• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı kalan kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalp kırmak istemiyorum. Cidden bir kötülük görmedim çünkü genel olarak. Ha bir iyilik gördüm mü? Hayır ekstra bir şey de görmedim. Patlama noktasına geldim zaten artık.

O zaman her yıl böyle çekersiniz. Giderek de artar. Bunu daha hastalığı vs var. Şimdiden böyle olursanız daha sınırlarınız çok işgal edilir. Bunu anlayacak ve çözecek olan eşiniz. Rest çekeceğiniz kişi o. Eger buna cesaret edemiyorsanız, sizi anlamıyor kavga çıkarıyorsa o zaman asıl sorununuz eşiniz olmuş oluyor.

Kalmaya devam eder eminim. Hatta hoşuna bile gider. Ona alan yaratmak istemiyorum, daha da fena çöker eve.
anladım
o zaman kocanıza bu akşamdan itibaren "hayatım gel şuraya gidelim" falan diyin oda niyetlenirse yukarıda yazdığım gibi yapın :)

O zaman her yıl böyle çekersiniz. Giderek de artar. Bunu daha hastalığı vs var. Şimdiden böyle olursanız daha sınırlarınız çok işgal edilir. Bunu anlayacak ve çözecek olan eşiniz. Rest çekeceğiniz kişi o. Eger buna cesaret edemiyorsanız, sizi anlamıyor kavga çıkarıyorsa o zaman asıl sorununuz eşiniz olmuş oluyor.
Zateeennn :) Ben de farkındayım, kesinlikle sorun eşimde.

Bana kimse sormuyor. Tebliğ ediliyor sadece. Gelsin, ben gelmesin demiyorum zaten. 1-2 hafta kal defol git.
O zaman sorun eşinizde zaten. Size sormadan kimseyi davet edemez ya da gelmek isteyene "buyur, gel" diyemez. Geldikten sonra git demek de olmuyor. Önerilerde olduğu gibi davranışlarınızla istemediğinizi belli edeceksiniz, diyaloğu minimuma indireceksiniz. Yapacak başka bir şey yok. O gittikten sonra eşinize karşı net bir şekilde sınırları belirleyin. "Benden habersiz bu eve kimse gelemez" netliğini kafasına sokun.

Konuştum. Git diyemem ya diyor. Oruç tutmuyor zaten.
O zaman sen konuşacaksın anne ne zaman gitmeyi düşğnüyorsun ona göre plan yapayım de ya da bi haftasonu memleket bahanesiyle bırak ve dön. Eşinle de sevişme soğuk yap burnundan getir. Laftan anlamayana böyle

Bana kimse sormuyor. Tebliğ ediliyor sadece. Gelsin, ben gelmesin demiyorum zaten. 1-2 hafta kal defol git.
Sorunun temeli zaten burada. Önce eşinizle çözmeniz gereken büyük sıkıntılar var, problemi kökten çözmezseniz annesine git artık diyebilmeniz dahi bir şeyleri yoluna koymayacak.

Kalp kırmak zorunda kalırsanız kırarsınız bu arada, kimse kimseye çok iyi niyetli olduğu için madalya vermiyor, yapmayın allah aşkına... Bir zararını görmedim, kötülük görmedim vb bir sebep değil ki, hem nasıl görmediniz, kendi evinizde huzurunuz yok, 2 aydır ördek ailesine dönmüşsünüz (Bihter'e selam olsun), dahası annesi geleceği zaman fikriniz bile sorulmuyor. Sindirilip minicik kalmışsınız haberiniz yok.

Kızı evli mi 47 yaş ne yahu gencecik. Bence açık açık söyleyin. Size ayıp olacağına ona ayıp olsun. Rezalet cidden iki ay olmuş
47 değil 55 yaşında. 47 gündür burada yazmıştım, yanlış okudunuz sanırım :) Kızı evli evet.

Kendi annem babam yakın bana. Gidip geliyorlar usulünce ama bir yerde kalma huyları yok. Geçen gün zorla 1 gece kaldı annem, kvnin hiç umrunda bile olmadı.

Evet, buna eminim. Çocuk düşünmüyorum neyse ki.

Annen veya baban eşinle konuşsun. Eşini de at yatak odasından.
47 değil 55 yaşında. 47 gündür burada yazmıştım, yanlış okudunuz sanırım :) Kızı evli evet.

55te genç yani canı sıkılmıyor mu siiznle sürekli? Annem 58 yaşında kendi anasına gidip kalmıyor, evde öyle sürekli oturmaz.

Sorunun temeli zaten burada. Önce eşinizle çözmeniz gereken büyük sıkıntılar var, problemi kökten çözmezseniz annesine git artık diyebilmeniz dahi bir şeyleri yoluna koymayacak.

Kalp kırmak zorunda kalırsanız kırarsınız bu arada, kimse kimseye çok iyi niyetli olduğu için madalya vermiyor, yapmayın allah aşkına... Bir zararını görmedim, kötülük görmedim vb bir sebep değil ki, hem nasıl görmediniz, kendi evinizde huzurunuz yok, 2 aydır ördek ailesine dönmüşsünüz (Bihter'e selam olsun), dahası annesi geleceği zaman fikriniz bile sorulmuyor. Sindirilip minicik kalmışsınız haberiniz yok.
😔 çok haklısınız. Farkındayım da işte manipüle edildim bu zamana kadar. İdare et, zaten hep gelemiyor, gelince kalır tabi… gibi.

Ben bu aile konularında öncelikle herkesin kendi ailesiyle konuşmasından yanayım, insan gelinine/damadına kırılır ama evladına kırılmaz mantığıyla ama konuşulmuyorsa kendi göbeğinizi kendiniz kesmek zorundasınız başka çare yok bu gibi durumlarda, ben eşlerin ailesine karşı pasif agresif davranışları açıkça konuşmaktan daha kaba buluyorum, şu an yaptığınız davranışlarda çok kırıyordur eminim ama gitmek zorunda kalacağı için çaktırmıyordur, kibarca ve açık açık konuşursanız kırgınlığın bir hayrı dokunur gider en azından bir sonraki gelişlerinde de daha dikkatli olur, bir kez açık iletişim kurmak uzun yıllar götürür bence sizi.

Zateeennn :) Ben de farkındayım, kesinlikle sorun eşimde.

O zaman cesur olun. Ya şimdi çözeceksiniz kökten ya da yıllar sonra ben nelere katlandım ama bunlar yaşandı diyeceksiniz. Size sormadan çağırması zaten baştan hata eşinizin. Bazı şeyler güzellikle hallolmaz. Zaten düşünceli insanlar olsa böyle sıkıntılar yaşanmaz.

Annen veya baban eşinle konuşsun. Eşini de at yatak odasından.

55te genç yani canı sıkılmıyor mu siiznle sürekli? Annem 58 yaşında kendi anasına gidip kalmıyor, evde öyle sürekli oturmaz.
Annem babam karışmak istemezler ki ben de istemem açıkçası. Aksiyon alması gereken benim.
Hiç sıkılmıyor valla. Öğlene kadar uyuyor, sonra tv karşısında örgü örer o kadar.

Hiçbir sağlık sorunu olmayan, hatta sizden daha diri kv uzak bir şehirden geldim; sık gelemiyorum bahanesiyle yılbaşından beri (47 gün) sizde kalıyorsa ve henüz gitme gibi kesin bir planı yoksa ne yaparsınız?
Ev işlerine adam akıllı yardımı yok, söylersem yardımdan çok zararı oluyor çünkü eli aşırı yavaş. Yemekleri aşırı lezzetsiz olduğu için çoğunu yiyemiyorum, o sebeple mecburen kendim yapıyorum. Geldiği günden beri nereye çıksak kuyruk gibi peşimizde. Geçen gün 23.00 gibi eşime (gittiğimiz bir bar var sürekli) ‘oraya mı gitsek’ dedim. ‘Bu saatte nereye gidiyoruZ’ diyor. Asla özel alan kalmadı. Kendim evden çalışıyorum, o kadar engel oluyor ki bazen bilgisayarımı alıp dışarı çıkıp dışarıda bir yerde çalışıyorum. Kötü bir kadın değil ama inanılmaz bunaldım. Kabus gibi çöktü. Her sabah görmekten bıktım. Surat yapıyorum ya anlamıyor ya da anlamazdan geliyor. Eş kişisi ne yapayım annemi mi kovayım bahanesinin arkasına saklanmış durumda. Aklı başında üyelerden yorumları bekliyorum.
Çoğu arkadaşım da idare et ne olacak diyordu ama onlar da gitmediğini görünce haklısın diyorlar. Senede bir geliyor, hep böyle yapıyor. Gidişi asla belli değil. Senede bir gelmese 2-3’e bölse de 2şer hafta kalıp gitse amenna.
Kötü bir kv olmaması sabretmem gerektiği anlamına mı geliyor? Aşırı bunaldım!
Kayın ailem bu kadar kalsa benden önce eşim rahatsız olur

Ne biçim kocalarınız var anlamıyorum ki

Ben bu aile konularında öncelikle herkesin kendi ailesiyle konuşmasından yanayım, insan gelinine/damadına kırılır ama evladına kırılmaz mantığıyla ama konuşulmuyorsa kendi göbeğinizi kendiniz kesmek zorundasınız başka çare yok bu gibi durumlarda, ben eşlerin ailesine karşı pasif agresif davranışları açıkça konuşmaktan daha kaba buluyorum, şu an yaptığınız davranışlarda çok kırıyordur eminim ama gitmek zorunda kalacağı için çaktırmıyordur, kibarca ve açık açık konuşursanız kırgınlığın bir hayrı dokunur gider en azından bir sonraki gelişlerinde de daha dikkatli olur, bir kez açık iletişim kurmak uzun yıllar götürür bence sizi.
Kırılıyor mu inanın emin değilim. Hiçbir şekilde çaktırmıyor da olabilir. Hani bu konuya hiç girmesem de anlayıp defolup gitse diye suratımdan belli ediyordum ama bu da işe yaramadı ki zaten.

Kayın ailem bu kadar kalsa benden önce eşim rahatsız olur

Ne biçim kocalarınız var anlamıyorum ki
Valla ben de anlamıyorum inanın. O başlı başına bir konu zaten.

Annem babam karışmak istemezler ki ben de istemem açıkçası. Aksiyon alması gereken benim.
Hiç sıkılmıyor valla. Öğlene kadar uyuyor, sonra tv karşısında örgü örer o kadar.

Kabus gibi, daha 55te böyle, 75te ne yapacak hep aynı hatta daha beteri olur. 55 gayet dinç bir yaş. Kursa gidebilir, yürüyüş yapar, pazar gezebilir. Annem bu halde olsa herhalde depresyona girdi diye düşünür ona bir alternatif arardım, otura otura bunar bu kadın, kalan ömrünü böyle günde iki insan üç insan görerek geçirirse çok vahim ilersi. Eşinle görümcenin hatası bu durum. İleride çok uğraşırlar.

ne zaman gidecegine dair bir seyler diyor mu size ? Siz de biz bi ufak tatil plani yapiyoruz vs desen gidecegi tarihi size soyler belki. Bi de siz calisiyosunuz napiyo siz de kalip ? Kendi evinde olmayan sizde olan nedir ? O neyse vermeyin cok uzun ya 2 neredeyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X