- 17 Mayıs 2011
- 1.237
- 4.512
- 333
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #3.561
Ne güzel özetledin çok yaşa emi
Bende coin de 100 lirada 4 lira kazandım
Bahsettim aslinda daha önce. Yurtdisinda yasiyorsak yasadigimiz yerdeki kazanc kapilarini aralamak, ev almak, yabanci borsa, euro biriktirmek vs. yurticinde ise altin, gümüs hesabi, ev, arsa almak vs. Yani benim gibi yurtdisinda yasayanlar ve Türkiye ayagi olanlar icin demistim.Nasıl olucak o ?
O da var ama istedigim araba VolvoBide araban olsaymıs ozaman zengin olacakmıssın
Yani yurtdışında yaşıyorsan yurt dışında ev alacaksın . Yurtiçinde yaşıyorsan orda altın , ev arsa aşacaksın ? Bir çoğuda bunun tam tersini yapıyor . Örneğin yurtdışında çalışıp Türkiye’de yatırım yapıyor . Tam farkı ne bilmiyorum ama sanırım eninde sonunda dönüş yapacaklarını düşündükleri içindir ...Bahsettim aslinda daha önce. Yurtdisinda yasiyorsak yasadigimiz yerdeki kazanc kapilarini aralamak, ev almak, yabanci borsa, euro biriktirmek vs. yurticinde ise altin, gümüs hesabi, ev, arsa almak vs. Yani benim gibi yurtdisinda yasayanlar ve Türkiye ayagi olanlar icin demistim.
Hangi model istiyorsun . Bende volvoyu severimO da var ama istedigim araba Volvo
Ondandir. Bir de büyük bir kesim (daha eskiler) sirf para kazanmak ve sonra yurda geri dönmek hedefli yurtdisina cikmis, orda yasamak icin degil.Yani yurtdışında yaşıyorsan yurt dışında ev alacaksın . Yurtiçinde yaşıyorsan orda altın , ev arsa aşacaksın ? Bir çoğuda bunun tam tersini yapıyor . Örneğin yurtdışında çalışıp Türkiye’de yatırım yapıyor . Tam farkı ne bilmiyorum ama sanırım eninde sonunda dönüş yapacaklarını düşündükleri içindir ...
Ama dönende nerdeyse yokOndandir. Bir de büyük bir kesim (daha eskiler) sirf para kazanmak ve sonra yurda geri dönmek hedefli yurtdisina cikmis, orda yasamak icin degil.
XC40Hangi model istiyorsun . Bende volvoyu severim
Çok teşekkürler her kesin kazancı bol olsunŞahane para! tebrik ederim, Allah nazardan saklasın.
Hiç şaka yapmıyorum, bu kadar kısa zamanda %4 net kazanç çok iyi.
Allah bereketlendirsin, daha da arttırsın inşaallah kazancınızı.
Var mi sendeHangi model istiyorsun . Bende volvoyu severim
yok 3 yıl yetecek çantamm var.almam artıkkkk.ha bire altın alıp zarar edesim var bu aralarrrrGaz verme şu kadına .Şimdi gider bir çanta daha alır
yok pazartesi gideceğim doktoraGeçmiş olsun ceycey, ilaç aldın mı
onlar zengünnn arabasııı amaaaaBen de volvuyu beğeniyorum ama hedefim tiguan
520 tiguan
Dönememisler coluk cocuk olunca, yeni nesillere ev olmus.Ama dönende nerdeyse yok
Zarar etme dünürüne yatırım yapyok 3 yıl yetecek çantamm var.almam artıkkkk.ha bire altın alıp zarar edesim var bu aralarrrr
olur senin için gram gram altın biriktiriyorum bakk.nasılsa çıkacakk düğünler başlayıncaaaZarar etme dünürüne yatırım yap
Sen altın bi çıksın hemen elden çıkarırsın o altınlarıolur senin için gram gram altın biriktiriyorum bakk.nasılsa çıkacakk düğünler başlayıncaaa
sen de yatırım topiğine merak sardın bakkkk.paraaa borsaaa arsaaaaa hoppaaaaaa tey teyyyyZarar etme dünürüne yatırım yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?