- 20 Ocak 2008
- 15.271
- 32.199
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Mecbur gidecegim artik yarın.Garanti ve is kullaniyorum, mobilden acmistim ama baska bankalarinki farklidir muhtemelen☺
vakıftan mobilden açılıyor, ben açmıştım hatta. öyle kaldı sonra gerçiZiraat den denedim cok uğraştırdı.
Vakıftan yapayım dedim, işin sonu yine şubeye cikti.
vakıftan mobilden açılıyor, ben açmıştım hatta. öyle kaldı sonra gerçi
edit: tlf elimdeydi şimdi baktım hatta, menüde yatırım-->hesap işlemleri-->hesap açma
ufak bir sınav yapıyorlar sizi risk algınızı ölçmek için :)) sonrasında hesap açılıyor
büte kalıyon nomu :))Ahaha ya sınavı geçemezsek?
Is yatirim - Yatırım Danışmanlığı hakkinda bilginiz var mi?Garanti ve is kullaniyorum, mobilden acmistim ama baska bankalarinki farklidir muhtemelen☺
Is yatirim - Yatırım Danışmanlığı hakkinda bilginiz var mi?
Diger yorumlarda bahsettiginiz yatirim danismaninizmi acaba? :) Memnun musunuz? Kayit olmayi düsünüyorum yani en azindan bir yerlerden baslamak lazimEvet ben kullaniyorum. Tam olarak nesini merak ediyorsunuz ☺
Yaaa konuyu okumaya nasıl daldıysam, az önce iş yerinde masanın üzerinde duran şişeyi kafama diktimkiminse artık Şu koronada olacak iş mi yani
nomu selam olsun sanaçok zengin ol inşallah
Yaaa konuyu okumaya nasıl daldıysam, az önce iş yerinde masanın üzerinde duran şişeyi kafama diktimkiminse artık Şu koronada olacak iş mi yani
nomu selam olsun sanaçok zengin ol inşallah
Merhaba hanımlar..Bankada vadeli hesabımız var. Bize önereceğiniz yatırım aracı var mıdır?
valla biz grup olarak Allah ne verdiyse dalacağız :)
altın gümüş hisse senedi falan
bi ara platin diyenler bile oldu :)
Zarar edersek elimizdeki bütün para da o ama.:) Acaba altın hesabına çevirsek vadeli hesaptan daha mı iyi olur?valla biz grup olarak Allah ne verdiyse dalacağız :)
altın gümüş hisse senedi falan
bi ara platin diyenler bile oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?