Yavaş kalp atışı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ruida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ruida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
119
51
48
33
Selamlar 6+3 haftalık hamileyim bugün kalp atışını duydum çok şükür ama bana biraz yavaş geldi internette izlediğim kalp atışlarında daha hızlıydı o an heyecanla doktora sormayı unuttum sonra dert ettim bir tane boş gebeliğim var biraz korkuyorum yaşayan var mı aynı şeyi. Sonradan hızlanır mı? Hatta ulturasonda da aralıkları az bu arada ulturason karından

Bir anormallik olsaydı doktor söylerdi.

Bir anormallik olsaydı doktor söylerdi.
Önce cumartesi günü gördük ama dinlemedik o zaman kalp atışı henüz 1-2 günlük demişti bugün gittim yine 3-4 gün önce başlamış dedi ama aradan 6 gün geçti aslında beni bu korkutuyor

Vesvese yapmayın...Heyecanınızı ve paniğinizi anlıyorum...Ama o anınız arkada kaldı..Artık yeni sayfanıza odaklanın..Öyle birşey söz konusu olsaydı günde kaç tane kalp atışı duyuyorlar..Meslek hayatlarında sayamayacağım gebeliklere şahit oluyorlar illaki farkederdi..

Sağlıkla,mutlulukla gelsin kuzucuk

Merhaba. Bende geçen hafta 6+3 haftalıkken gittim ve banada doktor kalbi bi tık çarpıntı şeklinde attığını söyledi. Bende çok kafaya takıyorum cuma günü yine gel dedi. Şuan 7+3 teyim. Muhtemelen dahabçok küçük oldukları için öyle yada geç döllenme olmuş olabilir. Ama insan acabalarla kendini yiyip bitiriyor . Allah’a dua etmekten başka bir şey yapamayız. İyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…