- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.481
Üç dört saattir 140 Li sayılarda durdu . Ne olur bilemiyorum140tan alsam mı diye düşünüyorum ama bu yükseliş ne kadar devam eder, 140lardan falan almak saçma mı hiç bilmiyorum. 140 olmazsa 144, 143 belki
145ten aldım sıkıldım beklemekten. dot da aklımı çeliyor, sabırlı olunca gidişatı fena değil. 50 liralık atom aldım bakalım. işimi gücümü yapamadım onun yüzünden bekle bekle. ben 145ten aldım o 144lere düştüÜç dört saattir 140 Li sayılarda durdu . Ne olur bilemiyorum
dün ben de ada aldım, gelecek vaat ediyor. bugün de atom aldım sabahtan beri izliyorum. atom ada kadar iyi değildir belki ama pek zarar ettirecek gibi de durmuyor. doge için elon musk'ın tweeti ile şişti ama şu an gelecek vaat ettiğine dair şüpheler var açıkçası. şimdi ben gözümü dot'a diktim. dot'ta da sabırlı olunca kazanırmışım gibi geliyor. ben de dün başladım. toplamda 150 tl ile girmiş oldum. dün 100 t ada'a bugün 50 tl atoma yatırdım. ada sabahtan beri düşüktü toparlanmaya başladı.KIZLAR binanceye parayı yatırdım
56 tl suan için denemelik yapacagım.
Ada ve doge için ne yapsam bilemedim :),
bir de bu bnb ile mi btc ile mi bunu da bilgilendirir misiniz ?
ya binanceden yatıramıyorum.dün ben de ada aldım, gelecek vaat ediyor. bugün de atom aldım sabahtan beri izliyorum. atom ada kadar iyi değildir belki ama pek zarar ettirecek gibi de durmuyor. doge için elon musk'ın tweeti ile şişti ama şu an gelecek vaat ettiğine dair şüpheler var açıkçası. şimdi ben gözümü dot'a diktim. dot'ta da sabırlı olunca kazanırmışım gibi geliyor. ben de dün başladım. toplamda 150 tl ile girmiş oldum. dün 100 t ada'a bugün 50 tl atoma yatırdım. ada sabahtan beri düşüktü toparlanmaya başladı.
bence bu yıl coinlerin yılı olacak.
neredeyse 50 gram altınım var uzun vadeli düşünüyorum ama o sürekli düşüşte. onda beklemedeyim. dokunmıcam ona. ama ben de girdim artık bakalım.
son soruyu anlamadım bilenler el atsın :)
binance'yi bilmiyorum ben btcturk'teyim. yatır seçeneği ile değil de al sat seçenekleriyle yapsanız. mesela ADA AL - ADA SAT gibiya binanceden yatıramıyorum.
telefonuma indirdim ama nasıl alacam ule ben bunu ahshahahas
parayı da yatırdım binancede görünüyor suan..
Öyle tabii :) son dakika 110 tl yatırdım 32 lot aldım 96 kr karla kapattı maşallah nazar değmesin ben alır almaz düşüşe geçmeyen nadir hissem bu olduHer zaman bahar gelir sabırborsa bence çok ciddi paran yoksa bekleme isi
Ben aldım ama 500 liralık aldığım icin zenginlik hala hayalBorsadan coine geçiş topikten başladı
3 ayrı kagidim var borsada 2 si kırmızı şimdilik acelesi yok çok minik zararlar
Coinde btc türk indirdim 150 tl attım ama almadım hıc bisey bana yüksek gibi geldi fiyatları (dedi ve coinlerin daha da yükselişini izledi)
dün atom alanlar zengin olmuştur nerde bu topigin coincileri
150 tl ciğim var 1 tane atom alabilirimBen aldım ama 500 liralık aldığım icin zenginlik hala hayal
Güzel dot aldım bugün güzel ilerliyor . Borsadan batık durumdayım zararımı çıkarıyım yeter
Şansın bol olsun canisi150 tl ciğim var 1 tane atom alabilirim
Portakal sen gelmiyor musun coin dünyasına
Gel de kıvrak zekanla bizi aydınlat yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?