• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı Misafir mevzusu

yani başınıza silah mı dayadılar? istemediğim, negatif enerji taşıyan insanlardan uzak dururum. nerde kaldı evime davet edip ille de bir gece aha kal diye ısrar edeceğim...

yani başınıza silah mı dayadılar? istemediğim, negatif enerji taşıyan insanlardan uzak dururum. nerde kaldı evime davet edip ille de bir gece aha kal diye ısrar edeceğim...
Bazen istemediğimiz durumlara salakligimiz yüzünden de maruz kalırız, silaha ne gerek🥶

Ben kimseye nezaketen de olsa gelin bende kalın demem . Tabi benim ve eşimin ailesi dışında . Onun sebebi de farklı şehirlerde oldukları için.
Kaldı ki bir gece daha kal niye diyeyim . Misafirligin kısası makbuldür . Sizde birşey söylemeyin tabiki ...

Şeh,r dışına gitmek zoırundayız vb deyin.

Herkese selamlar.

Şimdi arkadaşlar bizim pek sevmediğimiz, dedikodu ve içten içe barindirdigi kıskançlık duygusunu gizleyemeyen bir akrabamız bize yatılı misafirliğe geliyor. Kaç gün kalacağı belli değil , siz böyle birine ertesi günde ben gideyim dediği zaman olir mu bir gece daha kal vs. Der misiniz?

Insani misafirperver duygularım ile bencil duygularım çelişki halinde, geçmişteki olumsuz meseleleri düşününce yatılıya kabul etmem bile sinirimi bozuyor.

Bu şehir dışından yatili kalmaya gelen insanlara ne yapıyorsunuz pek de istemiyorsanız?

Not: çok gelmek istiyordu öyle nezaketen gel dedik, cidden geldi🥶
Nezaketen bile olsa sevmediğiniz insanları neden evinize çağırıyorsunuz yahu? Bi de yatıya!
Eviniz sizin mahreminiz, yol geçen hanı değil. Sizin kaleniz, en iyi korumanız gereken kişisel alanınız.
Bütün iğrenç enerjisini getirip evinize yayacak şimdi, geçmiş olsun..

Yatılı misafir kabul etmiyorum
Zamanında çok gelirlerdi,
Evim hastaneye çok yakın
Hastalanan bende, işi düşen bende
A birde hakkımda birşeyler duyunca
Hadi dedim enayi yok artık
Hepsini şutladım

Back
X