- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.981
saolasın ceyceyim, ilkel dürtülerle araç kullanımının yaygın olduğu sanayide kaza yapmamak mümkün değil ama az hazarlı cana gelmedik kazalar olsun inşallah :))hadi geçmiş olsun ve son kazan olsunnnn
Valla ben şu ikisi gibi kağıt falan okuyamıyorum@CekiLinBenDoktorum @morportakalBibibella borsacı hanımlar, kısa vadeli kar alıp kaçmalık bir hisseye hangi fiyattan gireceğinizi nasıl belirliyorsunuz
İsik 2 gun icinde fazla parayi yolladi ama sanki arzumda falan 1 hafta bagli kaldi. Cok cok bir sure degil yani.
Kardesinden neden gireceksin? Isik esitti ben de girdim annemden kardesimden ama suan girmem.
Mail geliyor bana da@morportakal peki canım halka arzlarin tarihi hakkında bilgilendiriliyor musun..Önceden haberin oluyor mu
Bibim sana kim al diyor alıyorsun yatırım danışmanı mi yoksa takip ettiğin grup falan mı var..Valla ben şu ikisi gibi kağıt falan okuyamıyorumbana şunu al diyorlar aliyorum mesela bugün soke aldım para bosa durmasın diye iyice kizardı
Meğer çoğunlukla aynı şeyleri yaşıyormuşuz :)) erkekler neden savurgan yaaa :)Onu ben de yaptım.
Sen mi daha güzel yersin ben mi ulan diye.
Çöpe atarcasina harcadım.
Bir ara 100lukleri yırtıp gözünün önünde çöpe mi atsam ne zevkli olur be diye düşündüm.
Hayal ettim falan.
Yine kıyamadım paracıklara.
Fakir olmak kolay değil çünküsü.
Ben buraya yazdıgım şeylerin kesin gozüyle bakıp yaziyorum ona göre karar verin isteFısıldananlar bize de fısıldasa
Bir yakınım canım :) ben kazandırıcağına eminsen yaziyorum zaten buraya da canım ( tabi bu borsa ne olur bilinmez hayatta hic birsey yızde yüz değil)Bibim sana kim al diyor alıyorsun yatırım danışmanı mi yoksa takip ettiğin grup falan mı var..
Sigorta diyince şu tamamlayıcı benim sarkmıs derilerilerede olur mu ki bir iki araştırayım dedim hiç anlamadim ya sonuçta ameliyat oldum zayifladıgimdan gerek olduAyyy evet yaa gidelim duduyabende liv hospitala gidiyorum, tamamlayıcı sağlık sigortam var baya işe yarıyor.Istersen pazartesi sana eşlik edebilirim
İnşallah inşallahSahibinden az kullanılmış diyorsun
Satacak olursan haber et.
Ölmeden bir gün ben de araba alcam ınsallah pehh
Evet çok haklısın canım hiçbir yatırımcı kesin konusamiyor zaten.. Bizde sizin sayenizde az çok bilgi ediniyoruz hâlâ ilk kârim senin sayende bunu unutmuyorumBir yakınım canım :) ben kazandırıcağına eminsen yaziyorum zaten buraya da canım ( tabi bu borsa ne olur bilinmez hayatta hic birsey yızde yüz değil)
Büyüksün bibiBir yakınım canım :) ben kazandırıcağına eminsen yaziyorum zaten buraya da canım ( tabi bu borsa ne olur bilinmez hayatta hic birsey yızde yüz değil)
Estetiklere geçmiyor ama seninki farklı bir durum tabi.Bide sigortayı yaptırmadan önceki hastalıkları kapsamıyor.Bence bir sigorta şirketine hatta yaptırmak istediğin hastaneye sorabilirsin.Yaptırdıktan 3 ay sonra ameliyatları ödüyor bu arada.Sigorta diyince şu tamamlayıcı benim sarkmıs derilerilerede olur mu ki bir iki araştırayım dedim hiç anlamadim ya sonuçta ameliyat oldum zayifladıgimdan gerek oldu
Sattın mı ki onu sattıysan nedanEvet çok haklısın canım hiçbir yatırımcı kesin konusamiyor zaten.. Bizde sizin sayenizde az çok bilgi ediniyoruz hâlâ ilk kârim senin sayende bunu unutmuyorum
Ben devletde düsünuyorum ama biraz karşilasa ozelde olurdum heralde devlette de bedava değil zaten en azindan izmirdeEstetiklere geçmiyor ama seninki farklı bir durum tabi.Bide sigortayı yaptırmadan önceki hastalıkları kapsamıyor.Bence bir sigorta şirketine hatta yaptırmak istediğin hastaneye sorabilirsin.Yaptırdıktan 3 ay sonra ameliyatları ödüyor bu arada.
Aaa neymişki o?Sattın mı ki onu sattıysan nedan
Keyfi estetikleri karşılamıyor ama seninki farklı bir durum,karşılayabilir belki.Devlet ne kadar istiyor?Ben devletde düsünuyorum ama biraz karşilasa ozelde olurdum heralde devlette de bedava değil zaten en azindan izmirde
İlk aldım az kâr görünce sattım seninle konuştuktan sonra daha fazla aldım 40.180 dan beklemedeyim satmiyorumSattın mı ki onu sattıysan nedan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?