- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.181
Canım portakalcım, böylesi bilgileri paylaş lütfenSimdi sasadan sonra hektaşcilar dikkatli olmali.
Bildigim kadariyla bsoke 3.70 maliyetle bofanin elinde. Oraya ceker bofa ama alt destek 3.20
Inerse toplarim. Ytd
Twitter da takip ettiğin kişi kim canım bilgileri gercekci mi.. Ben birkaç kişi takip ettim hatta telegram grupları vardı ücretli üyelik falan yapıyorlar biraz takip ettim uzaktan bir hisse yazdılar kısa vadede beklenen şu diye bende sanaldan aldım o hisseyi aldığım günden beri düşüşte bir iki gün sonra hedefe ulaşıldı yazdılar ama hisse ekside yani borsa da gerçek takip edilecek kimler var inan bilemiyorum artık...Kızlar selam, okuyamadım:/
şöyle ki sasa da terste kalanlarda biri de benim efendimsaygılar.
ben işe gidince olan olmuş, biten bitmiş. Akıllı kocacıma hep takip ettiğim biri vardı twitter da o çıkarsa haber ver ben de çıkıcam dedim. Onun çıktığını ve kötü haberleri bilmesine rağmen korkudan(benden korktuğu için:adamı iyi tırsıtmışım) çıkmamış. Ve alış maliyetime gelmiş.
kaç gündür zarardan çıktım diye kendimi yeniden dirilen Jon Snow gibi hissediyordum şimdi kellesi uçurulan baba Stark gibi hissediyorum
Neyse kocam haklı çıktı, felaket tellallığı işe yaradı. Onun adına seviniyorum en azından
ama Sasa’nın patronları söz vermiş küçük yatırımcıyı zarara sokma durumu olursa el atarız olaya diye, öyle duydum yani. Bu arada hisseye telegram gruplarından vs spekçiler dadanmışmış felançok biliyom:)
neyse kızlar, ben tutucam hissemi zaten. Malımı yedirmem
Burdan açık isim vermek doğru olur mu?Twitter da takip ettiğin kişi kim canım bilgileri gercekci mi.. Ben birkaç kişi takip ettim hatta telegram grupları vardı ücretli üyelik falan yapıyorlar biraz takip ettim uzaktan bir hisse yazdılar kısa vadede beklenen şu diye bende sanaldan aldım o hisseyi aldığım günden beri düşüşte bir iki gün sonra hedefe ulaşıldı yazdılar ama hisse ekside yani borsa da gerçek takip edilecek kimler var inan bilemiyorum artık...
Burdan açık isim vermek doğru olur mu?GeyikliGece sen daha iyi bilirsin, sıkıntı olur mu bilemedim://
Tamam o zamanYoo sorun olmaz bence. Ytd diyerek paylasabilirsin
Teşekkür ederim canımTamam o zaman
Ali Ömür kızlar..eğitim veriyor, teknik/temel analiz için.
ama portakalın her zaman bahsettiği gibi bizim borsada olay tahtacı/patron anlaşmasına bağlamış. Ama yine de böyle dürüst insanları takip etmek faydalı diye düşünüyorum. Bilemedim. Rast gelsin yaaa hepimize
ytd ytd bu arada:)
+1Twitter da takip ettiğin kişi kim canım bilgileri gercekci mi.. Ben birkaç kişi takip ettim hatta telegram grupları vardı ücretli üyelik falan yapıyorlar biraz takip ettim uzaktan bir hisse yazdılar kısa vadede beklenen şu diye bende sanaldan aldım o hisseyi aldığım günden beri düşüşte bir iki gün sonra hedefe ulaşıldı yazdılar ama hisse ekside yani borsa da gerçek takip edilecek kimler var inan bilemiyorum artık...
Canım bende bakıyorum şu an udemy ama bulamadım bahsettiğin eğitimi baba linkini atabilir misin?borsa ile ilgili bikaç eğitim var ama fiyatlar senin dediğin seviyelerde değilBu arada kızlar ücretli teknik analiz eğitimi aldınız mı hiç?nobahari güzellikim mesela ali ömürün eğitimi 1000 tl, piyasası böyle mi bu işin? Ben toplam 75 liraya okan yorgancının 3 eğitimini aldım udemyden baya da faydalandım yani iyidi bence temel düzey tabi. Ki okan yorgancıyı seviyorum bakış açısı bana uyuyor.
Canım bende bakıyorum şu an udemy ama bulamadım bahsettiğin eğitimi baba linkini atabilir misin?borsa ile ilgili bikaç eğitim var ama fiyatlar senin dediğin seviyelerde değil
XLM'den eser miktarda bi karla kurtulup tethere çevirdim, şimdi onu çevirecek alt coin arıyorum
edit: yanlış coin yazmışım coin bile değilmişNe verelim abime
edit: yanlış coin yazmışım coin bile değilmiş
yanlış şeyi yazmışım hojam ondan sildimNasi yani
Aynen bende bilgi sıfır olduğundan o şekilde anlatan bir kursu tercih ederim.indirim kuponunu bu ayda paylaşmıştır o zaman bi bakim ben.Bu arada bikaç tane kursu var sen sanırım tüm kursları aldın.Okan YORGANCI | Options Trader , Instructor , Economist , Software Engineer| Udemy
Okan YORGANCI is a Udemy instructor with educational courses available for enrollment. Check out the latest courses taught by Okan YORGANCIwww.udemy.com
Canım udemy profili bu abimizin, her ay youtube kanalında indirim kodu paylaşıp fiyatlarını makul düzeylerde tutuyor genelde. Pahalı kurslar faydasız demiyorum elbet, muhakkak iyidir ama aşırı tekniktir bence, ben şu aşamada anlamam ki anlatılanıo yüzden temel düzey için ben memnun kaldım bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?