Bebek Beslenmesi Yatarak mı oturarak mı yemek yemeli?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

blntkbr

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
73
11
38
33
Kızlar Merhaba 9buçuk aylık kızım var bizde ek gıdada herhangi bi problem yok ama ben kızımı bir türlü oturarak yemek yemeğe alıştıramadım hala yatarak yiyoruz herşeyi daha erken mi acaba yoksa artık oturtturarak mı yedirmeliyim?

Kızlar Merhaba 9buçuk aylık kızım var bizde ek gıdada herhangi bi problem yok ama ben kızımı bir türlü oturarak yemek yemeğe alıştıramadım hala yatarak yiyoruz herşeyi daha erken mi acaba yoksa artık oturtturarak mı yedirmeliyim?
canım bebekler 6-7 aydan itibaren oturabilir. seninki artık emekliyor olmalı. zorlasa taytay bile durur. artık yatırarak yedirmemen lazım. mali durumun müsaitse ilgisini çekecek bi mama sandalyesi alıp ona oturtarak başlayabilirsin..

mama sandalyemiz de var onda rahat oturabiliyoruz ama iş desteksiz oturmaya gelince sağa sola düşüyoruz :(

mama sandalyemiz de var onda rahat oturabiliyoruz ama iş desteksiz oturmaya gelince sağa sola düşüyoruz :KK43:

Bu ayda bır bebek desteksız oturabılır elıyle oynucaklara uzanabılır,yere bıraktıgınızda saga sola donebılır,yuvarlanabılır eger bunlardan bır kacını yapamıyorsa bır problem olabılır doktorunuza bır danısın
Gunduzlerı uyanık oldugunda nerede ve nasıl vakıt gecırıyor bebegınız?

şimdi yavaş yavaş oturarak yemeye başladık ama yanlarına yastık koyuyorum bir süre oturup yana düşüyo çünkü.Gündüzleri 2 kere uyuyoruz uyanık olduğumuz zamanlarda sürünmeye başladık ayakta durmayı çok seviyoruz sürekli ellerinden tutup evi geziyoruz

Back
X