Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yardımcı oldunuz gercekten
tepkilerinize hakkaten şaşırdım.
benim derdim göbeğim büyüdüğü için yatamamak değil ki
sürekli yattığım için sırtımın gerçekten çok ağrıması.
evet yeni öğrendim öğrendiğim gibi de yatıyorum.
1 haftadır yatıp sıkıntıdan düşükle ilgili şeyleri okumaktansa
bi konu açıyım belki faydalanırım dedim resmen kızdınız yahu
neyse ben vazgectim
sırtı ağrıyanlar:
yan yatın sağa sola değiştirerek, el ve ayak bileklerinizi dairevi hareket ettirin, kol ve bacaklar gerdirilebilirmiş
herkes bebeğine kavuşur inşallah
Sen bize bakma canım, sanal ortam arada oluyor yanlış anlaşılmalar.
Diğer arkadaşlarımda eminim benim gibi başlığı okuduktan sonra 3-4 aydır yatıyor olduğunu düşündük, içeriye yazınca yeni hamile olduğunu görünce de şaşırdık haliyle.
Bence sen düşük tehlikenden dolayı stres ve üzüntü yaptığın için fizyolojik ağrı hissediyorsun. Hem sürekli yatmaktan ya da bundan sonra hep yatacak mıyım kaygısından sıkılmış, kendine de sıkıntı veriyor olabilirsin.
Kanepede yan uzanıp, kollarının altına yastık alıp yarı uzanır gibi TV seyredip, kitap okuyabilirsin. Sırtını koltuğa dayayıp ayaklarının altına tabure sehpa vs. koyabilirsin. Önemli olanın dinlenmek ve az hareket etmek olduğunu düşünüyorum. Yanlış yönlendirmek istemem ama illaki uyku pozisyonunda yatmak zorunda olmadığını düşünüyorum canım. Birde öyle dene istersen.![]()
ne kadar iyisiniz teşekkürler
belki ben gereksiz alınganlık yaptım ama
napiim çok ağrı hissetmiştim başlığı açtığım anda. haliyle stres falan da fazla daha önce de bebeğimi kaybettim çünkü.
çok teşekkürler
Bi hafta on gün gibi bir süreçte sırt ağrısıda ne kadar olabilir ki en fazla..
Allah felçli hastalara sabır selamet şifa versin İnşAllah.
Sizede geçmiş olsun,inşAllah daha fazla yatmak zorunda kalmazsınız.
arkadaşı neden kendinizle ya da hamilelik haftasıyla kıyaslıyorsunuz anlamadım.sanki yazdıklarınızda biraz abartıyorsun manası gizli.belki arkadaşın önceden bir bel,sırt rahatsızlığı olabilir adı konmamış olan.daha önceden fıtık rahatsızlığı olanlar hamileliklerinde daha çok zorlanıyorlar çünkü..
merak ettim lekelerin ne kadar zamanda geçti bende artık 5+3 üm ve 1 haftadır k.rengi akıntılarım var progestan kullanıyorum 4 gündür kullanıyorum ne zaman geçecek hatta geçecekmi merak ediyorum