- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
- Konu Sahibi LarkeTanner
Ohh noo kudr. Ev hanımı piyasasını hiç bilmiyorsun.İşte o bi ara en az 6 ay öncedir. 5 liraya aldığım ip 18 olmuş 2-3 ayda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh noo kudr. Ev hanımı piyasasını hiç bilmiyorsun.İşte o bi ara en az 6 ay öncedir. 5 liraya aldığım ip 18 olmuş 2-3 ayda.
Bebek spa merkezi açabilirsiniz çok tutmaz bence bi dönem ufak çaplı araştırmıştım 2.el falan uygun bulunabilinşrKreş güzel ama sorumluluğu var çocuklara bişe olur fln
Bu tip işler de birilerinin vurgun yapıp çoğu insanın batacağı kısa süreli modası geçecek işler.Bebek spa merkezi açabilirsiniz çok tutmaz bence bi dönem ufak çaplı araştırmıştım 2.el falan uygun bulunabilinşr
Ben direkt hesap yaptım, bir yumaktan 2 lif çıksa tanesi 9 lira. E rossmanda lifler 3.5 lira. Niye yorulup yapasın ki? Çok saçma.Ohh noo kudr. Ev hanımı piyasasını hiç bilmiyorsun.
Bizim eve giderken vardı, battı heralde kapamış çünküBebek spa merkezi açabilirsiniz çok tutmaz bence bi dönem ufak çaplı araştırmıştım 2.el falan uygun bulunabilinşr
Bizim eve giderken vardı, battı heralde kapamış çünkü
Evet konseptli cafe olabilir aslında ama geliştirmek lazım salt kitap kafe bilemedim tutar mıHazirsan soyluyorum . Bir arkadaş yazmis ben de pay isterimkutuphaneli anne cocuk cafesi
Cocuklar oyun alaninda vakit gecirirken ,anneler cay kahve esliginde kitap okuyacak.
Guzel bir dekorla neden olmasin![]()
Güzel ama ben börtü böceğe dayanamıyorumSuan imkanim olsa yemyesil bir koyde bahcesi ekilebilen bir yerim olmasini ve dogayla toprakla ic ice yasamayi istiyorum... muglanin koylerinden olabilir. Bikac tavuk cücük fln... sehir hayatinin sonunu goremiyorum . Yasim 35 ve emekli dede babaanne hayati yasamak istiyorum.
Tam.tuhafiye değil ben hobby market tarzı düşünürüm. Ama tuhafiye de iyi akmaz kokmaz.Kusura bakmayın cidden pek merakım olmadığı için bilmiyordum böyle olduğunu ama tuhafiye böyle çok da kazandırabilen bişi değildir herhalde benim sormak istediğim daha geleceği olabilecek bir şey aslında he tuhafiyeye de bir konsept yapılabilir belki
Aslında cocuklu cafe olarak dusunuyordum onceden ama ben acana kadar onlari acmislar.Evet konseptli cafe olabilir aslında ama geliştirmek lazım salt kitap kafe bilemedim tutar mı![]()
Lif mi? AskdkdööfşBen direkt hesap yaptım, bir yumaktan 2 lif çıksa tanesi 9 lira. E rossmanda lifler 3.5 lira. Niye yorulup yapasın ki? Çok saçma.
Fimo hamuru var bende bi koli. Tanesini 7 liradan almıştım net hatırlıyorum. 56 lira olmuşBu fiyattan alıp da bişey yapanın aklına tükürürüm ben
![]()
Çok maliyetli olur ama sanırsam böyle bir iş bilmiyorum ki dediğiniz mantıklı aslında bütün her yer doluAslında cocuklu cafe olarak dusunuyordum onceden ama ben acana kadar onlari acmislar.
Yine guzel bir decorla tutabilir. Cunku insanlar decor icin cafelere gidiyor. Yas gunu kutlamasi vs yapiyor.
Sinifla birlikte toplantilar vs oluyor. Yani cocuklu her sey tutar bence. Anneler sohbet ederken , cocuklar baska bir bolumde eglenecek.
Acik bir bahcesi olsa . Bir iki yardimci abla falan.
Yani hep boyle hayal etmistim . Korona oncesinde düşünüyordum
Pet üzerine de bişiler yapılabilir aslında gibi geliyor bana gelecek evcil hayvanların çoğalması yönünde evriliyor . Hayvan üretimi satımı vs değil ama ne bilim bu yönde yenilikçi bir şey olabiliryenGEnC
Okul gruplarinda bulusmalar oluyor toplu yada kucuk bir grup . Bu konsept her zaman tutar bence.Çok maliyetli olur ama sanırsam böyle bir iş bilmiyorum ki dediğiniz mantıklı aslında bütün her yer dolu
Ne güzel bende veteriner olmak isterdim ama okurken hiç öyle bir düşüncem yoktu yani hayvanları çok sevebileceğimi bilmiyordum. Şimdi ise hayvanları çok seviyorum. Bu iş fikri çok mantığıma yatıyor bu sayede belki hasta muhtaç canlara da bir yer ayırabilir bakımlarını sağlayabilirim.Pet kuaför&Güzellik merkezi.
Ya da pet kuaför& pansiyon hizmeti.
Büyükşehirleri geçtim artık orta ve doğu anadoluda bile pet sayısı giderek artmakta. Hayvan sahibi olunca insanlar yemeyip içmeyip ne yapıp edip tüylü minnak dostlarına her şeylerini adıyorlar şahsen ben de öyleyim, kedim evladım gibi.
Kafamda bu yönde bir düşünce var ama yatırım ve girişim anlamında cesaret yok.
Farklı bir konsept veya içerik ile bu fikir geliştirilip, değiştirilmeye müsait bence.
Kendim de veteriner hekimiyim ama konfor alanıma yapıştım kaldım, bu anlamda sizi tebrik ediyorum.