• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı kaldığın misafirin çarşafını lekelemek

Hayır süt sindirimi zor olduğu için daha şişkinlik yapıyor..bende de var reflu süt yada et tüketince daha şişkinlik oluyo
Şişkinlik için değil, mide yanması için süt iyi geliyor. Siskinlik için bir çözüm bulamadım. Mide yanmasını bende süt ya da mide koruyucu şurup geciriyor.

Kan yada afedersin dışkı lekesi filan sandım ya salya o kadar kötü değil herkesin başına gelebilir CNm ne olacak üzülme

Zaten bu ders oldu yanımda taşıyacağım artık. Aklıma gelmedi gelse önlemimi alırdım
Bence kafanızda çok büyütmeyin zaten yıkanacak üstelik bu çıkmayacak bi leke de değil ki sorun olsun ha keza olmadı leke çıkarıcı kullanır. Ben misafirim geldiğinde çift yastık kılıfı geçirdiğim yastıklarım var onlardan veriyorum çarşafım yastığım blekelenebiliyo ki bu normal kılıf işini yapıyor. Hiç bir misafirin arkasından da ne kadar pis yok şöyle böyle demedim. Rahat olun

Şişkinlik için değil, mide yanması için süt iyi geliyor. Siskinlik için bir çözüm bulamadım. Mide yanmasını bende süt ya da mide koruyucu şurup geciriyor.
Şişkinliğe iyi geliyo demedim şişkinlik yapiyo bende dedim sindirimi daha zor olduğu için galiba.. bende de reflu var haliyle ağrı da oluyo mide yanması da şişkinlik de içtiğimde iyi gelmedi aksine şişkinlik yaptı ve ağrı olmuştu tabi herkeste aynı olcak diye birşey yok.. bana yaramadı ama herkesin bünyesi bir değil tabi.. bende çok şişkinlik olunca soda içiyom içgiyim zaman hemen gegiriyorum gegirince de azda olsa rahatlatiyo.. ama tabi hep geçici çözümler bunlar.. tek birşeyle olmuyo yani az yicen uzun süre ac kalmican yemekten sonra illa hareket şart..

Ağzım açık uyurum doğal olarak salyam da akıyor ama sonra uçuyor o leke.
Sorun ede ede bunu mu ettiniz. Leke kalmasa da ev sahibi çarşafları yıkar merak etmeyin yahu

ev sahıbı sızden sonra zaten carsafı yıkayacaktır yatagı toplayın carsafı da kırlıye atıyorum atın bıttı gıttı ?

Sari goz kalemi kullansaydim da kurtarmazdi çok büyük bir leke
Scmşm gibi :KK70: :KK70:
uykuda kustunuz farkında mı degılsınız acaba ya da gercekten kacırmıs olabılır mısınız ? cunku agız salyası yatagın orta yerıne yapmıssınız kadar cok olmaz su damla lekesı gıbı olur

Kızlar yetişin utancımdan ölebilirim
Daha doğru dürüst hiç tanımadığım bir aile büyüğünde yatıya kaldım bu gece
Sabahsa büyük bir salya lekesiyle uyandım.
Son zamanlarda sıklaştı bu zaten bir problem fakat şuan problemim örtüde bıraktığı iz
Sabahın köründe uyandım uyuyamadım huzursuzluktan
Ne yapacağım ben ya çok ayıp oldu
Söylesem olmaz sussam gönül razı değil
Ölü taklidi mi yapsam görmemiş gibi
Ay ben ne yapacağım :KK43:
Ben şunu merak ettim ya donun ne alem de donun önce onu yıka boşver bacım elin çarşafını 😅 çarşafa o kadar geçtiyse çamaşırın vayh🤪
Ağız salyasıysa lütfen kusura bakma ama ben başka bişey salyası anladım.

Kızlar yetişin utancımdan ölebilirim
Daha doğru dürüst hiç tanımadığım bir aile büyüğünde yatıya kaldım bu gece
Sabahsa büyük bir salya lekesiyle uyandım.
Son zamanlarda sıklaştı bu zaten bir problem fakat şuan problemim örtüde bıraktığı iz
Sabahın köründe uyandım uyuyamadım huzursuzluktan
Ne yapacağım ben ya çok ayıp oldu
Söylesem olmaz sussam gönül razı değil
Ölü taklidi mi yapsam görmemiş gibi
Ay ben ne yapacağım :KK43:
Bende lekelemek deyince adet kanı falan sandım salyadan ne olacak dert ettiğin şeye bak

Canım çarşafın amacı odur ya zaten.
Hem temiz yerde yatılsın hemde bişey olursa ona geçsin diye. İnsanlık hali bu. Adet lekesi de bulaşabilir.
Bilerek yapılmıyor ya.
Bana gelen misafirde hiç böyle bişeye takılmam.
Kalkıp çarşafı açıp incelemem de zaten direk makinaya atarım.
Sem için rahat etmiyorsa durumu söyle zaten anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum

Ay ben nedense lekeye değil de şu süreçte başka birinde kalmış olmanıza takıldım . Tabi mutlaka bir zorunluluk vardır yoksa şu süreçte kalmazsınız zaten .

Back
X