Kız ne zaman yakisikli olsun zengin olsun dedim?
Allah seni 😅😅

Evet beybi istemeli.
Oglumu da cok sevmeli.
Senin arabanın bakım masrafı kaskosu bile pahalı. E köpekler kediler var bir dolu. Asgari ücretli adam aramazsın sanırım. Bak doktor gene iyi ameliyatlardan epey alıyorlar😅

Senin arabanın bakım masrafı kaskosu bile pahalı. E köpekler kediler var bir dolu. Asgari ücretli adam aramazsın sanırım. Bak doktor gene iyi ameliyatlardan epey alıyorlar😅

Yahu kendime mi baktircam ben bu saatten sonra 🤣

O masraflar suan nasil dönüyorsa o zaman da döner 😅😅

Kuzen bey kac yasinda

Benim arkadaşlarda tinderden birini bul ve özellikle evimin tüm bakım işlerinden anlayacak birini istiyorum diye yaz böylelikle bedavaya olur diyorlar 🤣🤣

Ben özellikle yakışıklı doktor seçiyorum. Ölürsem tipsiz bir herifin elinde ölmeyeyim diye😅kadın doktorumun da az buçuk yüzüne bakılmalı😁
Vay anasını ben bunu daha önce nasıl düşünemedim.ildeki hastanelerdeki doktorları listeleyip, yakışıklı ve bekar olanlarını seçip, yedi kocalı hürmüz gibi doktor buram ağrıyo diye gitmeyi 😁 hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradannnn

Ozaman oldu bu iş . Hadi bir randevu ayarla gençlere , tanışıp anlaşsınlar 😅😅

Yani tek bi engel kaldi. Benim de, adamin da mevcutta birer sevgilimiz olmasi 😅
Artik ceycey orda biraz ara bozarsa, bi entepli olarak benimkinin icabina da sen bakarsan hayirli bi ise kalkisicaz.

Back
X