- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #20.241
Küçük esnafın dükkanı kapalı,onun dışında sokaklar ve parklar insan dolu.bugün işyerime gelen 2 kişi izni olmadığını söyledi ve randevusuz çıkıp gelmişlerdi.adı tam kapanma ama icraat öyle demiyorKapalı olan yer neresi ozaman ? Daha doğrusu kapanmanın anlamı ne ? Zaten fakirlik sınıfında olan bir milleti açlıkla mı terbiye etmek yoksa ???
iftar sofrası kalkmadan çay, 10-11 gibi de nescafelerimiz mutlaka içilir.Ramazan başlayalı kahve içemedim özledim ya, bayramın ilk günü bir litre demleyeceğim :))
Altın, pırlanta, elmas siz bilimum madenleri çizin, olmadı Google'dan en rezervlilerini bulup print edip gömünamanınn ne kadar da iyi bir fikir hemen altın madenimi çizeyim rezervi bol olanından hem de
Ya benim dileklerim cizilecek tarz degil yazsam olur insallah
Benim bir dikecek gül ağacım yok diyemi benim birşey yok he
Bu 3 yorum bu akşam kardeşimle yaptığımız telefon geyiğimize ne kadar benziyorCanım valla ben hiiç detay bilmiyorum.
Kâğıda yazan var çizen var
Cam ya da gUl altına koyup bırakan var sabah alıp suya atan var
Direk gülun ya da camın altına çizen var
Para gömen var
Var Allah var
O yuzdn kafana gore biraz da :)
Mihail Elon'ın açıklamasını mı bekliyorsunuz, herkes adama kilitlendiDaha hasat zamanı gelmedi bibi, kahve makinesi edene kadar satmayacam kaileri
+1Ben trakyalıyım. Bizde her sene senliklerle kutlanır. Bereketine inanılır. Yap bence ne kaybedersin ki. Umut işte :) benim en sevdiğim ritüellerdendir.
Onu benim kocam da diyor para hiç olacak diyorGünaydın zengin kızlar
Cryptokahin bize ne demiş gördünüz mü? 2021de bu işe girenlerin hepsi batacak diyor, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kripto ismini anladım da kahin ne alaka olmuş. Aa bunlar çok iyiymiş uçup gidiyorlar deyip 1 kere güzel kazanınca korkusuz ve emin davranmaya başlar, cozdum ben bu işi şunlara baksam yeter ya derse batabilir. Bir de 1 söylediği tutanin her söylediği tutacak sanıp başarsa parayı yine batabilir. Bir ara zaten neye elini atsan yükseldi gibi oldu bir sürü bilen çıktı ortaya bunun için. Bir de 5 tane say 2si yükselsin aa bak biliyor oluyor falan. Şimdilerde tutmayadabilir onlar. Dikkatli gitmekte fayda var.Günaydın zengin kızlar
Cryptokahin bize ne demiş gördünüz mü? 2021de bu işe girenlerin hepsi batacak diyor, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Adamın yazdığı herşeyi yapıyorum gibi ve şu an eksideyim.aslında bilinçsiz,bilmeden yaparsak olacakları yazmış,haksızda sayılmazGünaydın zengin kızlar
Hayırlı bol bereketli olsun canımGünaydın beybiloboylar kalekime kocamin gaziyla 4 hesapla giriş yaptım
Yani bu bakış açısıyla çok mantıklıŞoyle gaza getirdi beni hic eksiye düştun mı yok 10 tl bile olsa karla ciktin niye girmiyonhemen ikna oldum Mihail Zoscenko
Elon piyasaya zarar veriyor o bizim düşmanımız ablaMihail Elon'ın açıklamasını mı bekliyorsunuz, herkes adama kilitlendi
Mihi sen süremi belirledin kendine,yoksa hedef fiyatmı belirledin? Hiç dokunmuyorsun dimi o zamana kadar?Elon piyasaya zarar veriyor o bizim düşmanımız abla
Yaz sonunda coin hasatlarını kaldıracağım, harman vakti o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?