Twitter da takip ettiğin kişi kim canım bilgileri gercekci mi.. Ben birkaç kişi takip ettim hatta telegram grupları vardı ücretli üyelik falan yapıyorlar biraz takip ettim uzaktan bir hisse yazdılar kısa vadede beklenen şu diye bende sanaldan aldım o hisseyi aldığım günden beri düşüşte bir iki gün sonra hedefe ulaşıldı yazdılar ama hisse ekside yani borsa da gerçek takip edilecek kimler var inan bilemiyorum artık...

Burdan açık isim vermek doğru olur mu? GeyikliGece sen daha iyi bilirsin, sıkıntı olur mu bilemedim://

Yoo sorun olmaz bence. Ytd diyerek paylasabilirsin
Tamam o zaman

Ali Ömür kızlar..eğitim veriyor, teknik/temel analiz için.

ama portakalın her zaman bahsettiği gibi bizim borsada olay tahtacı/patron anlaşmasına bağlamış. Ama yine de böyle dürüst insanları takip etmek faydalı diye düşünüyorum. Bilemedim. Rast gelsin yaaa hepimize

ytd ytd bu arada:)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım

+1
O yüzden twitter telegramda kimseyi takip etmiyorum. Twitterda var birkaç takip ettiğim var ama ahmet mergenvari adamlar, teknik bişeyleri-genel havayı öğrenmek için o da. İşi bilenler nasıl aksiyon alınacağını bilir ama biz acemileri silkeleyen çok olur

Şimdiye kadar uzun vadeli 3 hisse aldım tamamen kendi araştırmamla, kısa vadede çakılsa da satmam, ancak kağıtlara inancımı yitirirsem satarım birkaç tane daha var böyle alacağım, bu işleri öğrenene kadar temel analiz candır sonrası allah kerim

Bu arada kızlar ücretli teknik analiz eğitimi aldınız mı hiç? nobahari güzellikim mesela ali ömürün eğitimi 1000 tl, piyasası böyle mi bu işin? Ben toplam 75 liraya okan yorgancının 3 eğitimini aldım udemyden baya da faydalandım yani iyidi bence temel düzey tabi. Ki okan yorgancıyı seviyorum bakış açısı bana uyuyor.

Canım bende bakıyorum şu an udemy ama bulamadım bahsettiğin eğitimi baba linkini atabilir misin?borsa ile ilgili bikaç eğitim var ama fiyatlar senin dediğin seviyelerde değil

Canım bende bakıyorum şu an udemy ama bulamadım bahsettiğin eğitimi baba linkini atabilir misin?borsa ile ilgili bikaç eğitim var ama fiyatlar senin dediğin seviyelerde değil

Canım udemy profili bu abimizin, her ay youtube kanalında indirim kodu paylaşıp fiyatlarını makul düzeylerde tutuyor genelde. Pahalı kurslar faydasız demiyorum elbet, muhakkak iyidir ama aşırı tekniktir bence, ben şu aşamada anlamam ki anlatılanı o yüzden temel düzey için ben memnun kaldım bundan.

Bi de şu var açıkçası, GeyikliGece dün tahtacı-patron örneği vererek piyasanın mantığını çok güzel açıkladı. Böyle bir ortamda teknik analizin de yer çekimi kanunu olmayacağı aşikar, %70-80 tutuyordur belki bilmiyorum. O yüzden kendimi grafiklere çizgilere boğmak için hem saatlerimi hem de paramı harcamak bana mantıklı gelmiyor. Temel hususları bileyim yeter diye düşünüyorum, fazlası beni aşar dışarıda yaşamam gereken bir hayat var çünkü :))

Aynen bende bilgi sıfır olduğundan o şekilde anlatan bir kursu tercih ederim.indirim kuponunu bu ayda paylaşmıştır o zaman bi bakim ben.Bu arada bikaç tane kursu var sen sanırım tüm kursları aldın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…