- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.781
Az önce bi instagram hesabında denk geldim onun da midesi ağrıyormuş dr Akdeniz ateşinden şüphelenip romatolojiye göndermiş.Böbreğim de bir şey var diye gittim böbreküstü tümörü çıktı. Başım ağrıyor diye gittim o da tümör çıktıtoptann çürük bir insanımm galibaaa
İnşallahGercekten kimse madalya takmiyor bu kadar zora sokmaya gerek yok kendini ins. Dileklerin kabul olur
Bu böbreküstü bezi tümörü yüzü çok şişirip aşırı kilo aldıran bir hastalık mıydı hani kortizol hormonunu aşırı salgılatan ?Yok ne şakası 1 seneden fazla oldu ameliyat oldum. Tam 2 sene tedavi gördüm. Hasarlar var kafamda ama buna da şükür diyorum. Sağ kaşım hiç oynamıyor mesela. Asla kırışmaz ömür boyu botokslu
Teşekkür ederim kendi adıma :)))Yarına zenginlik diliyorum tüm yatırımcı arkadaşlaraaa
Bibicim sen neden coinlerde nakite geçelim demiştin?Gercekten kimse madalya takmiyor bu kadar zora sokmaya gerek yok kendini ins. Dileklerin kabul olur
Ama en mükemmel, harika, perfecto burç aslan burcu dimi onu söyle şimdilik yetersonra detaylarla ilgilenirsin
Söyle desene. Oglak yükselen aslan diyorum
Söyleme böyle şeyler ceycey hey allahım. Haber et bize de doktora gidince merakta bırakma.Altında bataklığa saplandım borsa da iyi gitmiyor üstüne bir de kansersin ne derse doktorher hastalık beni buluyor
Hojam günaydın, gün aydınlanmadan salça olduğum için kusura bakmayınız :)) dün kendi çabalarımla 1. Evde ne olduğunu öğrendim, o da ikizlermişay ben de bir yükselen oğlağım :) bence başkalarına zor gelir bu kombinasyon ya. hem mükemmelliyetçi hem de dediğim dedik biri :)
Hojam günaydın, gün aydınlanmadan salça olduğum için kusura bakmayınız :)) dün kendi çabalarımla 1. Evde ne olduğunu öğrendim, o da ikizlermişsağım solum ikizler hem güneş hem yükselen, iyi bişey mi yani bu
Altında bataklığa saplandım borsa da iyi gitmiyor üstüne bir de kansersin ne derse doktorher hastalık beni buluyor
Güneş burcum olan ikizler birdeymiş hojam, bi de yükselenin evini mi öğrenmek lazım, yeni videolar izleyim o zamangüneşte birde mi :)
ben terazi burcuyum, ikizleri severim. ikizler şey gibi böyle; "hep ben konuşayım, herşeyi merak edeyim, sorayım, öğreneyim ama bana bütün detayları anlatmayın sıkılırım :)"
Aslında çok iyi fiyata düştü gram, ben de hazır düşmüşken alsam mı diye düşündüm ama amaan yeter şimdiye kadar aldığımız :)) temettülü hisse senedi ve fon ağırlıklı gideceğim bu sene nomum, fon ve hisse senetlerinin 2020 kadar getireceğini düşünmüyorum ama en azından bu işleri öğrenene kadar enflasyondan yüksek getirsin yeter. Hem para köşede yatacağına ekonomiye katılmış olur, ben borsaya biraz da bu gözle bakıyorum.Altın alasım yok.
Dolardan da korkuyorum artık.
Azıcık kazansam belki hepsini hisse senedi yaparım:)
Neyse az daha tl de dursun bakalım.
Günaydın kızlar..
H Heytttt be çok geçmiş olsun.
Kötü şeyler düşünme erteleme doktoru..
Güneş burcum olan ikizler birdeymiş hojam, bi de yükselenin evini mi öğrenmek lazım, yeni videolar izleyim o zaman
Yani evet, fazla meraklıyımöyle başkalarının hayatı falan pek ilgilenmem ama yeni şeyler öğrenince çook susayıp da su içmiş gibi oluyorum burada haftalardır borsayla yatıp kalkıyoruz, udemyden kurs falan aldım. dün mesela yıldız haritası yorumlama videolarını izleyip durdum. iş yerinde de harıl harıl bişeyler araştırınca yine neye sardın diyolar hepsi de birbirinden alakasız şeyler
Teşekkür ederim efenim verdiğiniz bilgiler için, muhtemelen bıkmışsınızdır burç sorup duranlardan ben daha fazla rahatsızlık vermeyeyim
Aslında çok iyi fiyata düştü gram, ben de hazır düşmüşken alsam mı diye düşündüm ama amaan yeter şimdiye kadar aldığımız :)) temettülü hisse senedi ve fon ağırlıklı gideceğim bu sene nomum, fon ve hisse senetlerinin 2020 kadar getireceğini düşünmüyorum ama en azından bu işleri öğrenene kadar enflasyondan yüksek getirsin yeter. Hem para köşede yatacağına ekonomiye katılmış olur, ben borsaya biraz da bu gözle bakıyorum.
Aslında çok iyi fiyata düştü gram, ben de hazır düşmüşken alsam mı diye düşündüm ama amaan yeter şimdiye kadar aldığımız :)) temettülü hisse senedi ve fon ağırlıklı gideceğim bu sene nomum, fon ve hisse senetlerinin 2020 kadar getireceğini düşünmüyorum ama en azından bu işleri öğrenene kadar enflasyondan yüksek getirsin yeter. Hem para köşede yatacağına ekonomiye katılmış olur, ben borsaya biraz da bu gözle bakıyorum.
Nerelere kadar düşeceğini hiçbirimiz bilemeyiz, yaz sonunda 550den 450ye indiğinde bu fiyatlar dip daha inmez diyolardı, 400e indi :)) belki 380e falan da salar bilmiyorum ama 1 sene 2 sene tutulacaksa iyi yükseleceğini düşünüyorum. Hem dünyada pandemiden beri enflasyon oluşuyor hem de türkiyede biz bu yüksek faizlerle uzun süre devam edemeyiz bi yerde mecbur düşürürler (batar yoksa şirketler). Faiz düşerse de altın çıkar. 2018-2019-2020 aynen bu döngüdeydialtın alsak akıbeti nolur ? alırım daha da düşerse, zaten içerdeyim, üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?