Yavas gelisen embriyo

meyus61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
343
72
28
30
Arkadaslar merhaba . Cumartesi gunu opu islemi yapildi 35 yumurta toplandi . Esimde azospermi var . Tese oldu. Opudan 3 gun sonra aradilar 26 olgun yumurta var 23 tane embiryo olustu 3 gune dediler. Bugun 5. Gun 7 tane kalmis gelisimi yavas dediler yarina kadar gozlemleyip duruma gore islem yapacaklarini soylediler. Boyle bi durum yasayan varmi . Olumlu sonuc alan .

Olabilir burada çok fazla 6.gün embriyosu olan var. Benim de 2 embriyom 6.gün donduruldu inşallah güzel haberi alırsınız

Bizim embriyolarımız da 6. günde blastokist oluyor, içinizi ferah tutun vakti geldiyse 3 5 6 farketmiyor.

Benim altıncı güne gözlemlenen bir embriyom olmuştu, altıncı günün akşamı arayıp blast oldu demişlerdi. Hatta o ümidi kestiğimiz embriyo pgt den de geçti sonra :)

Gec gelisme sebebini soyledilermi size acaba neden oluyo
Yok hayır, tamamen tesadüfi gelişiyor bence bazı şeyler. Çünkü iki ay önce yine opu olmuştum onda da aynı sayıda yumurta toplanmıştı benden, ama beşinci güne 4 embriyom varmıştı mesela. İkincide bir tek size o bahsettiğim altıncı gün embriyom blast olabildi o da çok geç oldu işte. Sans biraz

Esinizde sperm problemi varmi acaba . Benim ilk tedavim de de orta kalite de idi embriyolarim sperm morfolojisi ileri heraketliligi bozuk demistiler bana ilk tedavim negatif olmustu . 3. Gun dondurulmustu onlar

Allah büyük canım.Daha önce bana da embriyo gelişimi yavaş demişlerdi şimdi hamileyim Allah a şükürler olsun…Üstelik ben de ağlamaklı bir şekilde buraya böyle bir topic açmıştım ….YouTube da bir embriyolog demişti ki “ yavaş gelişen belki de hasarlarını tamir ederek geliyordur bilemeyiz” O yüzden canını sıkma.Önemli olan blastokist olabilmesi.Allah yardımcınız olsun Amin

Esinizde sperm problemi varmi acaba . Benim ilk tedavim de de orta kalite de idi embriyolarim sperm morfolojisi ileri heraketliligi bozuk demistiler bana ilk tedavim negatif olmustu . 3. Gun dondurulmustu onlar
Tabi tabi esimdeki sperm durumundan ötürü tüp bebek tedavisi gördük biz. Hem ileri hız yoktu hem de morfoloji 2 idi. Ama iyi bir laboratuvar olduğu için total 5 embriyodan 2si pgt den geçmişti işte. Bizim durumumuzdakiler için iyi merkez şart

Nerde tedavi oldunuz . Benim esimde ayni durumda . Ayriyeten azospermi var esimde tese ile sperm alindi

Nerde tedavi oldunuz . Benim esimde ayni durumda . Ayriyeten azospermi var esimde tese ile sperm alindi
Acıbadem Fulya’da yapıldı işlemlerim benim geçen sene bu zamanlar. Bizde tek pozitif şey eşimin sperm sayısı ve cikisinda sorun yoktu, o yüzden tese gerekmemişti. Ama sperm durumundan ötürü havuz yapıldı işte iki tur opu olmuştum.

Anladim tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin

Benimde geçen sene 5. Gün ve 6. Gün 2 embriyom vardı önce 6.günü transfer ettik beta tıpkı embriyo gibi yavaş ilerledi ama hiç düşmedi değer bir süre sonra kalp atışı olmadığı için sonlandırdık, daha sonra 5.günü yükledik en umut ettiğimiz embriyoydu sözde ama maalesef o 6.gün embriyosundan daha kötü çıktı hiç gelişmedi kimyasal oldu. Tabi bende başka sorunlar vardır mutlaka ama bence 6.gün embriyoları çok da kötü değil eğer her şey yolunda ise bir şekilde tutar ümidinizi kaybetmeyin

Merhaba,inanın 5.6.2.gün farketmiyor olcak olan oluyor...bazisinin beta hcgsi düşük başlıyor sonra yükseliyor hiç takılma gününe...Ben 2 adet 6.gün embriyo transferi oldum 6.günüm allah bilir herşeyi laboratuarda yavaştır belki annesinin karnında hızlı gelişir

Insallah bu ikinci tedavim cok zorlu gecti ilki ozellikle manevi ruhsal olarak. Oyuzden surekli korku endise icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…