Yatip da zibaramamak

kahveyesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.766
2.119
34
Sabahi ediyoruz gene uykusuz,gozlerde fer kalmadi..Sinsice gelip beynimi ele geciren bas agrim,ictigim agri kesiciye ragmen, bana misin demeden zonklatmaya devam ediyo.Cok sukur gunduz ki gibi degil ama genede arada tokmagi tepeme indiriyolar:110: Basim agriyinca hep kafam hafiflesin diye dus alirim o da uykumu acti iyi mi! Bence hic iyi degil c.:KK43:
Ustune birde kurulmus saat gibi on dk bi aglayip anne sutu isteyen kizim..Onda da var bi huysuzluk bu gece :KK51: Yataydim iyiydi .. Sabah maraton beni bekliyo..Ben uyurim kizim kalkar :KK57:Zaten deliksiz uykuyu unuttuk bir yildir..Neyse saglik olsun,ben iyi olayimki kizima bakayim.Hem uykuda neymis canim :KK70:

Geçmiş olsun benimde baş ağrım tutar tansiyonum yukselince bende gece uyanirsam tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum şimdi tekrar gidip uyumayi deniycem sizede iyi uykular tekrar geçmiş olsum

Geçmiş olsun benimde baş ağrım tutar tansiyonum yukselince bende gece uyanirsam tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum şimdi tekrar gidip uyumayi deniycem sizede iyi uykular tekrar geçmiş olsum
Tesekkur ederim:KK76:Herkes misil misil uyurken uyuyamamak cok zor,bende bir yarim saat uyumustum ki minigim agladi..Insallah siz uyuyabilmisizsinizdir..Ben bu modda devam:rolleyes:

Bende bebis yok, koca bebis var ama kactimi kaciyor iste..uykuyada bi duskunumki bebis olunca napcam bilmiyorum, seninde bas agrin gecmistir yada gecer umarim...

Bende bebis yok, koca bebis var ama kactimi kaciyor iste..uykuyada bi duskunumki bebis olunca napcam bilmiyorum, seninde bas agrin gecmistir yada gecer umarim...
:KK9:Cok sukur agrim yok denecek kadar azaldi,ama bu sefer de uykusuzluktan agriyacak :KK17:5.30 dan beri 3 kere bebise kalkmisimdir,uyku ne yapsin bana :KK43:Artik babasina verip uyurum ama onlar uyanik oluncada benim uyuyasim.gelmiyo,boyle tuhaf isler iste...
Bence simdi doya doya uyu,bebis dogunca gece yatip sabah kalkma olayin bitiyo :KK34:

zıbarmak: ilk anlami "ölmek gebermek" olan bir sözcük. Yan anlamlarda uyumak sa vardır elbet ama yine de kullanilmamasi daha dogrudur diye düşünüyorum.

zıbarmak: ilk anlami "ölmek gebermek" olan bir sözcük. Yan anlamlarda uyumak sa vardır elbet ama yine de kullanilmamasi daha dogrudur diye düşünüyorum.
Valla yazarken sozlukten temel anlamina bakmak aklima gelmedi..Gorusunuze saygim sonsuz ama ben bir sakinca gormedim.

Migren mi var acaba sizde. o_O
Tesekkur ederim yorumunuz icin.Bende oyle dusunuyorum 2 kez gittim ayni dra denk geldi,birinde mr cekmedi emziriyorum diye ilacta yazmadan yolladi,ikincide bakti olmuyo mr cekti birsey cikmadigini ayni hastanenin acilinde ogrendim.Annemde de vardi migren,Irsi mi acaba :110:

Tesekkur ederim yorumunuz icin.Bende oyle dusunuyorum 2 kez gittim ayni dra denk geldi,birinde mr cekmedi emziriyorum diye ilacta yazmadan yolladi,ikincide bakti olmuyo mr cekti birsey cikmadigini ayni hastanenin acilinde ogrendim.Annemde de vardi migren,Irsi mi acaba :110:

Evet bu tarz hastalıklar genetiktir bildiğim kadarıyla. Bu konuda uzman olmadığım için sizi yanlış yönlendirmek istemem.Ama atak filan yazınca aklıma o geldi. Bende de var migren. Lanet bir şey :KK11:İlaç almadan ve karanlık,sessiz ve serin bir odada uyumadan geçmiyor.:KK61:

X