Yatalak Kaynana veya Kaynbabaya bakar msnz?

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
358
Diğer
Bana çok sıkıntıları oldu beni çok kırıp üzdüler
haketmediğim davranış ve tutumda bulundular
eğer böyle bir şey başıma gelse
yinede seve seve bakardım

yazayım yazayım dedim,yazdım sildim,yazdım sildim,
ne bileyim yaaa,yalan söyleyemem..
Yatalak bakmak çok zordur,geçen yıl kayınpederim çok rahatsızdı,kaybettik,kayınvaildemden daha çok severdim kendisini,Allah rahmet eylesin.Ama ağzına yedirmekten,yaralarını temizlemeye,banyosunu yaptırmaktan,altını temizlemeye kadar o kadar çok şey var ki,çok zor gerçekten.
Gelinin bunları yapması çok zorr..

Hayır bakmam..:delphin:
Dünyanın en iyi kayınvalidesi bile olsa yanına yardımcı kadın tutulmasını sağlarım..
Allahım kimseyi hiç kimseye muhtaç etmesin inşallah:Saruboceq:

Çok zor yatalak birine bakmak..Ama başıma gelmeden bilemiyorum nasıl davranırdım.Şunada eminim aslında denerdim en azından.Bakacak başka birini bulamazsam kendi hallerinede kesinlikle bırakmazdım.

Vicdanen düşündüğümde bakarım diye düşünüyorum ama iş icraate gelince ne düşünürüm açıkçası bilmiyorum çok zor bir sorumluluk çünki. CADIARZU

Bakacak olursamda birde şu varki sonuçta kayınvalide, kayınbaba sadece bir insanın anne babası değil sonuçta diğer aile fertlerinin de yardımcı olmasını beklerdim.
Diğer evlatlarda elini taşın altına sokacak öyle tek kişiye yüklenmekle olacak iş değil gibime geliyor.

ilk dusundugunde ınsan bakarım dıyo ama zor cocugu kac tane ıse ortak halledılmelı tek cocuk erkek oluyo mesela gelının basına bırakılmamalı allah kımseyı dusurmesın

yazayım yazayım dedim,yazdım sildim,yazdım sildim,
ne bileyim yaaa,yalan söyleyemem..
Yatalak bakmak çok zordur,geçen yıl kayınpederim çok rahatsızdı,kaybettik,kayınvaildemden daha çok severdim kendisini,Allah rahmet eylesin.Ama ağzına yedirmekten,yaralarını temizlemeye,banyosunu yaptırmaktan,altını temizlemeye kadar o kadar çok şey var ki,çok zor gerçekten.
Gelinin bunları yapması çok zorr..

düşününce gerçekten çok zor olmalı

bu konu nıye aklınıza geldı boyle bısey olma ıhtımalımı var anlasılan sızı uzmusleer tek cocukmu esınız baska evlat yokmu

bakardimm seve sev bakardimm
belki zorr ola bilirr ama bir gun bizde o hale gele biliriz
allaim kimseye muhtacc etmesinnn :Saruboceq:

Bakamam,bakmam,baktırırım,profesyonel bakım sağlarım.Evimde bile değil,kendi evinde baktırırım.O da ben de kendimizi böyle daha iyi hissederiz.Çünkü bu konuyu daha önce konuştuk.
Çok severim kayınvalidemi,ama bakmak zor,yapamam ki mafoldumben

ben bakmam ne halı varsa görsün
bana beddua eden brne senı bosatıcam dıyen bırıne bı bardak su dahı vermem:1closedeyes:

eşim zorlarsa bakarım.o kadar şey yaşattılarki kötü olan herşey.bunların acısını burunlarından fitil fitil getiririm.allahımın hep sevgili kulu olmak zorunda olan neden ben oluyorum.eşim zorlamazsa bakmam.

zaten şu an he türlü kahırlarını çekip onlara bakıyorum iki tane tipsiz çirkef kızlarıda sefalarını sürüyor öyle bir durumda ben sıramı savıp üzerime düşeni oğulları ile birlikte yaptığım için sefalarını süren kızları baksın.:1closedeyes:

rahmetli kayınvalidem son 1 haftasını hastanede geçirdi. 3 günü ise bakıma muhtaç haldeydi.
her dakikasında yanındaydım.
hemşire ve hastabakıcıla olmasına rağme gerçekten çok ama çok zor bir durum.
eğer bilinci yerindeyse hem bakana zor, hem bakılana zor.
hangi kayınpeder aklı evvel olduğu süre içersinde özbakımını gelinin yapması karşısında rahatsız olmaz?
o yüzden ben bakmam, bakamam.
bakımını sağlarım, bakan kişiyi gözetim aldtında tutarım ama bizzar yapmam..

Allah kimseyi o durumlara düşürmesin ama karar vermekte zordur.
Yardımcı birinin bakması daha iyi gibi geliyor bana.

Back
X