Kayınvalidem biz evlenmeden önce rahatsızdı, o dönem biz flört ediyorduk.. 1,5 yıl yatalaktı ve büyük görümcem baktı.. Küçük görümcem ve ortanca görümcem ise misafir gibi gidip geldiler geldiklerinde de niye yemek yok evde, insan bi çay koyar falan diye büyük görümceme sitem ettiler.. Kız temizlik mi yapsın annesine mi baksın size yemek mi hazırlasın....
1 gün eşinin işyerinde eşli bir yemek varmış iki görümcemi de aradı bir hafta öncesinden ctesi gelip bakarmısınız akşam 11 de gelirim en geç, eşim de sizi evinize bırakır diye... Önce ikisi de tamam dediler sonra ikisinn de mazereti çıktı ama saçma mazeretler yani... Ben dedim tamam biz duralım başında ama ben (sonda vardı) sonda falan boşaltamam nasıl yaıcaz dedim, büyük eltim biliyormuş ama o da rahatsız yeni göğsü alınmıştı ona rağmen gerekirse arayın ben gelir boşaltırım dedi..... Ben gece 11 e kadar durdum başında suyunu yemeğini verdim ama sonda boşaltmaya gerek kalmadı allahtan....
1,5 sene sonra vefat etti en çok da o annelerine bakmamak için bahaneler uyduran görümcelerim ağladılar.... Şimdi bana hiç samimi gelmiyorlar....
Yani demem o ki insanın kendi ocukları bile an geliyor bakamıyor... Yaşlıların bakımı kızlarına düşer bence.. Gelin yabancı sonuçta bir gü bakar 2 gün bakar 3. güm öff der...
Şimdi kayınpederime llah korusun bişey olsa ben nasıl bakarım, evet eşimin babası ama sonuçta yabancı bir adam yatalak olursa altını falamn almak çook zor....
En mantıklısı profesyonel bakm hizmeti sağlamak....
Sonuçta ikimiz de çalışıyoruz Allah korusun kendi annem babam ve eşimin babası elden ayaktan düşseler bkımlarını profesyonel biri tarafından yaptırırdım....