- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.501
Peki şirketleri analiz etmek için (temel analiz daha çok) fastweb vs ücretli programlar tavsiye eder misiniz? veya tradingwiev investing vs iş görür mü?Kesinlikle öyle
Sermayeyi yükseltip işi öğrendikten sonra daha rahat karşılarına geçip pazarlık yapılıyor
Tecrübe ile sabit :)
Ben cok hakim değilim ancak eşim ilgilenir ve tradingwiev üzerinden takip ediyor. Analizlerini falan oradan yapıyor. Ben de birkaç kez dahil oldum. Oldukça rahat bir sistem gibi geldi bana. Bence iş görür.Peki şirketleri analiz etmek için (temel analiz daha çok) fastweb vs ücretli programlar tavsiye eder misiniz? veya tradingwiev investing vs iş görür mü?
Yooo yasak değil.var hatta coinkonulariOooo merhaba kizlar bende coin icin bi sayfa acacaktim ama acaba yasak olur mu bilemedim. Bende surada yerimi alayim bol kazanclar olsun herkese
Aktif mi peki hemen bakayim.Yooo yasak değil.var hatta coinkonulari
Kızlar hisseleri banka yatırım hesabıyla mı alıyosunuz yoksa ayrıca aracı kurum hesabınız var mı? Varsa hangileri yazarsanız çok sevinirim
İşlem hacminiz yükselirse aracı kurumlarla komisyon pazarlığı da yapabilirsiniz ancak ufak miktarlara pas vermezler diye düşünüyorum.
Arkadaslar coinleri neye gore aliyosunuz takip ettiginiz herhangi bir forum sayfa varmi guzel yardimci olabilecek. Biz bi kac sahis sayfasi takip ediyoruz ama genelde gelisiguzel kulaktan duyma isler yapiyoruz aslinda bu konuda kendimi gelistirmek istiyorum ama evdi cocuklardi derken hic kafam almiyor
Yaaaa bizde oyleyiz.. hadi ben neyse de esim buyuk paralar bagladi onu bunu dinlemektense kendi analizimizi yapsak iyi olur diye dusunuyorum youtubedan bi kac video baktim ama benim mankafa almiyor acikcasiBen tamamen hislerime göre
İyi karlandın mı bacım )Güle güle parsanteşekkürler
İyi ya 1,500 kadarİyi karlandın mı bacım )
Geçti geçti çok şükür sağol. Birkaç gün sürdü halsizliği ama şimdi iyi çok şükür. Teşekkür ederim sorduğun için.Ben de banka.
Araci kurum buyuk islem yaparsan, kredi kullanmak istersen avantajli.
Garanti cok kolay kullaniliyor kafa karistirici hic biseyi yok. Qnb ve ziraatte farkli uygulama indirmek gerekiyor.
Islem hacmi buyukse bankayla da yapabilirsiniz komisyon pazarligi.
Kızın nasil olsu boza?
Bence kolay dediğim gibi bana yetiyor şu an.Açıkçası komisyon şu aşamada önemli değil benim için çünkü işlem hacmim düşük olacak benim de. Sadece arayüzü/kullanımı rahat bişey olsun istiyorum. Bir de temettülü/uzun vadeli hisseler ile haftalık/aylık al-satı karışmasın diye ayıracağım, uzun vadeler banka yatırım hesabında durur. Olmadı al-satı da diğer bankamdan yaparım, kullanımı kolay değil mi bankanın?
Bereketli olsun güle güle kullan.ne kadar anaparaya aldın o karı?İyi ya 1,500 kadar
İyi ya 1,500 kadar
Geriden geliyorum bakmadim ama neye yatirdiniz acaba? Masallah gule gule harcayinİyi ya 1,500 kadar
Yicen mi yedirecen miBen de 86 tl içerideyim coin
Kazacim 1500 olsun herkese a101 den hediye çeki hahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?