- 31 Ocak 2020
- 2.539
- 9.868
- 158
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.641
Borsaya bir çok kişi merak sarmış. Benim tavsiyem bir twitter hesabı acmaniz:) öğretici bir çok hesap var hatta site var Basit ve yalın şekilde anlatan. Ben ilk başladığımda yanımda bilen biri vardı ama teknik analizi ogrenmemde borsaninizinden sitesi çok yardımcı oldu mesela. Baslarda hicbir sey anlayamiyordum ama 2-3 kere okuyunca daha anlasilir hale gelmişti. Bir ara ibrahim ethem afacan isimli bir kişi de tradingview da 2-3 dakikalık güzel videolar atıyordu. 
Ne kadar çok grafik görürseniz ne kadar çok mumlarin dilini öğrenirsiniz daha zevkli hale geliyor.

Ne kadar çok grafik görürseniz ne kadar çok mumlarin dilini öğrenirsiniz daha zevkli hale geliyor.

Kısa vadeli işlem yapılıyorsa tavan fiyata yaklaşınca hemen sat emrini girmek lazım aslında, rahat ve huzurla uyunur
 Kısa vadeli işlem yapılıyorsa tavan fiyata yaklaşınca hemen sat emrini girmek lazım aslında, rahat ve huzurla uyunur cikip borsaya harcayamam.
 cikip borsaya harcayamam.

ama ben tamamen acemi şansı bu hisse çıkacak sanki diyip giriyorum anlayarak girmek daha iyi olur tabi. 2bine 100 tl benim için iyi şöyle düşünüyorum ben bundan kâr ettim ve bu kârle telefon faturamı yatırırım gibi daha somut bir şekilde düşününce mutlu oluyorum
 ama ben tamamen acemi şansı bu hisse çıkacak sanki diyip giriyorum anlayarak girmek daha iyi olur tabi. 2bine 100 tl benim için iyi şöyle düşünüyorum ben bundan kâr ettim ve bu kârle telefon faturamı yatırırım gibi daha somut bir şekilde düşününce mutlu oluyorum