Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap verecek olan yok mu? İlla transfer için blast seviyesine mi gelmesi gerekiyor embriyonun?Arkadaşlar bugün embriyolog aradı ve 5. Güne ulaşan 6 embriyonun çok yavaş ilerlediğini 6. Güne göre karar vereceklerini söyledi. Ne yapmam lazım![]()
Merhaba hayır illa blast olması gerekmiyor ben Grade aşamasında transfer olmuştum. İnşallah yarına ilerlerler istediğiniz gibi olurCevap verecek olan yok mu? İlla transfer için blast seviyesine mi gelmesi gerekiyor embriyonun?
Merhaba hayır illa blast olması gerekmiyor ben Grade aşamasında transfer olmuştum. İnşallah yarına ilerlerler istediğiniz gibi olur![]()
Embriyolog pek umutlu konuşmadı yarın dondurmalarını söyleyip transfer yapabilir miyiz? Biz yinede şansımızı denemek istiyoruzMerhaba hayır illa blast olması gerekmiyor ben Grade aşamasında transfer olmuştum. İnşallah yarına ilerlerler istediğiniz gibi olur![]()
Yani yapabilirsiniz doktorunuz aksini demediyse. Dondurulmuş mu taze mi olacaktı.Embriyolog pek umutlu konuşmadı yarın dondurmalarını söyleyip transfer yapabilir miyiz? Biz yinede şansımızı denemek istiyoruz
Bilmiyorum işte yarın 6. Gün embriyonun ne olacağını falan da söylemediler. Embryolog arayınca dondurulmasıni söyleyeceğizYani yapabilirsiniz doktorunuz aksini demediyse. Dondurulmuş mu taze mi olacaktı.
taze olup olmayacağı şimdiden belli olmaz mıydı ki ? Embriyo durumuna göre mi belli olacak sizdeBilmiyorum işte yarın 6. Gün embriyonun ne olacağını falan da söylemediler. Embryolog arayınca dondurulmasıni söyleyeceğiz
Evet hoca dondurulmuş transfer yapalım demiştitaze olup olmayacağı şimdiden belli olmaz mıydı ki ? Embriyo durumuna göre mi belli olacak sizde
Tamam o zaman bekleme olacak bi müddet. İnşallah güzel olur embriyolarınız sonucunuEvet hoca dondurulmuş transfer yapalım demişti
Hayırlısı bakalım inşallahTamam o zaman bekleme olacak bi müddet. İnşallah güzel olur embriyolarınız sonucunu![]()