Yavas çalışan yumurtalık

Ben de yapamamıştım.
Eylül ayının başında eşimin memleketine gittik.
2 hafta kaldık oradayken bebek fikri aklıma gelmedi.
Nasıl olsa olmaz diye kafam rahattı. Tam da o ay oldu.
Hmmm ne güzel keske bende bi iki haftalikta olsa yapabilsem..hayirlisiyla gelir insallah bebis

Selam kizlar bugun bebek icin dr.a gittim vajinal muayene yaptı yavas calisan yumurtalik dedi.inofolic yazdi bi sonraki randevuda diger testleri yapcak.bu. yavas calisan yumurtaliklar hamilelige engel mi? Başından boyke bisey gecen varmi?kısırlıkla ayni şey mi? :KK43:

Gecen pzrts bende doktora gittim. 2 aydır cocuk istyoruz olmuyo sıkıntı var mı diye ögrenmek istediigmi söyledim.. Aynı şekilde muayene oldum . Yumurtalıkların yavaş çalışıyo ama sıkıtı değil dedi.. Ben yinede korktum inofolic alcam bu akşam kullanmaya başlıcam bi yan etkiside yokmuş onun.. Burda okuduklarıma göre herkes memnun...

Önümüzdeki ay da başka doktora gitcem yumurtalıklarım nasıl diye.

Gecen pzrts bende doktora gittim. 2 aydır cocuk istyoruz olmuyo sıkıntı var mı diye ögrenmek istediigmi söyledim.. Aynı şekilde muayene oldum . Yumurtalıkların yavaş çalışıyo ama sıkıtı değil dedi.. Ben yinede korktum inofolic alcam bu akşam kullanmaya başlıcam bi yan etkiside yokmuş onun.. Burda okuduklarıma göre herkes memnun...

Önümüzdeki ay da başka doktora gitcem yumurtalıklarım nasıl diye.
Banada kesin bisey söylemedi neyseki kilolu degilsin dedi.inofolic yazdı sonraki adetimde hormon testi kan testi vs onlarla birlikte kesinleşecek ne varsa.
Bende kendi kendime yontemler arıyorum bal tarcin corek otunu denicem.aslan pencesi aldim onu icecem ari poleni ve keciboynuzu pekmezi iciyorm bakalim sifa olur insallah.birde soğan i sumaklayip yemeyo dusunuyorumartik hangisinn faydasi olursa

Hep bi merak, bekleyiş, özlem içinde geçecek aylar demek :) sen sıkıntılı dönemleri bitirmek uzeresin darısı bize inşallah:)
inşallah canım rabbim hayırla evlat sahibi olmayı nasip eder.o doğana kadar hep tetikdeyiz doğduktan sonra da üstüne titreyeceğiz :) benim sabah uyanınca öğürtüm oluyor hiç geçmedi geçecek gibi de değil :(

kızlar soğan syuy kürü yumurtalıkları çalışrırıyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor.3 kere tecrübe ettim:)

soğan biraz kaynıyor tabi.adet düzenliyor.yumurtalık çalıştırıyor ve hamile kalmayı kolaylaştırıyor
Adetim duzenli olmadığı icin yumurtlama günümde duzenli degil diye dusunuyorum oyuzden korkuyorum aslında sogan suyuna.yani ola ki bebek olursa sogan suyu zarar verir mi acaba

Adetim duzenli olmadığı icin yumurtlama günümde duzenli degil diye dusunuyorum oyuzden korkuyorum aslında sogan suyuna.yani ola ki bebek olursa sogan suyu zarar verir mi acaba
bu kürü adetinizbittikten hemen sonra yapın zaten 15 gün o süreçte bebek yeni olur.yani olomaz bile daha.ben kardeşim ve eltisi çok faydasını gördük.kistim vardı o da eridi.yılda 2 defa yapıyorum

Banada kesin bisey söylemedi neyseki kilolu degilsin dedi.inofolic yazdı sonraki adetimde hormon testi kan testi vs onlarla birlikte kesinleşecek ne varsa.
Bende kendi kendime yontemler arıyorum bal tarcin corek otunu denicem.aslan pencesi aldim onu icecem ari poleni ve keciboynuzu pekmezi iciyorm bakalim sifa olur insallah.birde soğan i sumaklayip yemeyo dusunuyorumartik hangisinn faydasi olursa

Bal tarçın iyi diyolar. İnş faydasını görürsün ben onun malzemelerini almıştım yapiyim diye ama sevemedim tadını :( inofolic alcakmsın ?

inşallah canım rabbim hayırla evlat sahibi olmayı nasip eder.o doğana kadar hep tetikdeyiz doğduktan sonra da üstüne titreyeceğiz :) benim sabah uyanınca öğürtüm oluyor hiç geçmedi geçecek gibi de değil :KK43:
Amim canim inşallah. Benim daha başlamadı olan belirtilerimi de kaybetmiş gibiyim. Cok korkuyorum:(

Amim canim inşallah. Benim daha başlamadı olan belirtilerimi de kaybetmiş gibiyim. Cok korkuyorum:KK43:
korkma canım hep belirti olmaz ki bazen ben unutuyorum bile.bazı günlerse ağrım oluyor korku sarıyor. ama ortada bir sorun yok aslında.biraz kendimizi rahat bırakabilsek :)

korkma canım hep belirti olmaz ki bazen ben unutuyorum bile.bazı günlerse ağrım oluyor korku sarıyor. ama ortada bir sorun yok aslında.biraz kendimizi rahat bırakabilsek :)
İnşallah yoktur dediğin gibi, yarın randevum var keseyi görebilcez mi bakalım

Bal tarçın iyi diyolar. İnş faydasını görürsün ben onun malzemelerini almıştım yapiyim diye ama sevemedim tadını :KK43: inofolic alcakmsın ?
Bende bi bal kaldi bugun alicam onuda.inofolic i dr yazdi zaten aldim mecburen.oda kolaylastiriyormus hamileliği ve adeti duzenliyomus

Back
X