Ay deme :)) olursa da kismet bir kac ay zügürt gezeriz H Heytttt be bize bakar

Isik napacak acaba 29*3 kagidim var bak ben zengünüm

Sefamız olsun adamlar hanımın bileziklerini yerken iyiydi bende kocamın paralarını ezicem . Off sonumuzu iyi görmüyorum
Ben yedirmedim
1 ceyrekle test yaptim,daha oncesinde 3 bilezik satmistik hadi o lazimdi,baktim ceyrek havaya gitti,bir daha verirmiyim

Ay deme :)) olursa da kismet bir kac ay zügürt gezeriz H Heytttt be bize bakar

Isik napacak acaba 29*3 kagidim var bak ben zengünüm
29*3 nasıl oldu yahu yoksa çocuğun da mı hesabı var

bak şimdi geldi aklıma, halka arzlardan falan ziyadesiyle faydalanmak için ekstra hesap açanlar vardır di mi

Her yer kırmızı nerdeyse gerçekten. Benim 2 gün önce aldığım yüzde 20 arttı bugün. Sattım 3 saat önce. Şimdi 15 cent daha da arttı. Hiç belli olmuyor bu işler gerçekten. Sizler sabırlı olun:) Yapacak bir şey yok tabii. Hem bilgili olacaksın hem biraz cesur hem biraz korkak... Zor iş vesselam.

15 cent ne kız:) sen hangi borsada takılıyosun

bereket versin bu arada

3 saat önce sattığına ve cent ten bahsettiğine göre imkb olamaz değil mi?
Orası kesin bizi de aydınlatsın diye merak ettim Almanya’dayım ben..burdan Tr’ye doğru süpürüp geleyim diyorum. Çalışkanımdır, öteleri de süpürürüm sıkıntı yok

Yaaa kızlar, bugün sabah uyandım. Doktora gidip, rapor aldım. Eşime dedim ki “bu hafta borsayı sıkı takip etmem lazım, işe giitmiycem”

normalde 1 gün bile aksatmadım hiç bir şartta. Adam şok oldu, kalakaldı öylece

işin aslı; kolum incinmiş yük taşımaktan, işte de yük taşıyorum, zorlarsam daha kötü olacak gibiydi, o yüzden rapor almak durumunda kaldım

eşimin tepki müthişti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…