- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #12.721
Kendim bu alanda yatırım yapmamakla beraber teşvik ettiğim bir yoldur efenimemin misin?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendim bu alanda yatırım yapmamakla beraber teşvik ettiğim bir yoldur efenimemin misin?![]()
niye milletin başını yakıyorsun ne garezin var kızlara?Kendim bu alanda yatırım yapmamakla beraber teşvik ettiğim bir yoldur efenim
Benim kizce var daha yaşlı ekim 2010En yaşlı benim çocukmuş 2011 kasım doğumlu![]()
Koca alın :))
İleride değerlenecek diyolla
Burdayım
iyi yapmışsın.tüm haftanın yorgunluğu çıkmıştırBurdayımgündüz uykuya yattım bir uyumuşum çok iyi geldi valla.hala ayılmaya çalışıyorum
tatile gidince tüm rus erkeklere bir tuhaf bakacağım sayende .soğuttun adamlardan hepimiziBak benden farkli bi bakis acisi
Turkiyeden koca alin. Rusyaya götürün.
Orda erkek yok. Cok az, olanlar da... neyse bosverin
Dolar kazanip tl harcamak gibi denklem![]()
Hep Ruslar mi natasa getirecek birazda biz Mahmut felan götürelimBak benden farkli bi bakis acisi
tövbe bismillah bir arkadaşı daha kaybettik.cedric te yoldan çıktı.hayırlısıHep Ruslar mi natasa getirecek birazda biz Mahmut felan götürelim
Vallahi girdin aklıma bu ticarete başlayacağım![]()
O paraya ne çantalar be elmaslar alınır ceyceyimtövbe bismillah bir arkadaşı daha kaybettik.cedric te yoldan çıktı.hayırlısı![]()
Aaa erkekler gurbetemi göç ediyorlar yoksaBak benden farkli bi bakis acisi
Natasa deme valla çok sinirleniyorlar . Benim bir Rus arkadaş küplere biniyordu bu kelimeyi duyuncaHep Ruslar mi natasa getirecek birazda biz Mahmut felan götürelim
Vallahi girdin aklıma bu ticarete başlayacağım![]()
Selam hosgeldinSelam kızlar
Nasılsın canım diğer tarafa uğramıyorsun çocuklar nasılAaa erkekler gurbetemi göç ediyorlar yoksa![]()
İyiyim canım , benim küçük yine hastalandı biraz onun dışında hepimiz iyiyiz . Sen nasılsın ? Şu aralar hiç bir yere uğrayamıyordum. Arada girip bakıyorum ama .Nasılsın canım diğer tarafa uğramıyorsun çocuklar nasıl
Natasa deme valla çok sinirleniyorlar . Benim bir Rus arkadaş küplere biniyordu bu kelimeyi duyunca![]()
GeyikliGece canım cuma günü turex almıştım 30 adet vermişler sanırım ama kaçtan verdiler yazmıyor az önce aklıma geldi
hisse aldıgım bakayım dedim