- 13 Ağustos 2023
- 226
- 102
- 23
- Konu Sahibi hasibeamamutsuz
-
İnşallah ama pazartesiye kadar da beklemek çok zor korkuyorumolmaz Allahın izniyle inşallah güzel haberler alacagız
Artıyo ama 2 katı değil işte ya%60 tan fazla artıyorsa sağlıklı yükseliş var denebilir
korkma dua et Allah var herşey varİnşallah ama pazartesiye kadar da beklemek çok zor korkuyorum
Olabilir sağlıklı artış %60 üstüdür ortalama 2 olması daha iyi tabi ama sizinki %60tanda fazla hiç huzursuz olmayınArtıyo ama 2 katı değil işte ya
korkma dua et Allah var herşey var
Teşekkür ederim gerçekten bunları duymak bile rahatlatıyor beniOlabilir sağlıklı artış %60 üstüdür ortalama 2 olması daha iyi tabi ama sizinki %60tanda fazla hiç huzursuz olmayın
Teşekkür ederim gerçekten bunları duymak bile rahatlatıyor beni
Bak ben bu sabah böyle görece az artışlı birini okudum burada, 18. Güne kadar kan vermiş hatta sonradan yükselmesi artmış normale dönmüş hamileymiş çok eski bir yorumdu 2013 mü ne, stres sana fayda getirmez, gönlünü ferah tut ki vücudun ve embriyon işini yapabilsin, merak etme öyle yada böyle Allah yardım ederMerhaba kızlar sürekli yazıyorum ama bende işte bi umut arıyorum 8. Gün beta 37 çıktı 10. Gün 65 12. Gün 103 ve 14. Gün 194 çıktı doktorum normal ama yavaş ilerliyor dedi korkuyorum kimyasal olur diye böyle yavaş ilerlemesi normal mi pazartesi bi gel baklım keseyi görebilecek miyiz dedi hemde tekrar kan verirsin dedi pazartesiye kadar başka kan verme dedi çok merak ediyorum korkuyorum ben gibi olan var mı aramızda veya bi bilgisi fikri Olan var mı
Teşekkür ederim Allah razı olsunBak ben bu sabah böyle görece az artışlı birini okudum burada, 18. Güne kadar kan vermiş hatta sonradan yükselmesi artmış normale dönmüş hamileymiş çok eski bir yorumdu 2013 mü ne, stres sana fayda getirmez, gönlünü ferah tut ki vücudun ve embriyon işini yapabilsin, merak etme öyle yada böyle Allah yardım eder
HepimizdenTeşekkür ederim Allah razı olsun
Hepimiz dileğimize kavuşalım 4 senedir uğraşıyorum ilk defa gebelik oluştu içimde hep bi korku varHepimizdenDilerim en kısa zamanda için ferahlasın, dileğine kavuş
Umutlu olmaya çalış henüz bişey bitmedi, kendini oyalamaya çalış ki rahatla, stres hormonların düşmanı biliyorsunHepimiz dileğimize kavuşalım 4 senedir uğraşıyorum ilk defa gebelik oluştu içimde hep bi korku var
Evet ama işte elimde değil aklımdan çıkmıyorUmutlu olmaya çalış henüz bişey bitmedi, kendini oyalamaya çalış ki rahatla, stres hormonların düşmanı biliyorsun
Sıkma canını hiç. Ben varım, o kadar yavaş yükseldi ki, direkt ektopik diye geçti kayda. Doktor bekleyelim dedi acil bir durum için tetikte günler geçmedi. Dua ettim hep. Kalp atışını gördük iki gün önce... Söylemesi dile kolay, beklemek zor çok iyi bilirim ama Allah tan ümit kesilmez.. Dualarım sizinleMerhaba kızlar sürekli yazıyorum ama bende işte bi umut arıyorum 8. Gün beta 37 çıktı 10. Gün 65 12. Gün 103 ve 14. Gün 194 çıktı doktorum normal ama yavaş ilerliyor dedi korkuyorum kimyasal olur diye böyle yavaş ilerlemesi normal mi pazartesi bi gel baklım keseyi görebilecek miyiz dedi hemde tekrar kan verirsin dedi pazartesiye kadar başka kan verme dedi çok merak ediyorum korkuyorum ben gibi olan var mı aramızda veya bi bilgisi fikri Olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?