Yatili misafir

Bugun esim annesiyle konustu. Yurt cikana kadar biz de kalacakmis. Esimde ben pazar gunu alirim. Bir gun misafir ederim. Okuluna gotururum dedi. P.tesi aksami seyahate gidiyoruz. Ankara da degiliz. Dedi. Sonra cocugun babasi aradi esimi. Bi zahmet ilgilenin is yerinden izin alamadim dedi. Esimde ben izindeyim. P.tesi evde degiliz tatile gidiyoruz dedi. Adam da esime ben p.tesi baskasini arayim o zaman demis. Esim de iyi olur dedi. Teli kapatti.

Bugun esim annesiyle konustu. Yurt cikana kadar biz de kalacakmis. Esimde ben pazar gunu alirim. Bir gun misafir ederim. Okuluna gotururum dedi. P.tesi aksami seyahate gidiyoruz. Ankara da degiliz. Dedi. Sonra cocugun babasi aradi esimi. Bi zahmet ilgilenin is yerinden izin alamadim dedi. Esimde ben izindeyim. P.tesi evde degiliz tatile gidiyoruz dedi. Adam da esime ben p.tesi baskasini arayim o zaman demis. Esim de iyi olur dedi. Teli kapatti.
bence esiniz iyi yapmıs kv den duyana kadar adam kendi arayıp rica etsemiş madem arayabiliyor dimi.

Yurtlar ne zaman çıkıyor bilmiyorum ama sanırım 1-2 geceden uzun bir zaman. Babası izin alıp kalacak yer mi ayarlayacakmış acaba? Dayısı, amcası başka aile büyüğü olsaydı başında keşke. Pek girişken bir çocuk değil herhalde.

Bugun kv aradim .konustuk teli kapatmak uzereyken koyden benim hic tanimadigim biri bizim burada universite yi kazanmis. Okul acilacakmis pazar gunu gelip bizde kalicakmis. Esim onu okula goturecekmis. Neyse ben de hic birsey demeden kapattim. Sonra dusundum. Bana neden sorulmadi diye . Gelip benim evim de kalicak. Ne kadar kalacagini da bilmiyoruz. Esime anlattim o da bana hakverdi. Emrivaki yapmis annem dedi. Cocugun babasi neden gelip ilgilenmiyor ben nasil ilgileneyim calisiyorum diyor. Ikimiz de sinir olduk. Cocugun annesi neden beni arayip musaitmisiniz oglumla ilgilenebilecekmisiniz diye sorulmuyor. Gelen erkek. Esimin uzaktan akrabalari oluyomus. Ne yapacagimizi sasirdik. Esim ve bende gerginiz. Ne yapmaliyiz ya

İnsan muhtaç duruma gelebilir....
Şu an size muhtaç olan o ....Sabredin........

Hanımefendi çocuğun kalacağı yurt KYK yurdu ise yurt sonuçları açıklanmış yani çocuğa yurt çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. Üniversite kaydı sırasında yurt kaydı da yaptırılıyor.

Yurtlar ne zaman çıkıyor bilmiyorum ama sanırım 1-2 geceden uzun bir zaman. Babası izin alıp kalacak yer mi ayarlayacakmış acaba? Dayısı, amcası başka aile büyüğü olsaydı başında keşke. Pek girişken bir çocuk değil herhalde.
Bugün açıklanmış kyk'nın sitesinden öğrenilebilir yurt çıkıp çıkmadığı.

Yurt cikmamis. Yedek listesinde. Bugun ve yarin bizde kalicak. Sonra misafirhaneye yerlestircek esim. Cocugun babasi ve annesi cok duyarsiz insanlar . Her seyi ile esim ilgileniyor. Ve babasi misafirhaneyi pahali buluyor. Bedava kalabilecegi yer bakin dedi acik acik. Tek cocukmus. Babasi askeriyeden emekli ve suan baska bir is yapiyor. Bir insan oglunu nasil bu kadar degersizlestirir anlam veremiyorum.

Yurt cikmamis. Yedek listesinde. Bugun ve yarin bizde kalicak. Sonra misafirhaneye yerlestircek esim. Cocugun babasi ve annesi cok duyarsiz insanlar . Her seyi ile esim ilgileniyor. Ve babasi misafirhaneyi pahali buluyor. Bedava kalabilecegi yer bakin dedi acik acik. Tek cocukmus. Babasi askeriyeden emekli ve suan baska bir is yapiyor. Bir insan oglunu nasil bu kadar degersizlestirir anlam veremiyorum.
yazık çocuğa
sonr eliekmek tutup evlenince gelinin başına anne baba olur oğullarıda toz kondurmaz kızıyorum böylelerine
yinede yazık çocuğa elin gurbetlerinde bi başına

Back
X