başkasına kızıyor bu tipler onlara güçleri yetmediğinden en yakınında kim varsa ona sarıyorlar.tamamen kendi mutsuzluklarından
Zaten şefte öyle dedi . Evdeki stresi ve mutsuzluğu size yansıtıp sizden çıkarıyor acısını diye . Ben sonuçta kadroluyum gerekirse sendikaya giderim ama burda geçici ve yaz çalışanları var onlarada bu şekilde davrandığını duydum . Ben doğa olarak çok sakin ve sabırlı oldukcada iyi geçinen biriyim . Sanırım yumuşak oluşumdan faydalanıyor . Neyse sonuçta zamanla tanıyacak beni , benimde herkes gibi bam telim olduğunu anlayacak .

Sen yurtdışındaydın dimi canım?acaba türk olduğun içinde bunu yapıyor olabilirmi?

Sen yurtdışındaydın dimi canım?acaba türk olduğun içinde bunu yapıyor olabilirmi?
Evet canım yurtdısındayım. Sanmam , İsveçlilere de aynısını hata daha kötüsünü yapıyormuş . Bugün bunun üzerine arkadaşlarla epey konuştuk , onlar anlattılar . Hatta karşılarında tek kelime edemiyorlarmıs ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…