- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #13.721
içim cızzz etti mor.bayramda bana uğra el öper harçlık alırsın.malum yaş olarak bebesin sen dahaCanim asgari ucretim bile yok hahahha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içim cızzz etti mor.bayramda bana uğra el öper harçlık alırsın.malum yaş olarak bebesin sen dahaCanim asgari ucretim bile yok hahahha![]()
sen bahset biraz zenginlikten içimiz açılsınNe zaman zenginlik muhabbetleri dönücek buralarda yaaHep param yok bilmem ne, zaten kocaya kaçmada bile yeni trend çıkmış evde zeytinyağı, zeytin, akıllı robot bunlarıda alıp yeni kocaya kaçıyolar, burdan pay biçin pahalılık nasıl artmış
![]()
eskiden kızlar bekar kocaya kaçarlardı şimdilerde hem kadın evli hem de adam ama kaçan kaçana.aradaki çocuklarda kimden belli değil.dna istiyorummmmmmm modası başladı ülkede son yıllarda.okuma yazmayı zor bilenler dna yı biliyor yahuuNe zaman zenginlik muhabbetleri dönücek buralarda yaaHep param yok bilmem ne, zaten kocaya kaçmada bile yeni trend çıkmış evde zeytinyağı, zeytin, akıllı robot bunlarıda alıp yeni kocaya kaçıyolar, burdan pay biçin pahalılık nasıl artmış
![]()
Ben zenginim demedimki canım batsın bu fakirlik dedimsen bahset biraz zenginlikten içimiz açılsın![]()
Ne zaman zenginlik muhabbetleri dönücek buralarda yaaHep param yok bilmem ne, zaten kocaya kaçmada bile yeni trend çıkmış evde zeytinyağı, zeytin, akıllı robot bunlarıda alıp yeni kocaya kaçıyolar, burdan pay biçin pahalılık nasıl artmış
![]()
Zengin parasıyla fakir karısıyla diye bi laf vardıeskiden kızlar bekar kocaya kaçarlardı şimdilerde hem kadın evli hem de adam ama kaçan kaçana.aradaki çocuklarda kimden belli değil.dna istiyorummmmmmm modası başladı ülkede son yıllarda.okuma yazmayı zor bilenler dna yı biliyor yahuu
Zengin parasıyla fakir karısıyla diye bi laf vardı![]()
bdv de açılan bir konudan ilham aldım.bundan sonra telkin uzmanı ve yaşam koçuyum.belki bu şekilde zenginnn olurum.ilk müşterim de hazır:morportakalZengin parasıyla fakir karısıyla diye bi laf vardı![]()
bdv de açılan bir konudan ilham aldım.bundan sonra telkin uzmanı ve yaşam koçuyum.belki bu şekilde zenginnn olurum.ilk müşterim de hazır:morportakal![]()
İşte aşna fişneO laf ne kiz, ben bilmiyorum.
Bide bu yetmezmiş gibi kaza olmuş bir saat otobanda tıkılı kaldımamannn işte sen de fakirsin biz de.öyle olmasak niye ödediğimiz paralar içimize otursun?![]()
çocukluğuna bir inelim önce.Ben zaten terapistimi degistirmeyi dusunuyorum. Kadinin resmen taraf tuttugunu hissettim.
Sadece bir tarafi aklamaya, onun dogrularini normallestirmeye cabaladigini dusunuyorum.
Anlat, nerden basliyoruz?
Söyle kankaY Yuppiyayye kankammmm hu huuuuu
ben de izliyorum reklama girdiSöyle kankacamdak kız izliyordum ağzık açık buyur
Bundan sonra acılara parmak basmıycam kuzum rahat olHamdolsun her seyim fazlasiyla var da ekonomiye isyanim sebebiyle ben yok demeye devam
Yalniz bugun multinetimi unutup 1120 tl cash para odeme kekolugumu yazin tarihe. Acima parmak bastigi icin altina Y Yuppiyayye imza atsin
Benim tek biseyim eksik, soylemicem![]()
acıların kadını mor mu yani?Bundan sonra acılara parmak basmıycam kuzum rahat olamannn nolacak yarın harcarsın,harcamasan nolacak amannn
Üfff yazık yaaben de izliyorum reklama girdikitabı okumadım ama netten özetine baktım.kıza evlenme sakınnn diyesim geldi
evet öyle maalesef.anne babası sandıkları annanne ve dedesiymişÜfff yazık yaakız doğmuş başlamış eziyet görmeye resmen, bide evlenipmi görecek
benim içim kaldırmaz o zaman