşayan var mi ?
anlattıklarindan fazlası eniştemde var.
gece kalkar uyku içinde, cami açar bir sigara yakar, halen uyurken, telefonu da almış ablasını aramış o vaziyette. gece gece " abla ben birazdan geliyorum, eniştemi de öperim gelince falan demiş."
kac sefer çıkmış evden, elinde tencere bu tencere karşı komşunun ona vereyim diye zillerini çalmış. sabah 4 falan saat.
şimdi yigenlerimde de var.
onlarda aynı odada yatıyorlar. Yattıkları yerden uyku arasında birbirleriyle konusuyorlar.
mutlaka doktara görün. komik gibi geliyo ama halamda ne uyku kaldı ne bişey. her gece birsey olcak diye korkusundan uyuyamiyor.