- 10 Nisan 2014
- 43.739
- 116.322
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #21.661
Bursa güzel yer. Eşiniz mühendis mi?Sizden gazı alınca hop atladım işbanka, namussuz 526,28 olmuş
Eşimin tazminatının bir kısmı lazım olmayacak 2aydan önce, ne yapsak diye bakınırken her şey uçuyor..
Yarın bir iş görüşmesi var, anlaşırlarsa süper olacak, yine taşınacağız tabi :) bu sefer Bursa..
Aynen mühendis, madenci kendisi, eh Türkiye her yerde çeşit çeşit maden olunca dolanıp duruyoruz. Evin memuru olarak ben de arkasından eş durumu tayini :)Bursa güzel yer. Eşiniz mühendis mi?
İnşallah bereketli olur altınlarınızAynen mühendis, madenci kendisi, eh Türkiye her yerde çeşit çeşit maden olunca dolanıp duruyoruz. Evin memuru olarak ben de arkasından eş durumu tayini :)
Kayseri'de altın çıkarırlarken eşimi çıkardılar işte 10 gün kadar önce
Bursa'nın güzelliğini hep duyuyorum, bir de güzel maaş teklif ederlerse gözüme çok daha güzel geleceğinden eminim
Bu arada 524,47den yakalayıp yapıştırdım 100gr, Allah utandırmaz da adamın tazminatı batırmam inşallah
Herkese günaydınlar bereketli olsun kızlar.
THY yükselmeye başlamış sattım hemendaha yolu vardır ama benim portföy çok kalabalıklaşmıştı. Sattığım parayla deva, aselsan, tmsn, toaso, eregl, indes, ozkgy ekleme yaptım.
Merhabalarrrrr kizlarrrr nasılsınız bende bugün deva aldım kendi hesabımdan kısa vade benim en kısa vadem 2 3 ay
Borsa için pozitif seyrine başladı deniliyor ama yinede hiçbir şeye güven yok kazanclarimiz,birikimlerimiz bol olsun...
İş bankası bendede çok yüksekti bende inanamamıştım.halkbank 1000 de 9 çok iyi geldi ondan sonraAaaaaaa bi de yazmayi unuttum
Is bankasindaki tum hisselerimi osmanli yatirima tasidim
Komisyon oranlari arasinda dag var
Tabii dilekce yolladim, hemen aradilar size ozel oran diye hahahaha ama bu ozel oran bile cook yuksek osmanli yatirima gore
İş bankası bendede çok yüksekti bende inanamamıştım.halkbank 1000 de 9 çok iyi geldi ondan sonra
Ooo o baya iyiymiş, bende aslında arayıp oranı düşürün diyebilirim belki bi güzellik yaparlarAynen halk iyiymis,
Osmanli da 4.25 sanirim
Ooo o baya iyiymiş, bende aslında arayıp oranı düşürün diyebilirim belki bi güzellik yaparlar
ben burayı unutmuşumPolo33 burası kuzum
Altın döviz alıyorsan burası tam sana göre. Ama zenginleri aramıza kabul etmiyoruzben burayı unutmuşum
ben zengı zıraat bankasının sahıbıyım zaten kabul edıyormusunuzAltın döviz alıyorsan burası tam sana göre. Ama zenginleri aramıza kabul etmiyoruzaz ve orta gelir şartımız var. Fakirim demeliyiz arada çünkü
Banka severiz ben de halkbank a göz diktim bir 40 yıl alırım hissesini batmazsa tabii. Ytdben zengı zıraat bankasının sahıbıyım zaten kabul edıyormusunuz
İnşallah bu gıdişle 50 yıl sonra bızım olacakBanka severiz ben de halkbank a göz diktim bir 40 yıl alırım hissesini batmazsa tabii. Ytd
Nasıl anlıyoruz bu oranlarıAynen halk iyiymis,
Osmanli da 4.25 sanirim
Senin olurda benim olmaz. Mezardandan mı hisse alacağım? Ömrüm yetmezİnşallah bu gıdişle 50 yıl sonra bızım olacak
kız Allah korusun de. bu profıl ne cok korktumSenin olurda benim olmaz. Mezardandan mı hisse alacağım? Ömrüm yetmez
Ben de para bitti. 1 2 ay bekle ya da diğer kızlarla yarışkız Allah korusun de. bu profıl ne cok korktumbu zengınlık yarısında tek rakıbım benım pıss gaza geldım
ne ettın paralarıBen de para bitti. 1 2 ay bekle ya da diğer kızlarla yarış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?