- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.001
Versinler yaa,benim esim de sizin dusuncede,cicege hic anlam yuklemez,bari yatirimci olsaydi sineye cekerdim yineBen hep eşime dedim çiçeğe verdiğin parayla miss gibi yemek yeriz diye
Bu iyiymisBuraya takildigimdan beri aynısını düşünüyorum
Nisan da yasgunumde hediye sepeti değil yatırım sepeti yapın diyeceğim yakınlarıma
Ama biz eskidikte oyle diyoruz,ben cicegi burnunda,cok mutlu olacak birine gonderecegim canim:))
Benim anne ve babam da kızlarıma doğumgünlerinde altın hediye ederler. Benim de içim rahat mesela cocuklara bir sey gerekse ve benim durumum müsait olmasa kullanabileceğim bir sey var kenarda.Günaydın herkese..
Ben yeğenlerime doğumgünü hediyesi altın alarak öncü oldum.
Tablet, oyuncak almak isteyen ablamlara da ucuz ucuz her gün ıvır zıvır almak yerine senede bir gün altın hediye edin. Çocukların güvencesi olsun. Aileler de zor günde çocuklar için kullanacaklarını bilip iyi hissetsinler dedim.
Böyle yapmaya basladilar.
Gerçekten en güzel hediye.
Tabi altın alan çocuk sevinç çığlıkları atmıyor büyüyünce anlayacak önemini garipler:)
Benim anne ve babam da kızlarıma doğumgünlerinde altın hediye ederler. Benim de içim rahat mesela cocuklara bir sey gerekse ve benim durumum müsait olmasa kullanabileceğim bir sey var kenarda.
Ben ne zaman kimde denk gelsem bayattı taş gibi tatsızdıArkadaslar,çi... Sep..inden cikolatali gul keklerden kendine gelen ya da gonderen var mi,nasil,tadi guzel mi acaba?
Dogumgunu hediyesi olarak gondermek istiyorum ama cekiniyorum da.
İkinci bugün 15 aylık olduBoza kızlar miiiii sen 2 ledin mi anammmmm
Ay yatırıma bağlayım da konu dışı olmasın
Şubat ayında halka arz patlaması olacakmış hahah
çiçeğe de para mara vermesinlerrrr.çöpe gidiyor 3 gün sonraaa.sebze alsalar bile daha faydalıı.yemek yaparızzz 1 haftaaaa
Ben hep eşime dedim çiçeğe verdiğin parayla miss gibi yemek yeriz diye
hem altın hem de oyuncakk en iyisii.benim kız da legolara meraklı ama mübarekler çok pahalıı maalesef.annanne sponsorluğunda alıyor o da.Ben yegenime altin alamam yaa oyuncak almak cok zevkli birsey
410 411 bandındaydı cumaa günüüüüEki Görüntüle 2778716
Günaydiiiin...
Altin konusunda cahil ve acemiyim biliyorsunuz. Bu altin simdi dusmus mu de yaninda kirmizi yon isareti var?
Ben sanki cuma daha ucuza aldim, 409 gibi biseye aldim gibi.
Acil edit; 410a almisim :)
410 411 bandındaydı cumaa günüüüü
gocammm düşecekk diyorrrr .ben de almakla almamak arasındayımmmYani suan yukseliyor mu, 3 gr alcam bu hafta. Alsam mi simdi
hem altın hem de oyuncakk en iyisii.benim kız da legolara meraklı ama mübarekler çok pahalıı maalesef.annanne sponsorluğunda alıyor o da.
ben kıza altın biriktirelim üniversitede lazım olur.paramız olmazsa okuyamazsın a101 e veririm çalışmaya ozaman da seni demiştimm.şimdilerde haldır haldır birikim yapıyor kumbarasınaaaaAltin almam anasi babasi yer guvenmiyorum belki buyudukce kendi sahip cikar
Cok otoriter bir karakter kendisi 15 aylik ama boyundan buyuk akli var
Buyudukce zengin olmam imkansizlasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?